وکیل خانم برای طلاق

وکیل خانم برای طلاق (5)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

 وکیل خانم برای طلاق

 وکیل خانم برای طلاق تا چه حد برای شما اهمیت دارد؟ آیا تاکنون احساس کرده اید که نیاز دارید تا وکالت پرونده خود را به یک وکیل دادگستری حرفه ای بسپارید یا از خدمات حقوقی وکیل خانم برای طلاق استفاده کنید؟ وکیل خانم برای طلاق باید دارای چه ویژگی هایی باشد تا بتوانیم به او اعتماد کنیم؟ بهترین وکیل خانم برای طلاق کیست؟

 وکیل خانم برای طلاق باید دارای ویژگی های مختلفی باشد تا بتوان در جریان دادرسی پرونده به او اطمینان کرد. اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که می خواهید اطلاعات نسبتا جامع و کاملی را در مورد وکیل خانم برای طلاق پیدا کنید به شما توصیه می کنیم که در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا پاسخ تمامی سوالات خود را در این زمینه پیدا کنید.

 وکیل خانم برای طلاق و خدمات حقوقی مختلف او

آمار و ارقام بدست آمده در سال های اخیر به خوبی این موضوع را نشان می دهد که بیشتر بانوانی که درگیر جریان پرونده های طلاق می شوند، ترجیح می دهند که به وکیل خانم برای طلاق مراجعه کنند و وکالت پرونده خود را به او بسپارند. یک وکیل خانم برای طلاق بهتر از هر شخص دیگری میتواند بانوان را در جریان دادرسی پرونده کمک کند؛ چرا که در میان آنان احساس متقابل وجود دارد. البته این سخن بدان معنا نیست که آقایان نمی توانند از خدمات حقوقی وکیل خانم برای طلاق استفاده کنند. عموم مردم جامعه به راحتی می توانند به وکیل خانم برای طلاق مراجعه کنند و مشکلات حقوقی پرونده خود را به او بسپارند.

 وکیل خانم برای طلاق در طی جلسات مختلف مشاوره حقوقی تمامی اطلاعات لازم را به موکلان خود ارائه می دهند. معمولا در طی جلسات مشاوره حقوقی حضوری و غیر حضوری، تمامی ابهامات قانونی که در ذهن افراد وجود دارد توسط وکیل خانم پایه یک دادگستری مورد حل و فصل قرار می گیرد و دیگر جای هیچگونه شک و شبهه ای وجود نخواهد داشت.

در حالت کلی مشاوره حقوقی با وکیل خانم برای طلاق به دو صورت حضوری و غیر حضوری صورت می گیرد. معمولا وکیل خانم برای طلاق با توجه به موضوع پرونده و میزان حساسیت آن، نوع جلسه مشاوره را معین می کند. در چنین مواردی بهترین راهکار ممکن است که به وکیل خود اعتماد کنیم تا نتیجه مطلوب را بدست آوریم.

مزایای انتخاب وکیل خانم برای طلاق

 وکیل خانم برای طلاق دارای توانایی ها و تخصص حقوقی مختلفی است و همین موضوع باعث می شود تا تعداد موکلان انسان بسیار زیاد باشد. مزایای انتخاب وکیل خانم برای طلاق به موارد متعددی تقسیم می شود که برای روشن شدن موضوع به چند مورد از مهم ترین انان اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید:

اولین و اساسی ترین مزیت انتخاب وکیل خانم برای طلاق آن است که افراد می توانند بدون درگیر شدن حضوری در جریان پرونده و جلسات دادگاه، جریان دادرسی پرونده را به وکیل خود بسپارند. حضور در جلسات دادگاه به صورت منظم و ارائه دلایل و مدارک کافی، کار نسبتا سختی به حساب می آید و نیاز به برنامه ریزی و زمان بندی دارد، معمولا یک وکیل خانم دارای صبر و حوصله بیشتری در چنین مسائلی است و بهتر از هرکس دیگری می تواند جریان را مورد پیگیری قرار دهد.

 وکیل خانم برای طلاق با تکیه بر تجربیات و مهارتی که دارد از تمامی جزییات پرونده های  طلاق آگاهی دارد و میتواند بهترین ادله و مدارک را برای ارائه به محاکم قضایی آماده کند. توجه داشته باشید که تهیه قرارداد و آماده سازی اها کار هر کسی نیست و افراد عادی نمی توانند به بهترین نحو آن ها را تنظیم کنند، چنین اعمال حقوقی نیاز به تخصص و دانش حقوقی دارد، وکیل خانم برای طلاق دارای دانش حقوقی کافی است و به خوبی می تواند در هر مرحله از دادگاه، مدارک و ادله کافی را برای دفاع از حقوق موکل خود ارائه دهد.

از دیگر مزیت هایی انتخاب وکیل خانم برای طلاق آن است که بسیاری از بانوان احساس راحتی بیشتر و آرامش خاطر بسیار زیادی پیدا می کنند. از آنجایی که بانوان دارای جنسیت یکسانی هستند، بهتر از هر فرد دیگری می توانند یکدیگر را درک کنند و احساسات نسبتا متقابلی داشته باشند. در بسیاری از موارد دیده می شود که بانوان نمی توانند با وکلای مرد راحت صحبت کنند و بسیاری از مسائل را به صورت موشکافانه و جزیی تری بیان کنند. در چنین شرایطی یک وکیل خانم برای طلاق بهترین گزینه ممکن برای یک خانم است، چرا که علاوه بر درک بهتر موکل خود، مشکل را بسیار بهتر می تواند بررسی کند و لایحه و دادخواست های قانونی مبنی بر وجود مشکل را به دادگاه ارائه دهد.

 وکیل خانم برای طلاق بهترین کسی است که می تواند در جریان طلاق توافقی عملکرد مناسبی داشته باشد. وکلای خانم معمولا با توجه به جنسیت و غریزه ای که دارند بسیار ریز بین تر و نکته سنج تر از آقایان هستند، بنابراین کاملا طبیعی است که مدارک و جزئیات قانونی را پیدا کنند که بتوانند با تکیه بر آنها به سمت احقاق حقوق موکلان خود قدم بردارند.

وکیل خانم برای طلاق و کارکردی که دارد.

وکیل خانم برای طلاق یکی از انواع وکلا در حوزه خانواده محسوب می شود که می تواند کارکرد های متفاوتی نسبت به سایر انواع وکلا داشته باشد. اگر با دقت بیشتری به این عنوان – وکیل خانم برای طلاق – نگاه کنیم، به سادگی متوجه می شویم که عنوان ” طلاق ” و ” خانم ” در آن مشخص تر است. به عبارت ساده تر آن چیزی که باعث شده است وکیل خانم برای طلاق نسبت به سایر انواع وکلا کارکردی نسبتا متفاوت داشته باشد، همین دو عنوان است. اما چرا؟

بگذارید کمی به عقب بازگردیم. خانواده به عنوان مهمترین عنصر هر جامعه شناخته می شود. مادامی که یک جامعه از بنیان خانوادگی مناسبی برخوردار نباشد، عملا آن جامعه شکننده و از نظر فرهنگی شکست خورده خواهد بود. یکی از نمودهای این اتفاق را می توان در مفهوم رایجی به نام طلاق دید. در واقع طلاق مفهومی است که بر اساس آن خانواده نابود می شود و افراد از یک اجتماع به حالت فردی خود باز می گردند. بنابراین عملا جامعه با هر طلاق رو به عقب می رود و عملا از نظر فرهنگی سست تر می شود.

وکیل خانم برای طلاق و یک قانون نانوشته

اما با وجود این اثرات منفی و مخرب اجتماعی و البته فردی که طلاق دارد، متاسفانه این اتفاق در جامعه امروز ایران کثرت بالایی پیدا کرده است. بر اساس آمارهای رسمی منتشر شده، نزدیک به نیمی از ازدواج ها به طلاق ختم می شود. این مسئله در کنار مسئله علاقه افراد به زندگی مجردی و عدم تمایل به ازدواج نشان می دهد که جامعه با سرعت غیر قابل باوری در حال فردگرایی است. این اتفاق می تواند در نهایت موجب فروپاشی جامعه شود. زیرا نبود خانواده در نهایت ما را به سمت نابودی جامعه می کشاند.

اما این داستان چه ارتباطی با وکیل خانم برای طلاق دارد؟ در واقع مسئله این است که خانم یا زن یک پایه اساسی خانواده را تشکیل می دهد و اگر بخواهیم دقیق تر بیان کنیم، نقش زن در حفظ یک خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو یک وکیل خانم برای طلاق به خوبی با نقش خانم و اثرات آن در خانواده و اجتماع آشنا است و این مسائل را می تواند بهتر درک کند.

اما مسئله دیگری که در کنار این موضوع وجود دارد این است که نگاه به زن در جامعه ایرانی و البته بسیاری از جوامع دیگر نگاهی متفاوت نسبت به مرد است. در واقع اگر بخواهیم کمی صادقانه تر بیان کنیم، اگر یک اتفاق با شرایط یکسان برای یک مرد و یک زن رخ بدهد، اثرات آن اتفاق برای زن از بعد جامعه بسیار بیشتر خواهد بود. بر اساس همین قانون نانوشته می توان گفت که عملا طلاق برای یک زن در جامعه امروز اثرات به مراتب مخرب تری خواهد داشت. این ها مواردی است که وکیل خانم برای طلاق به خوبی با آن ها آگاه است. از این روست که کارکرد وکیل خانم برای طلاق نسبت به سایر وکلا متفاوت ار است.

کارکرد حقوقی وکیل خانم برای طلاق

از نظر قانونی هیچ تفاوت عملکردی بین وکیل خانم برای طلاق  با یک وکیل آقا وجود ندارد. اگر بخواهیم کمی بهتر به این موضوع نگاه کنیم متوجه می شویم که از نظر قانون فردی که دارای پروانه وکالت معتبر باشد امکان وکالت در هر زمینه حقوقی و قانونی را دارد. از این رو از نظر قانون هیچ تفاوتی بین عملکرد یک وکیل جنایی با یک وکیل طلاق در مسئله حقوق خانواده وجود ندارد. اما سوال این است که آیا از نظر عملکرد نیز این چنین است؟

در واقع مسئله مهم در اینجا مفهوم عملکرد است. این عملکرد است که باعث می شود شما به جای این که بخواهید در یک مسئله حقوقی خانوادگی مانند طلاق سراغ وکیل جنایی بروید، از یک وکیل طلاق یا خانواده کمک می گیرید. اما جایگاه وکیل خانم برای طلاق در این بین کجاست؟ در واقع آیا بین وکلای طلاق، وکیل خانم می تواند عملکرد بهتری داشته باشد؟

همانطور که در بالاتر بیان کردیم، وکیل خانم برای طلاق می تواند از نظر اجتماعی کارکرد متفاوتی داشته باشد. اما اصولا برای یک موکل چیزی جز عملکرد وکیل اهمیتی ندارد. در واقع از دید موکل، تزلزل اجتماعی اهمیتی ندارد، برای او تنها این مسئله مهم است که بتواند رای دادگاه را بگیرد. حال با توجه به این مسئله آیا همچنان می تواند گفت که وکیل خانم برای طلاق می تواند کارایی بهتری داشته باشد؟

پاسخ به این سوال چندان ساده نیست. در واقع این خود شما هستید که باید پاسخ دهید آیا این وکیل می تواند برای شما مفید باشد یا خیر. بگذارید ساده تر بیان کنیم. این نوع پرونده شماست که می تواند مشخص کند آیا یک وکیل خانم برای طلاق می تواند کارایی خوبی داشته باشد یا خیر.

معمولا وکیل خانم برای طلاق برای موکلین خانم می تواند انتخاب مناسبی باشد. زیرا اولا در این حالت بین وکیل و موکل ارتباط سریع و راحتی برقرار می شود و موکل می تواند راحت تر اتفاقات زندگی خود را با وکیل در میان بگذارد. این بزرگ ترین مزیت وکیل خانم برای طلاق نسبت به سایر وکلا برای موکل خانم محسوب می شود. از این رو فارغ از مسئله قانونی، وکیل خانم برای طلاق می تواند به عنوان یک همراز و شاید یک مشاور برای موکل خود باشد.

از طرف دیگر در شرایطی نیز وکیل خانم برای طلاق می تواند برای موکلین مرد نیز مناسب باشد. در واقع همانطور که یک قاضی به خوبی راه های فرار قانونی را می داند، یک وکیل خانم برای طلاق به خوبی می داند که یک زن در این شرایط چه رفتاری از خود نشان می دهد و به دنبال چه چیزی است. از این رو معمولا موکلین مردی که به دنبال طلاق توافقی هستند می توانند از وکیل خانم برای طلاق کمک بگیرند. زیرا این وکلا می توانند رابطه خوبی با همسر موکل برقرار کنند و با توجه به شناختی که از جنس زن دارند می توانند سریع تر و راحت تر با او به توافق برسند. این کارکردها را می توان از اختصاصی ترین کارکردهای وکیل خانم برای طلاق دانست. 

هزینه وکیل خانم برای طلاق چقدر است؟

بسیاری از افرادی که از مراجعه به وکیل خانم برای طلاق ممانعت می کنند، معمولا از میزان دستمزد و هزینه این وکیل حرفه ای واهمه دارند. آنان دچار این نگرانی می شوند که هزینه وکیل طلاق توافقی زیاد است و ممکن است توانایی پرداخت آن را نداشته باشند. واقعیت ماجرا این است که مراجعه به وکیل خانم برای طلاق بسیار به صرفه و اقتصادی است، شاید بپرسید که چگونه ممکن است هزینه وکالت چنین وکیلی اقتصادی به حساب اید؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که اصلی ترین دلیل به صرفه بودن مراجعه به وکیل خانم برای طلاق آن است که دیگر جریان دادرسی پرونده ها دچار اطناب نمی شود و در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه می رسند. هنگامی که پرونده های مختلف طلاق دچار اطاله دادرسی می شوند، علاوه بر آنکه جریان پرونده ادامه پیدا می کند و صدور حکم طلاق زمانبر می شود، زمان بر شدن جریان پرونده ها باعث ایجاد احساس ناراحتی و تنش های بیشتر میان زوجین شده و از طرفی دیگر نیز انان برای هر مرحله از دادرسی باید هزینه نسبتا زیادی را بپردازند و روی هم رفتته پرداخت این هزینه ها تقریبا مبلغ هنگفتی می شود. این در حالی است که وکیل خانم برای طلاق می تواند جریان دادرسی را تسریع بخشد و به نحوی عمل کند که پرونده در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

پس اگر شما نیز جزء آن دسته از کسانی هستید که می خواهید پرونده شما سریعا به نتیجه برسد و حکم طلاق صادر شود، از طرفی هم درگیر مشکلاتی همچون اطاله دادرسی نشوید به شما توصیه می کنیم که از همان ابتدای آغاز پرونده به سراغ وکیل خانم برای طلاق بروید و وکالت پرونده خود را به او بسپارید.

 چه کسانی می توانند به وکیل خانم برای طلاق مراجعه کنند؟

به نظر شما آیا عموم مردم میتوانند به وکیل خانم برای طلاق مراجعه کنند و از خدمات گسترده او استفاده کنند؟ بسیاری از مردم با خود فکر می کنند که تنها بانوان می توانند بع وکیل خانم برای طلاق مراجعه کنند و وکالت پرونده خود را به او بسپارید. اما در رابطه با این موضوع باید بگوییم که عموم مردم با هر جنسیت و در هر سن و سالی که باشند این اختیار قانونی را دارند تا به وکیل خانم برای طلاق مراجعه کنند و هیچ محدودیتی در رابطه با این موضوع وجود ندارد.

یک وکیل خانم برای طلاق دارای وظایف متعددی در پرونده های حقوقی مختلف است و می تواند بهتر از هر کس دیگری موضوع پرونده را از جوانب مختلف قانونی مورد بررسی قرار دهد تا بهترین راه حل ممکن را برای احقاق حقوق موکل خود انتخاب کند. بنابراین فرقی ندارد که شما مرد باشید یا زن، همه افراد به راحتی می توانند وکالت پرونده را به وکیل خانم برای طلاق بسپارند تا از مزایای مختلف آن بهره مند شوند.

چه زمانی به سراغ وکیل خانم برای طلاق برویم؟

بهترین زمان مراجعه به وکیل خانم برای طلاق، دقیقا همان ابتدای پرونده است. فرقی ندارد که شما خواهان پرونده به حساب بیاید و یا آن که خوانده آن باشید، در هر صورت شما می توانید قبل از انجام هرگونه اقدامی در جریان دادرسی پرونده طلاق از وکیل متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

اگر به پرونده های طلاق مختلف دقت کنید، به خوبی متوجه این موضوع می شوید که بسیاری از افراد مدعی هستند که حقوق آنان در جریان دادرسی پرونده مورد تضییع قرار گرفته است و انان نتوانسته اند برای اخذ حق قانونی خود کار می کنند، به نظر شما آیا چنین چیزی ممکن است؟ ریشه اصلی این مسئله چیست و چرا با وجود دستگاه عدالت قضایی چنین اتفاقاتی می افتد؟

اگر بخواهیم به صورت موشکافانه این جریانات را بررسی کنیم، باید بگوییم که در دستگاه عدالت قضایی نیز تمامی پرونده ها باید روشن شوند و جریان حقیقی آنها مشخص شود، به دلیل انکه معمولا بسیاری از حقایق در جریان پرونده های حقوقی مختلف پنهان می باشند و جزئیات آنان مشخص نیست، بهتر از طرفین پرونده از فردی متخصص در این زمینه کمک بگیرند تا جریان حقیقی پرونده را با ارائه دلایل و مدارک کافی به دادگاه اثبات کنند.اگر افراد نتوانند حقایق موجود را با استناد به ادله قانونی در دادگاه ثابت کنند، دیگر نمی توان انتظار داشت که قاضی و دیگر مقامات با اتکا بر بیانات اثبات نشده شما به صدور حکم بپردازند.

بهترین راه حل که در چنین مواقعی می توان پیشنهاد داد، مراجعه به وکیل خانم برای طلاق است.هرگونه اقدام قانونی که بدون مشورت با وکیل خانم برای طلاق صورت گیرد می تواند دارای پیامدهای حقوقی غیر مناسبی برای شما باشد. به همین خاطر نیز بهتر است از همان ابتدای پرونده از کمک های این وکیل متخصص و با تجربه استفاده کنید تا به نحوی از بوجود آمدن مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری کرده باشید.

البته اگر شما در ابتدای پرونده از کمک ها و راهنمایی های حقوقی چنین وکیلی استفاده نکرده اید، هنوز هم دیر نیست و حتی همین الان هم می توانید در ادامه کار و جریان دادرسی به سراغ وکیل خانم برای طلاق بروید. به هر حال هر زمان که شما جلوی اشتباهات خود را گبیرد، در واقع توانسته اید یک قدم به موفقیت های آینده خود نزدیک شوید و از بیشتر شدن خطاها و مشکلات خود کم کنید. خدمات حقوقی وکیل خانم برای طلاق می تواند از بوجود آمدن بسیاری از خسارات مادی و معنوی در پرونده شما پیش گیری کند و همین موضوع باعث می شود تا احتمال موفقیتتان افزایش پیدا کند.

 قوانین مربوط به طلاق

 وکیل خانم برای طلاق با تکیه بر تمامی قوانین کشور و تسلطی که بر قانون آیین دادرسی ندارد، اقدامات حقوقی لازم را انجام می دهد. به چند مورد از اساسی ترین قوانین مربوط به طلاق اشاره می کنیم تا با عملکرد وکیل خانم برای طلاق در دادگاه آشنا شوید:

  ثبت طلاق و سایر موارد انحلال نکاح و نیز اعلام بطلان نکاح یا طلاق در دفاتر رسمی ازدواج و طلاق حسب مورد پس از صدور گواهی عدم امکان سازش یا حکم مربوط از سوی دادگاه مجاز است. درصورتی که زوجین متقاضی طلاق توافقی باشند، دادگاه باید موضوع را به مرکز مشاوره خانواده ارجاع دهد. در این موارد طرفین می توانند تقاضای طلاق توافقی را از ابتداء در مراکز مذکور مطرح کنند.

در صورت عدم انصراف متقاضی از طلاق، مرکز مشاوره خانواده موضوع را با مشخص کردن موارد توافق جهت اتخاذ تصمیم نهایی به دادگاه منعکس می کند.در صورتی که طلاق، توافقی یا به درخواست زوج باشد، دادگاه به صدور گواهی عدم امکان سازش اقدام و اگر به درخواست زوجه باشد، حسب مورد، مطابق قانون به صدور حکم الزام زوج به طلاق یا احراز شرایط اعمال وکالت در طلاق مبادرت می کند.

در کلیه موارد درخواست طلاق، به جز طلاق توافقی، دادگاه باید به منظور ایجاد صلح و سازش موضوع را به داوری ارجاع کند. دادگاه در این موارد باید با توجه به نظر داوران رأی صادر و چنانچه آن را نپذیرد، نظریه داوران را با ذکر دلیل رد کند.

پس از صدور قرار ارجاع امر به داوری، هریک از زوجین مکلفند ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ یک نفر از اقارب متاهل خود را که حداقل سی سال داشته و آشنا به مسائل شرعی و خانوادگی و اجتماعی باشد به عنوان داور به دادگاه معرفی کنند. محارم زوجه که همسرشان فوت کرده یا از هم جدا شده باشند، در صورت وجود سایر شرایط مذکور در این ماده به عنوان داور پذیرفته می شوند. در صورت نبود فرد واجد شرایط در بین اسراف یا عدم دسترسی به ایشان یا استنکاف آنان از پذیرش داوری، هریک از زوجین می توانند داور خود را از بین افراد واجد صلاحیت دیگر تعیین و معرفی کنند. در صورت امتناع زوجین از معرفی داور یا عدم توانایی آنان دادگاه، خود یا به درخواست هر یک از طرفین به تعیین داور مبادرت می کند.

دادگاه ضمن رای خود با توجه به شروط ضمن عقد و مندرجات سند ازدواج، تکلیف جهیزیه، مهریه و نفقه زوجه، اطفال و حمل را معین و همچنین اجرت المثل ایام زوجیت طرفین مطابق قانون مدنی تعیین و در مورد چگونگی حضانت و نگهداری اطفال و نحوه پرداخت هزینه های حضانت و نگهداری تصمیم مقتضی اتخاذ می کند. همچنین دادگاه باید با توجه به وابستگی عاطفی و مصلحت طفل، ترتیب، زمان و مکان ملاقات وی با پدر و مادر و سایر بستگان را تعیین کند. ثبت طلاق موکول به تادیه حقوق مالی زوجه است. طلاق در صورت رضایت زوجه یا صدور حکم قطعی دایر بر اعسار زوج یا تقسیط محکومٌ به نیز ثبت می شود. در هر حال، هرگاه زن بدون دریافت حقوق مذکور به ثبت طلاق رضایت بدهد میتواند پس از ثبت طلاق برای دریافت این حقوق از طریق اجرای احکام دادگستری مطابق مقررات مربوط اقدام کند.

در مواردی که زوجه در دادگاه ثابت کند به امر زوج یا اذن وی از مال خود برای مخارج متعارف زندگی مشترک که بر عهده زوج است هزینه کرده و زوج نتواند قصد تبرع زوجه را اثبات کند، می تواند معادل آن را از وی دریافت نماید.ارائه گواهی پزشک ذیصلاح در مورد وجود جنین یا عدم آن برای ثبت طلاق الزامی است، مگر آنکه زوجین بر وجود جنین اتفاق نظر داشته باشند.

دیگر قوانینی که باید در مورد طلاق بدانید:

مدت اعتبار حکم طلاق شش ماه پس از تاریخ ابلاغ رای فرجامی یا انقضای مهلت فرجام خواهی است. هرگاه حکم طلاق از سوی زوجه به دفتر رسمی ازدواج و طلاق تسلیم شود، در صورتی که زوج ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ مراتب در دفترخانه حاضر نشود، سردفتر به زوجین ابلاغ می کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. در صورت عدم حضور زوج و عدم اعلام عذر از سوی وی یا امتناع او از اجرای صیغه، صیغه طلاق جاری و ثبت می شود و مراتب به زوج ابلاغ می گردد. در صورت اعلام عذر از سوی زوج، یک نوبت دیگر به ترتیب مذکور از طرفین دعوت به عمل می آید.

مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش برای تسلیم به دفتر رسمی ازدواج و طلاق سه ماه پس از تاریخ ابلاغ رای قطعی یا قطعی شدن رای است. چنانچه گواهی مذکور ظرف این مهلت تسلیم نشود یا طرفی که آن را به دفترخانه رسمی طلاق تسلیم کرده است ظرف سه ماه از تاریخ تسلیم در دفترخانه حاضر نشود یا مدارک لازم را ارائه نکند، گواهی صادرشده از درجه اعتبار ساقط است. هرگاه گواهی عدم امکان سازش صادر شده بر اساس توافق زوجین به حکم قانون از درجه اعتبار ساقط شود کلیه توافقاتی که گواهی مذکور بر مبنای آن صادر شده است ملغی می گردد.

هرگاه زوج در مهلت مقرر به دفتر رسمی ازدواج و طلاق مراجعه و گواهی عدم امکان سازش را تسلیم کند، درصورتی که زوجه ظرف یک هفته در دفترخانه حاضر نشود سردفتر به زوجین اخطار می کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. در صورت عدم حضور زوجه صیغه طلاق جاری و پس از ثبت به وسیله دفترخانه مراتب به اطلاع زوجه می رسد.

هرگاه گواهی عدم امکان سازش بنا بر توافق زوجین صادر شده باشد، در صورتی که زوجه بنا بر اعلام دادگاه صادرکننده رای و یا به موجب سند رسمی در اجرای صیغه طلاق وکالت بلاعزل داشته باشد، عدم حضور زوج، مانع اجرای صیغه طلاق و ثبت آن نیست.

در طلاق رجعی، صیغه طلاق مطابق مقررات مربوط جاری و مراتب صورتجلسه می شود ولی ثبت طلاق منوط به ارائه گواهی کتبی حداقل دو شاهد مبنی بر سکونت زوجه مطلّقه در منزل مشترک تا پایان عده است، مگر این که زن رضایت به ثبت داشته باشد. در صورت تحقق رجوع، صورتجلسه طلاق ابطال و درصورت عدم رجوع صورتجلسه تکمیل و طلاق ثبت می شود. صورتجلسه تکمیل شده به امضای سردفتر، زوجین یا نمایندگان آنان و دو شاهد طلاق می رسد. در صورت درخواست زوجه، گواهی اجرای صیغه طلاق و عدم رجوع زوج به وی اعطاء می شود. در هر حال در صورت انقضای مدت عده و عدم احراز رجوع، طلاق ثبت می شود.

وکیل خانم برای طلاق و حضانت و نگهداری اطفال و نفقه

با کمک وکیل خانم برای طلاق در جریان پرونده های مختلف حقوقی می توان بهترین نتیجه را بدست آورد. بر اساس قانون حمایت از خانواده وکیل خانم برای طلاق بر اساس قوانین زیر عمل می کند:

 هرکس از اجرای حکم دادگاه در مورد حضانت طفل استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای ذی نفع و به دستور دادگاه صادرکننده رای نخستین تا زمان اجرای حکم بازداشت می شود.

 هرگاه دادگاه تشخیص دهد توافقات راجع به ملاقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به طفل برخلاف مصلحت او است یا در صورتی که مسؤول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند و یا مانع ملاقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذی حق شود، می تواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیش بینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند. قوه قضاییه مکلف است برای نحوه ملاقات والدین با طفل ساز و کار مناسب با مصالح خانواده و کودک را فراهم نماید.

صغیر و مجنون را نمی توان بدون رضایت ولی، قیم، مادر یا شخصی که حضانت و نگهداری آنان به او واگذار شده است از محل اقامت مقرر بین طرفین یا محل اقامت قبل از وقوع طلاق به محل دیگر یا خارج از کشور فرستاد، مگر اینکه دادگاه آن را به مصلحت صغیر و مجنون بداند و با درنظر گرفتن حق ملاقات اشخاص ذي حق این امر را اجازه دهد. دادگاه در صورت موافقت با خارج کردن صغير و مجنون از کشور، بنابر درخواست ذینفع، برای تضمین بازگرداندن صغیر و مجنون تأمین مناسبی اخذ می کند.حضانت فرزندانی که پدرشان فوت شده با مادر آنها است مگر آنکه دادگاه به تقاضای ولی قهری یا دادستان، اعطای حضانت به مادر را خلاف مصلحت فرزند تشخیص دهد.

رعایت غبطه و مصلحت کودکان و نوجوانان در کلیه تصمیمات دادگاه ها و مقامات اجرایی الزامی است. حضور کودکان زیر پانزده سال در جلسات رسیدگی به دعاوی خانوادگی جز در موارد ضروری که دادگاه تجویز می کند ممنوع است. دادگاه در صورت درخواست زن یا سایر اشخاص واجب النفقه، میزان و ترتیب پرداخت نفقه آنان را تعیین می کند.

 وکیل خانم برای طلاق و مقررات کیفری طلاق

 وکیل خانم برای طلاق بر تمامی قوانین و مقررات کیفری آگاهی دارد و با تکیه بر آنها از تضییع حقوق موکل خود جلوگیری می کند. به چند مورد از مهم ترین قوانین کیفری طلاق دقت کنید:

چنانچه مردی بدون ثبت در دفاتر رسمی به ازدواج دائم، طلاق یا فسخ نکاح اقدام یا پس از رجوع تا یک ماه از ثبت آن خودداری یا در مواردی که ثبت نکاح موقت الزامی است از ثبت آن امتناع کند، ضمن الزام به ثبت واقعه به پرداخت جزای نقدی درجه پنج و یا حبس تعزیری درجه هفت محکوم می شود. این مجازات در مورد مردی که از ثبت انفساخ نکاح و اعلام بطلان نکاح یا طلاق استنکاف کند نیز مقرر است.

هرگاه مردی برخلاف قانون مدنی ازدواج کند، به حبس تعزیری درجه شش محکوم می شود. هرگاه ازدواج مذکور به مواقعه منتهی به نقص عضو یا مرض دائم زن منجر گردد، زوج علاوه بر پرداخت دیه به حبس تعزیری درجه پنج و اگر به مواقعه منتهی به فوت زن منجر شود، زوج علاوه بر پرداخت دیه به حبس تعزیری درجه چهار محکوم می شود. هرگاه ولی قهری، مادر، سرپرست قانونی یا مسؤول نگهداری و مراقبت و تربیت زوجه در ارتکاب جرم موضوع این ماده تاثیر مستقیم داشته باشند به حبس تعزیری درجه شش محکوم می شوند. این حکم در مورد عاقد نیز مقرر است.

هرکس در دادگاه زوجیت را انکار کند و سپس ثابت شود این انکار بی اساس بوده است یا برخلاف واقع با طرح شکایت کیفری یا دعوای حقوقی مدعی زوجیت با دیگری شود به حبس تعزیری درجه شش و یا جزای نقدی درجه شش محکوم می شود. این حکم در مورد قائم مقام قانونی اشخاص مذکور نیز که با وجود علم به زوجیت، آن را در دادگاه انکار کند یا علیرغم علم به عدم زوجیت با طرح شکایت کیفری یا دعوای حقوقی مدعی زوجیت گردد، جاری است.

هرکس با داشتن استطاعت مالی، نفقه زن خود را در صورت تمکین او ندهد یا از تأدیه نفقه سایر اشخاص واجب النفقه امتناع کند به حبس تعزیری درجه شش محکوم می شود. تعقیب کیفری منوط به شکایت شاکی خصوصی است و در صورت گذشت ولی از شکایت در هر زمان تعقیب جزایی یا اجرای مجازات موقوف می شود. امتناع از پرداخت نفقه زوجه ای که به موجب قانون مجاز به عدم تمکین است و نیز نفقه فرزندان ناشی از تلقیح مصنوعی یا کودکان تحت سرپرستی مشمول مقررات این ماده است.

هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و در صورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.

وکیل خانم برای طلاق را جدی بگیرید!

یکی از مهمترین چالش هایی که برای بسیاری از افراد پیش می آید و آنان را در هنگام انتخاب وکیل خانم برای طلاق درگیر می کند آن است که تعداد وکلای پایه یک دادگستری خانم بسیار زیاد است و همین موضوع باعث می شود تا افراد دقییقا ندانند که کدام یک از این وکلا برای وکالت پرونده حقوقی آنان مناسبتر می باشد. وکیل خانم برای طلاق باید دارای ویژگی های مشخصی باشد تا بتواند بهترین عملکرد را در جریان دادرسی پرونده داشته باشد.

افرادی که بدون داشتن اطلاعات کافی و به صورت شانسی دست به انتخاب وکیل خانم برای طلاق می زنند معمولا با شکست مواجه می شوند و هزینه و زمان انان از دست می رود. وکیل خانم برای طلاق باید داریا توانایی ها و ویژگی های خاصی باشد تا بتواند از تضییع حقوق موکل خود جلوگیری کند و جریان پرونده را به بهترین نحو ممکن پیش ببرد.

برخی از افراد به اشتباه با خود فکر می کنند که میزان توانایی های وکیل خانم در مقایسه با وکلای مرد کمتر است، اما حقیقت آن است که این تصاویر به هیچ عنوان صحت ندارد. میزان توانایی و تخصص یک وکیل دادگستری هیچ ارتباطی به جنسیت او ندارد، چه بسیار وکلای خانم در جامعه ما حضور دارند که دارای مهارت و تخصص بسیار بالایی در حل و فصل پرونده های مختلف می باشند و می توانند از بسیاری از وکلای مرد نیز سبقت بگیرند. بنابراین اگر شما احساس میکنید که نیاز دارید تا وکالت پرونده خود را به وکیل خانم بسپارید و احساس راحتی بیشتری با او دارید، بهتر است از همان ابتدا تحقیقات لازم را در این زمینه انجام دهید تا بتوانید انتخابی درست و هوشمندانه داشته باشید.

اکنون ممکن است این سوال بسیار مهم برای شما پیش آید که بهترین وکیل خانم برای طلاق را از کجا پیدا کنیم و وکالت پرونده خود را به او بسپاریم؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که گروه حقوقی متخصص وکلای پارسا دارایی سال ها تجربه و سابقه وکالت پرونده های موفق در این زمینه می باشد و می تواند به شما کمک کند تا انتخابی درست داشته باشید.

برای اینکه وکالت پرونده خود را به بهترین وکیل خانم برای طلاق بسپارید، وکلای پارسا آماده خدمت رسانی به شما می باشد. گروه وکلای پارسا از مجرب ترین و بهترین وکلای پایه یک دادگستری مرد و زن تشکیل شده است و با توجه به موضوع حقوقی پرونده شما در کوتاه ترین زمان ممکن به پرونده شما رسیدگی می کند.

مقالات حقوقی:

وکیل حقوقی

وکیل ملکی

وکیل کیفری

وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری

وکیل جرایم اقتصادی

وکیل ورشکستگی

وکیل جنایی

وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل طلاق

وکیل مهریه

مشاوره حقوقی با وکیل

مشاوره حقوقی تلفنی

وکیل پایه یک دادگستری

مشاوره حقوقی با وکیل

مشاوره حقوقی با وکیل

وکیل بانکی

وکیل علامت تجاری

مشاوره حقوقی آنلاین

وکیل اثبات نسب

وکیل نفی نسب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×