مشاوره حقوقی با وکیل

مشاوره حقوقی با وکیل (1)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

مشاوره حقوقی با وکیل

 مشاوره حقوقی با وکیل را تا چه اندازه می شناسید و با آن آشنایی دارید؟ آیا تاکنون برای شما پیش آمده است که در جلسات مشاوره حقوقی با وکیل شرکت کنید؟ خدمات مشاوره حقوقی با وکیل به چه مواردی تقسیم می شود و چگونه می توان از آنها استفاده کرد؟

در جامعه ای زندگی می کنیم که تعداد قوانین و قواعد حقوقی در آن بسیار گسترده است و حتی در برخی از موارد نیز دیده می شود که این قوانین دارای پیچیدگی هستند و جزئیات مربوط به آنها زیاد است. مسلما افراد  عادی و تمامی مردم جامعه با این جزئیات قانونی و قواعد حقوقی مربوط به آنها آشنایی ندارند و نمیتوانند به راحتی از آنها اطلاع پیدا کنند. پس انان باید به دنبال راه حلی باشند تا بتوانند با این مسائل قانونی آشنایی پیدا کنند. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص یکی از بهترین راهکارهایی است که می توان با استفاده از آن اطلاعات لازم در مورد مباحث مختلف حقوقی را در جامعه بدست آورد.

برای استفاده از مشاوره حقوقی با وکیل متخصص باید در ابتدا اطلاعات مختلفی در مورد این موضوع بدست آورد تا بتوان بهترین انتخاب را داشت. بسیاری از افرادی که به سراغ استفاده از خدمات حقوقی مشاوره حقوقی با وکیل می روند، ادعا دارند که نتوانسته اند اطلاعات مورد نیاز خود را بدست آورند و در مقابل هزینه ای که پرداخت کرده اند از کیفیت جلسه مشاوره رضایت نداشته اند.

این موضوع کاملا درست است که تعداد مشاوران حقوقی در کشور ما بسیار زیاد است اما باید به این موضوع دقت داشت که زیاد بودن تعداد مشاوران حقوقی بدان معنا نیست که همه آنها توانایی ارائه بهترین خدمات حقوقی را دارند. برای جلوگیری از به هدر رفتن هزینه و زمان افراد باید به مشاور حقوقی مراجعه کرد دارای تجربه و تخصص بسیار زیادی است.

 مشاوره حقوقی با وکیل را باید جدی گرفت تا بتوان از بوجود آمدن بسیاری از آسیب ها و خسارات جلوگیری کرد. اگر به پرونده های مختلف حقوقی که هر روز در دادگاه ها مطرح می شوند دقت کنید، به خوبی می توانید این موضوع را درک کنید که ریشه بیشتر دعاوی مختلف به نا آگاهی مردم باز می گردد. هنگامی که افراد اطلاعات حقوقی و میزان آگاهی خود را افزایش دهند به راحتی می توانند از حقوق طبیعی شخصی و اجتماعی خود دفاع کنند.

 مشاوره حقوقی با وکیل یا کارشناس؟!

هنگامی که در مورد مشاوره حقوقی صحبت می کنیم این سوال برای بسیاری از افراد پیش می اید که برای داشتن جلسه مشاوره ای استاندارد و با کیفیت دقیقا باید به چه کسی مراجعه کنیم؟ امروزه امکان مشاوره حقوقی با وکیل و هم با کارشناس حقوقی وجود دارد و افرادی که تفاوت این دو متخصص را نمی دانند، در هنگام انتخاب جلسه مشاوره دچار سردرگمی می شوند.

مشاوره حقوقی با کارشناس یعنی اینکه شما با یک متخصص حقوقی روبرو خواهید شد که مدرک کارشناسی خود را در رشته حقوق دریافت کرده است و توانایی آن را دارد تا به شما کمک کند اطلاعات کافی در مورد پرونده های قانونی مختلف را بدست آورید. اما وقتی شما برای داشتن مشاور حقوقی با وکیل اقدام می کنید با یک وکیل پایه یک دادگستری روبرو خواهید شد که علاوه بر داشتن تحصیلات حقوقی دارای پروانه وکالت هم میباشد و دارای تجربه کافی در زمینه حل و فصل پرونده های مختلف در محاکم قضایی است. از این تعریف به خوبی می توان حدس زد که میزان تسلط یک وکیل دادگستری نسبت به مسائل حقوقی بیشتر از یک کارشناس معمولی است.

البته گاهی شما می توانید موارد استثنا را میز مشاهده کنید؛ بنابراین شاید شما با کارشناس حقوقی برخورد کنید که میزان تسلط او بر قوانین بیشتر از یک وکیل باشد. در چنین مواقعی بهترین راهکاری که میتوان با استفاده از آن نوع جلسه مشاوره حقوقی خود را انتخاب کرد آن است که به میزان رضایت مراجعان این متخصصان توجه داشته باشید.

در هر صورت اگر این امکان برای شما وجود دارد که سوالات خود را در جلسه مشاوره حقوقی مطرح کنید بهتر است قبل از پیش آمدن هرگونه حادثه و اتفاق ناگواری سریعا به سراغ یک فرد متخصص در این زمینه بروید. گاهی در چنین مواردی افراد دچار این مشکل می شوند که در محیط زندگی آنان امکان مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک وجود ندارد و آنان فرصت جابجایی و نقل مکان به محیطی دیگر برای پیدا کردن یک وکیل دادگستری حرفه را هم ندارند، در چنین مواردی چاره چیست و باید چه کار کرد؟

بهترین راه حلی که در چنین مواردی می توان پیشنهاد داد، استفاده از خدمات گسترده مشاوره حقوقی با وکیل یا کارشناس به صورت آنلاین و تلفنی است. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با جزئیات کامل این نوع مشاوره حقوقی آشنا شویم و شرایط قانونی آن را مورد بررسی قرار دهیم.

 مشاوره حقوقی با وکیل به صورت آنلاین

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در مورد خدمات حقوقی مشاوره تلفنی یا انلاین چیزهایی شنیده باشید یا یکی از اطرافیانتان از این خدمات استفاده کرده باشد. جالب است بدانید که امروزه مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی دارای طرفداران بسیار بیشتری در مقایسه با خدمات حقوقی حضوری در جامعه است. به نظر شما علت اصلی علاقه بیشتر مردم به مشاوره حقوقی با وکیل به صورت آنلاین و تلفنی چیست؟ ایا از مزایای این خدمات حقوقی آشنایی دارید و آنها را می شناسید؟

در جهانی زندگی می کنیم که ارتباطات تا حد زیادی در آن گسترش یافته است. یکی از چیزهایی که باعث گسترش ارتباطات شده است، اینترنت است. اینترنت یکی از اساسی ترین ملزومات زندگی روزمره هر انسانی در هر کشوری است و شما کمتر مکانی را میتوانید پیدا کنید که در آن اینترنت وجود نداشته باشد. همین موضوع باعث شده است تا بسیاری از وکلا با استفاده از اینترنت، پل ارتباطی قوی را میان خود و مردم ایجاد کنند. همه مردم می توانند با استفاده از اینترنت و لوازم هوشمندی همچون تلفن همراه و کامپیوتر با وکلای دادگستری ارتباط برقرار کنند و پاسخ تمامی سوالات حقوقی خود را از او بپرسند.

 مشاوره حقوقی با وکیل به صورت آنلاین و تلفن دارای مزایای بسیار زیادی است که باعث می شود تا افراد زیادی برای استفاده از این خدمات حقوقی اقدام کنند. یکی از اساسی ترین و مهمترین خدمات خدمات حقوقی مشاوره آنلاین آن است که دیگر نیازی نیست تا افراد به صورت حضوری به مراکز مختلف مشاوره ای مراجعه کنند و با صرف زمان و هزینه بسیار زیاد در جلسه مشاوره حاضر شوند.

عموم مردم می توانند بدون هیچگونه محدودیت خاصی به راحتی به صورت انلاین با وکیل مورد نظر خود ارتباط بگیرند و تمامی سوالات خود را از او بپرسند. وکیل آنلاین می تواند در کوتاهترین زمان ممکن پاسخ تمامی مراجعان خود را در مورد مسائل مختلف حقوقی بیان کند و راهکاری مناسب برای حل دعاوی مختلف معرفی کند.

کسانی که قصد استفاده از مشاوره حقوقی با وکیل آنلاین را دارند باید  این موضوع را بدانند که برخی از موضوعات حقوقی دارای پیچیدگی بسیار زیادی هستند و نمی توان آنها را به راحتی در جلسات غیر حضوری بیان کرد و نیاز به بررسی جزیی تر و دقیق تری دارند. در چنین شرایطی اگر وکیل دادگستری به شما توصیه کند که باید به صورت حضوری جریان پرونده را مورد بررسی قرار داد، بهتر است برای گرفتن نتیجه مطلوب این کار را انجام دهید و به وکیل خود اعتماد کنید.

با استفاده از تلفن هم می توان از مزایای مشاوره حقوقی با وکیل استفاده کرد؟

یکی از سوالات اساسی و بسیار مهمی که برای برخی از افراد پیش می آید آن است که آیا اصلا می توان با استفاده از تلفن هم از مزایای مشاوره حقوقی با وکیل استفاده کرد یا خیر؟ حقیقت آن است یکی دیگر از لوازم مهمی که میتوان با استفاده از آن در جلسه مشاوره حقوقی با وکیل شرکت کرد، تلفن است. تلفن یکی از لوازم ارتباطاتی است که در مقایسه با اینترنت دارای قدمت بیشتری است و افراد مسن و حتی کسانی که ساکن مناطق دور افتاده هستند هم به آن دسترسی دارند. مسلما برای این افرا مشاوره حقوقی با وکیل به صورت تلفنی بسیار راحت تر از دیگر روش های مراجعه به مشاوره حقوقی است.

اگر دقت کرده باشید ممکن است متوجه این موضوع شوید که برخی از افراد به صورت بیانی و کلامی بسیار راحت تر می توانند مشکلات خود را بیان کنند و این در حالی است که به صورت مجازی و آنلاین نی توانند موضوعات مختلف را بیان کنند. مسلما حرف زدن به صورت شفاهی برای بسیاری از مردم راحت تر از چت کردن استف بنابراین مشاوره حقوقی با وکیل به صورت تلفنی برای آنها خوشایند تر از مشاوره آنلاین است.

هیچ گونه محدودیتی برای استفاده از مشاوره حقوقی با وکیل تلفنی وجود ندارد و همه مردم در هر سن و سال و جنسیتی می توانند به راحتی از طریق خط تلفن ثابت یا همراه با وکیل مورد نظر خود صحبت کنند و از خدمات مشاوره ای او استفاده کنند. راهکار هایی که در جلسات مشاوره حقوقی تلفنی ارائه می شود بسیار کارآمد هستند و باعث پیشگیری از بسیاری از مسائل و مشکلات حقوقی می شوند.

اگر شما جز آن دسته از کسانی هستید که نمی توانید مشکلات و چالش های خود را به راحتی در جلسات مشاوره ای حضوری بیان کنید و احساسات ناخوشایندی همچون خجالت و نگرانی دستپاچگی و…. بر شما غلبه می کند، بهترین راهکار ممکن آن است که از طریق خط تلفن با وکیل دادگستری تماس بگیرید و بدون هیچگونه حس ناخوشایندی و بدون خجالت، مسائل مورد نظر خود را بیان کنید تا راهکاری مناسب برای آنها ارائه شود.

چه زمان باید از جلسات مشاوره حقوقی با وکیل استفاده کنیم؟

از قدیم گفته اند که شما “هر زمان ماهی را از آب بگیرید، تازه است. ” آیا این ضرب المثل در مورد جلسات مشاوره حقوقی با وکیل نیز صدق می کند و دارای کاربرد است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری هم می تواند به عنوان یک راه حقوقی پیشگیرانه قابل استفاده باشد و هم می تواند به عنوان راه حل مشکلات حقوقی مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین این ضرب المثل در مورد جلسات مشاوره حقوقی با وکیل نیز کاملا صادق است و کاربردی به حساب می آید.

بهترین زمان برای استفاده از مشاوره حقوقی با وکیل در همان ابتدای پرونده است. حتی از شما جز آن دسته از افرادی هستید که قصد اقامه دعوا دارید، به شما توصیه می کنیم که قبل از اقامه دعوی در ابتدا از طریق مشاوره حقوقی با وکیل از روند دادرسی و دیگر مباحث حقوقی مربوط به پرونده آشنا شوید و سپس اقدامات لازم را انجام دهید تا هیچ گونه مشکلی در جریان پرونده پیش نیاید. گاهی مشکلات مختلفی که در جریان دادرسی پیش می آیند قابلیت حل و فصل ندارند و در نهایت باعث تضییع حقوق شما می شوند. در جلسات مشاوره حقوقی با وکیل می توان از تمامی جزییات قانونی که لازم است بدانیم، اطلاع پیدا کنیم و از مصائب احتمالی قضایی آگاهی پیدا کنیم و راه حل آن را هم وکیل بپرسیم تا کمتر درگیر این مشکلات شویم.

هر زمان که احساس کردید نیاز به مشاوره حقوقی با وکیل دارید، تعلل نکنید و سریعا اقدامات لازم را رد این جهت انجام دهید و از مزایای حقوقی کمک گرفتن از یک فرد متخصص و حرفه بهره مند شوید. گاهی خسارات و آسیب های ناشی از عدم اطلاع و مشورت نکردن با متخصص تا حدی شدید است که دیگر نمی توان آنها را جبران کرد و راهکار حقوقی برای آنها پیدا کرد.

 مشاوره حقوقی با وکیل ملکی

یکی از بهترین راه هایی که می توان با استفاده از آن اقدام به جمع آوری سرمایه کرد، خرید ملک است. خرید و فروش املاک در قوانین کشور ما دارای قواعد حقوقی بسیار گسترده و نسبتا پیچیده ای است که افراد عادی از آنها آگاهی ندارند. برای اینکه افراد نتوانند از این قواعد حقوقی آگاهی پیدا کنند و با بینش کامل برای انعقاد قرارداد و دیگر اعمال قانونی کنند. مشاوره حقوقی با وکیل ملکی متخصص باید انجام شود، چرا که معمولا تمامی وکلا با قوانین ملکی آگاهی ندارند و به خوبی از روند دادرسی آشنا نیستند.

بهترین وکیل ملکی دارای تجربه کافی در زمینه وکالت پرونده های ملکی است و می تواند وکالت چنین پرونده هایی را برعهده گیرد و آنها را با موفقیت روبرو کند. مشاوره حقوقی با وکیل ملکی قبل از آنکه وکالت پرونده خود را به او بسپارید باعث می شود تا از میزان تسلط چنین فرد متخصصی بر قوانین حقوقی اطلاع پیدا کنید.

در صورت عدم مراجعه به یک وکیل ملکی متخصص نباید انتظار داشت که پرونده حقوقی دارای پیشرفت چشمگیری باشد. بر اساس آمار و اطلاعات بدست آمده در سال های اخیر می توان گفت که بیاز نیمی از دعاوی که در دادگستری ها مطرح می گردد به پرونده های ملکی مرتبط هستند. از آنجایی که شکست رد پرونده های ملکی باعث می شود تا افراد املاک و مستغلات خود را از دست دهند و متحمل آسیب و خسارت بسیار زیادی شوند، معمولا از همان ابتدای آغاز پرونده به دنبال وکیل متخصص در این زمینه می گردند. مشاوره حقوقی با وکیل ملکی باعث می شود تا افراد بتوانند تمامی سوالات و ابهامات ذهنی خود را از وکیل حرفه ای بپرسند.

 مشاوره حقوقی با وکیل خانواده

موضوع بسیاری از پرونده هایی که در مراجع قضایی مطرح می گردند مربوط به خانواده است و متاسفانه در سال های احرف تعداد این پرونده ها نیز تا حد زیادی افزایش پیدا کرده است. مشاوره حقوقی با وکیل خانواده باعث می شود تا افراد بتوانند با دید روشنتری نسبت به موضوع پرونده ای که با ان درگیر هستند، اقدامات حقوقی لازم را انجام دهند.

 مشاوره حقوقی با وکیل خانواده برای تمامی زوجین و کسانی که قصد ازدواج دارند بسیار اهمیت دارد، چرا که بسیاری از مردم جامعه با قوانین مختلف مربوط به حقوق خانواده آگاهی ندارند و همین موضوع باعث می شود تا دچار شکست در پرونده های قانونی شوند. از لحاظ روانشناسی باید گفت که شکست رد پرونده های حقوقی دارای عواقب بسیار جدی و آسیب های معنوی بسیار شدیدی است. پس بهتر است افراد برای پیشگیری از چنین مشکلاتی به سراغ وکیل خانواده بروند و از راهنمایی ها، خدمات مشاوره ای او استفاده کنند و در صورت تمایل برای انعقاد قرارداد وکالت نیز اقدام کنند. ناگفته نماند که آسیب ها و خسارات مربوط به پرونده های خانواده تنها محدود به موارد معنوی نمی شود و معمولا عواقب مالی آنها نیز بسیار سنگین و غیر قابل جبران است. به چند مورد از مصادیق مختلف پرونده های خانواده اشاره می کنیم تا با انها اشنایی پیدا کنید:

   نكاح دائم، موقت و اذن در نكاح ،شروط ضمن عقد نكاح،   ازدواج مجدد،    جهيزيه،   مهريه،  نفقه زوجه و اجرت المثل ايام زوجيت، تمكين و نشوز  طلاق، رجوع، فسخ أو انفساخ نكاح، بذل مدت وانقضاء آن، حضرت و ملاقات طفل، نسب،  رشد، حجر و رفع آن، ولايت قهري، قيمومت، امور مربوط به ناظر و امين اموال محجوران و ولايت در امور مربوط به آنان،  نفقه اقارب، امور راجع به غایب مفقود الاثر،  سرپرستي كودكان بي سرپرست،  اهداي جنين،  تغيير جنسيت و…..

وکیل خانواده توانایی ارائه خدمات مشاوره ای در مورد تمامی مباحث بالا را دارد و هیچ گونه محدودیتی در جلسه مشاوره حقوقی با وکیل متخصص وجود دارد و افراد می توانند هرگونه سوالی را که در ذهنشان وجود دارد بیان کنند و آنها را بپرسند.

مشاوره حقوقی با وکیل کیفری

پرونده های کیفری در ایران دارای سابقه طولانی می باشند و سال های زیادی است که خانواده ها با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند. از آنجایی که خشونت و اعمال غیر اخلاقی در هر مکان و زمانی ممکن است اتفاق بیفتد، قانونگذار کشور ما، قوانین حقوقی مختلفی را در مورد این مباحث پایه گذاری کرده است و راه حل های قانونی بسیاری را برای آن پیش بینی کرده است. مشاوره حقوقی با وکیل کیفری این امکان را برای افراد بوجود آورده است تا تمامی اطلاعات لازم در این زمینه را بدست آورند و با آگاهی کامل در جریان پرونده اقدام کنند.

 مشاوره حقوقی با وکیل کیفری راهکار بسیار مناسبی برای آگاهی از قوانین مختلف جزایی و کیفری است و می توان تمامی جوانب مختلف پرونده های گوناگون مربوط به آن را نیز مورد بررسی قرار داد. از آنجایی که در جریان پرونده های کیفری، جان و سلامت افراد دارای نقش بسیار مهم و اساسی است و در صورت بروز هرگونه خطا و اشتباهی ممکن است جان افراد به خطر بیفتد به تمامی افراد توصیه می شود که از خدمات مشاوره حقوقی با وکیل کیفری استفاده کنند تا از جان و سلامت اطرافیان خود محافظت کنند و حقوق آنان مورد تضییع واقع نشود.

 وکیل کیفری با هدف کاهش جرم و جنایت در جامعه به فعالیت میپردازد و سعی بر آن دارد که مجازات موکل خود را تا حد زیادی کاهش دهد. به بیانی بهتر با کمک و راهنمایی های یک وکیل کیفری حرفه ای می توان از تضییع حقوق بزه دیدگان و حتی بزهکاران جلوگیری کرد. این موضوع کاملا درست است کسی که مرتکب جرم و جنایت شده است، اقدام ناشایستی انجام داده است اما بر اساس عدالت و قوانین، هیچ کس را نباید به مجازاتی بیشتر از آنچه فرد مرتکب شده است محکوم کرد. برای اثبات این موضوع نیاز به ادله و مدارک مختلفی است که هیچ کس جز وکیل کیفری نمی تواند آنها را ارائه دهد. وکیل کیفری در جریان کشف جنایت و آثار آن نقش مهم و بسیار با اهمیتی دارد که باید آن را جدی گرفت.

مشاوره حقوقی با وکیل شرکت

در مورد وکیل شرکت ها چه می دانید؟ آیا اصلا تاکنون با وظایف و نقش مهم وکیل شرکت در یک جامعه حقوقی آشنا شده اید و از آن اطلاع دارید؟ مشاوره حقوقی با وکیل شرکت دارای مزایای بسیار زیادی است. اصلی ترین مزیت مشاوره حقوقی با وکیل شرکت آن است که می توان از جزییات قانونی و حقوقی اشخاص حقوقی همچون شرکت ها اگاهی کسب کرد.

 مشاوره حقوقی با وکیل شرکت برای اعضای تمامی شرکت ها و کسانی که قصد تشکیل شرکت دارند ضروری است. از آنجایی که اشخاص حقوقی همچون سازمان ها، شرکت ها، سازمان ها و مجموعه های مختلف و… دارای حقوق تعیین شده ای می باشند و همچون اشخاص حقیقی و افراد عادی می توانند در جهت احقاق حقوق خود قدم بردارند، بهتر است از همان ابتدا اعضا و افراد تشکیل دهنده این شرکت ها اطلاعات لازم را از طریق مشاوره حقوقی با وکیل شرکت بدست آورد تا با آگاهی کامل مشغول کار در شرکت شوند و در صورت بروز هرگونه خطا و مشکلی، سریعا برای احقاق حقوق خود از طریق مراجع قضایی اقدام کنند.

برای مشاوره حقوقی با وکیل شرکت به شما توصیه می کنیم که به سراغ افراد متخصص و حرفه ای  در این زمینه بروید و از مراجعه به افراد غیر متخصص و بی تجربه خودداری کنید؛ چرا که مباحث مربوط به شرکت های تجاری و غیر تجاری جز آن دسته از مباحثی هستند که از لحاظ حقوقی دارای پیچیدگی و گستردگی هستند.

مراجعه به بهترین مشاوره حقوقی با وکیل شرکت دارای اثرات مطلوب بسیار زیادی است. از جمله اثرات مطلوب استفاده ار خدمات مشاوره ای در جریان شرکت ها آن است که می توان از زمان بنیانگذاری یک شرکت تا زمان فسخ آن بر اساس قانون عمل کرد و هیچگونه اختلال حقوقی در این مراحل وجود نداشته باشد.

برای انتخاب مشاوره حقوقی وکیل شرکت باید بسیار دقت کرد؛ چرا که یک شرکت از تعداد زیادی مردم عادی تشکیل شده است و  هرگونه ضرر و زیان به این شرکت باعث تضییع حقوق تمامی افراد تشکیل دهنده شرکت می شود. با حضور یک وکیل متخصص و حرفه ای در هر شرکتی می توان از بروز دعاوی مختلف حقوقی جلوگیری کرد.

مشاوره حقوقی با وکیل قراردادها

همانطور که میدانید، انعقاد قراردادهای مختلف به طور روزانه در جامعه ما به تعداد زیادی رخ میدهد و نمی توان این حقیقت را کتمان کرد. قراردادها جز اصلی ترین و اساسی ترین مسائل حقوقی هستند که معمولا با رضایت طرفین آن منعقد می شوند. انعقاد قرارداد یکی از نمودهای بارز یک اقدام قانونی قابل استناد است. قراردادهایی که در چهارچوب قانون منعقد می شوند دارای قابلیت استناد هستند و می توان در هنگام بروز دعاوی مختلف به عنوان یک ادله اثبات بسیار مهم از آنها استفاده کرد.

شما باید این موضوع را بدانید که قرارداد ها در چارچوب قانونی منعقد می شوند و دارای پیامدهای حقوقی مختلفی هستند؛ هرگونه کوتاهی و عدم آگاهی در هنگام انعقاد قرارداد باعث می شود تا افراد بعدا درگیر دعاوی شوند که حقوق انها در انجا تضییع شده است. چون معمولا کسانی که قرارداد را امضا میکنند از میزان اهمیت امضای خود آگاهی ندارند و به همین خاطر نیز مفاد قرارداد را به خوبی مطالعه نمی کنند و مورد تحلیل قرار نمی دهند، در نهایت در دادگاه ها و محاکم قضایی به همین قرارداد امضا شده بر علیه خود فرد امضا کننده استفاده می شود.

 از مهمترین موضوعات حقوقی که میتوان در مورد مشاوره حقوقی با وکیل قراردادها به آنها اشاره کرد، قراردادهایی همچون: تهیه و تنظیم قراردادهای مشارکت ، قرارداد خرید و فروش، قرارداد ساخت و بهره برداری، قرارداد فرانچایز، جوینت ونچر، انواع قراردادهای مالی و تجاری، قرارداد کار و نواع قراردادهای همکاری فردی و شرکتی، قراردادهای خدماتی، پشتیبانی ، نگهداری، قراردادهای پشتیبانی، قراردادهای اخذ خدمات مشاوره، قراردادهای اخذ خدمات آموزشی و پژوهشی و……

با کمک مشاوره حقوقی با وکیل قراردادها می توان از تمامی نکات مربوط به انعقاد قراردادهای مختلف آگاهی پیدا کرد و با چارچوب قانونی انها اشنا شد. بهترین راهکاری که می توان برای پیدا کردن یک مشاوره حقوقی حرفه ای ارائه داد آن است که رزومه کاری و تجربیات وکلای فعال در این زمینه را مورد بررسی قرار داد تا با دید روشنتر و آگاهانه تری اقدامات لازم را در این زمینه انجام داد.

مشاوره حقوقی با وکیل ثبتی

وکیل ثبتی کسی است که از روند دادرسی و بررسی مسائل حقوقی مربوط به ثبت احوال به خوبی آشنایی دارد و می تواند وکالت آن ها را بر عهده گیرد. مشاوره حقوقی با وکیل ثبتی دارای مزایای بسیار زیادی است و باعث می شود تا افراد بتوانند اگاهانه تر اقدامات ثبتی را انجام دهند.

برخی از افراد ممکن است به طور خواسته یا ناخواسته مجبور شوند که به ثبت احوال مراجعه کنند، در چنین مواردی مشاوره حقوقی با وکیل ثبتی این امکان را برای افراد بوجود می آورد که تا از مراحل مختلف چنین اقدامات ثبتی آگاه شوند و با دید روشن تری نسبت به آنها اقدام کنند. برای مثال برخی از افراد که قصد تغییر نام شناسنامه ای خود را دارند معمولا با این دغدغه مواجه می شوند که اصلا از چه طریقی و چگونه باید اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهند. در چنین مواردی بهترین راهکار ممکن آن است که از یک فرد با تجربه در این مینه کمک گرفت و با استفاده از مشورت های او اقدامات لازم در این زمینه را انجام داد. به چند مورد از موضوعات مهم پرونده های ثبتی اشاره می کنیم تا با انها اشنایی پیدا کنید:

ابطال سند، اعتراض یه تحدید حدود، اعراض به تصمیم واحد افراز ثبتی، اعتراض به ثبت و عملیات ثبتی، دعاوی ثبت اسناد، دعاوی ثبت املاک، دعاوی مربوط به اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا و…..

مشاوره حقوقی با وکیل تجاری

تجارت و کسب درآمد در جامعه امروز حرف اول را می زند. از آنجایی که امروزه سودجویان و کلاهبرداران در تمامی نقاط جامعه حضور دارند و نقش فعال آنها در عرصه تجارت کاملا مشهود است. مشاوره حقوقی با وکیل تجارت این امکان را بوجود می اورد تا از تمامی قوانین و قواعد حقوقی مربوط به عرصه تجارت اشنایی پیدا کرد و کمتر درگیر چالش ها و مشکلات مختلف شد.

 مشاوره حقوقی با وکیل تجاری می تواند افراد را از تمامی مشکلات و چالش های احتمالی که در مسیرشان وجود دارد آگاه کند و در نهایت می توان با استفاده از این خدمات حقوقی از بروز بسیاری از خسارات و آسیب ها پیشگیری کرد.

مشاوره حقوقی با وکیل تجاری برای تمامی کسانی که در عرصه اقتصاد و تجارت کار می کنند، مهم است و دارای اهمیت بسیار زیادی است. قانون تجارت در کشور ما دارای قواعد حقوقی گسترده و نسبتا پیچیده ای است که تنها به کمک یک فرد متخصص می توان از آنها آگاهی پیدا کرد.

وکیل تجاری با تکیه بر تجربیات و مهارتی که دارد به تمامی مراجعان خود کمک می کند تا از مهم ترین قوانین آگاهی پیدا کنند و آنها را در روش کسب و کار خود به کار گیرند و از طریق آنها به کسب درآمد بپردازند. در برخی از مواقع دیده می شود که گاهی افراد دچار مشکلات قانونی میشوند و دعاوی مختلفی علیه آنان طرح می شود و همین موضوع باعث می شود تا نتوانند از حقوق خود دفاع کنند و دچار خسارت های هنگفتی شوند.

مشاوره حقوقی با وکیل از چه اهمیتی برخوردار است؟

شاید برای بسیاری از شما سوال باشد که مشاوره حقوقی با وکیل از چه اهمیتی برخوردار است؟ به بیان ساده تر چرا ما نیاز به مشاوره حقوقی با وکیل داریم؟ برای پاسخ به این سوال باید ابتدا با مفهوم مشاوره و نیاز به مشورت آشنا شویم. بعد از آن می توانیم مفهوم مشاوره حقوقی  و در نهایت نقش وکیل در این مشاوره را متوجه شویم. با ما همراه باشید.

مشورت، بوق دنده عقب!

احتمالا شما با بوق دنده عقب آشنایی دارید. در بسیاری از ماشین های امروزی سنسوری در بخش پشتی ماشین تعبیه می شود که هنگام استفاده از دنده عقب این سنسور فعال می شود. این سنسور نسبت به اجسام اطراف ماشین حساسیت دارد و در صورت نزدیک شدن ماشینی به جسم، این سنسور به واسطه بوق راننده را مطلع می کند و به او هشدار می دهد.

آیا تاکنون فکر کرده اید که چرا اصلا به این سنسور و بوق دنده عقب نیاز داریم؟ پاسخ ساده است، زیرا ما دقیقا نمی دانیم در پشت ماشین چه می گذرد و فاصله لحظه ای آن تا مانع چقدر است.

از این رو یک سنسور در پشت ماشین به ما این امکان را می دهد که بتوانیم جنبه ای را که پیش از این درکی از آن نداشتیم، درک کنیم.

داستان مشاوره نیز چیزی شبیه به همین موضوع است. در واقع مشاوره درست مانند بوق دنده عقب است. یک مشاوره درست زمانی اتفاق می افتد که بتواند به شما درکی را بدهد که پیش از آن نداشتید. به عبارت ساده تر مشاور چیزی را می تواند ببیند که شما نمی بینید. این مسئله در مورد همه انواع مشاوره ها از جمله مشاوره حقوقی با وکیل صادق است.

دوباره به داستان بوق دنده عقب باز گردیم. آیا این بوق می تواند مانع از حرکت دنده عقب شما شود؟ آیا این بوق می تواند به شما تحمیل کند که کدام تصمیم را بگیرید؟ خیر! این سنسور و بوق دنده عقب تنها و تنها نقش هشدار دهنده و ایجاد یک درک از بخش پنهانی را ایفا می کند.

بنابراین می توان بر اساس این مثال به این نتیجه رسید که مشاوره حقوقی با وکیل یا هر نوع نوع مشاوره دیگر عملا هیچ نقش کنترلی یا محدود کننده ای ندارد. در واقع هیچ مشاوره ای این حق را ندارد که شما را در طی این مشاوره به کاری اجبار کند. در واقع مشاوره درست مانند بوق دنده عقب ماشین تنها نقش اخطار دهنده و مشخص کننده مسیر است.

مشاوره در حوزه حقوقی

مشاوره کاری تخصصی محسوب می شود و تنها از عهده کسانی بر می آید که در این حوزه و تخصص وارد هستند. بنابراین هیچ فردی نمی تواند ادعا کند که می تواند در تمامی حوزه ها نقش مشاوره داشته باشد.

به عبارت ساده تر بخش های مختلف زندگی به اندازه ای گسترده و تخصصی هستند که هیچ فردی نمی تواند عملا در تمامی این حوزه وارد و حرفه ای شود. از این رو برای ورود به هر حوزه از زندگی باید از مشاوره مخصوص آن استفاده کرد.

یکی از این حوزه ها، مبحث مهمی به نام حقوق است. در واقع قانون رکن اصلی یک تمدن و جامعه را تشکیل می دهد. هر فرد در زندگی اجتماعی باید تابع قوانین خاصی باشد. این قوانین در هر بخش از زندگی جاری است. بنابراین یک فرد برای هر قدمی که در جامعه بر می دارد باید از قوانین مربوط به آن آگاه باشد. برخی از این قوانین ساده و قابل فهم و بسیاری دیگر سخت و پیچیده است. بنابراین می توان گفت که در این جا نیز قانون نقش همان موانع غیر قابل دیدن پشت ماشین را دارد. بنابراین شما در این زمینه نیاز به سنسور تخصصی دارید تا بتواند این موانع را تشخیص و به شما نشان دهد.

 در این حالت مشاوره حقوقی می تواند به طور کامل برای شما کارساز باشد. در واقع یک مشاوره حقوقی می تواند به شما نشان دهد که در یک مسیر قانونی چه پیچ و خم هایی وجود دارد تا بتوانید بر اساس آن دست به تصمیم گیری بزنید.

از طرف دیگر یادتان باشد که هر کاری که برای آن قانونی تعریف شده باشد، مسلما مجازاتی نیز برای زیر پا گذاشتن آن قانون وجود دارد. در بسیاری از موارد دادگاه توجهی به عدم دانش فرد نسبت به این قوانین ندارد. از این رو به نظر می رسد استفاده از مشاوره حقوقی با وکیل می تواند نه تنها یک امکان، بلکه یک الزام اساسی محسوب شود.

اما مسئله مهم دیگر این است که این مشاوره حقوقی توسط چه کسی ارائه می شود؟ در واقع پاسخ ساده و روشن است. کسی این حق و اجازه را دارد که به شما مشاوره حقوقی بدهد که یا خودش در این مسیر حضور داشته و یا دانش شناخت این مسیر را دارد.

 مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری را جدی بگیرید!

وکیل دادگستری دارای وظایف مختلفی است و خدمات حقوقی متعددی را ارائه می دهد. یکی از اصلی ترین و اساسی ترین وظایف وکیل دادگستری آن است که به ارائه مشاوره حقوقی به متقاضیان خود می پردازد و به آنها کمک می کند تا پاسخ تمامی سوالات حقوقی خود را پیدا کنند، بنابراین کاملا طبیعی است که مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری دارای مزایای بسیار زیادی باشد و طرفداران بسیار زیادی در جامعه داشته باشد.

برای آنکه بتوانید از مزایای مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری اطلاع پیدا کنید و با خدمات مختلف حقوقی که چنین وکیل حرفه ای ارائه می دهد آشنا شوید به شما توصیه ی کنیم که از موسسه حقوقی وکلای پارسا کمک بگیرید. گروه متخصص و حرفه ای وکلای پارسا داریا سال ها تجربه در زمینه ارائه مشاوره حقوقی است. شما در هر زمان و مکانی که باشید می توانید از مشاوره حقوقی با وکیل استفاده کنید و از مشورت های یک وکیل حرفه ای در زندگی خود بهره مند شوید.

مطالب حقوقی:

وکیل طلاق

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل طلاق توافقی

وکیل طلاق

وکیل حقوقی

وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری

وکیل خانواده

وکیل بانکی

مشاوره حقوقی آنلاین

وکیل مواد مخدر

مشاوره حقوقی تلفنی

وکیل کیفری

وکیل مهریه

وکیل ملکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×