مشاوره حقوقی تلفنی

مشاوره حقوقی تلفنی (7)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

مشاوره حقوقی تلفنی

 مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل چیست؟ آیا تاکنون از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کرده اید؟ چرا امروزه بسیاری از افراد ترجیح میدهند که به جای مراجعه حضوری به وکیل از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنند؟ چگونه میتوان یک مشاوره حقوقی تلفنی قابل اطمینان را پیدا کرد؟

برای استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی شما باید در ابتدا با نکات مختلف آشنا شوید تا بتوانید بهترین عملکرد را در این زمینه داشته باشید. بسیاری از افرادی که به سراغ استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی می روند معمولا نمی توانند انتخابی مناسب در این زمینه داشته باشند، همین موضوع باعث می شود تا نتوانند نتایج دلخواه خود را از جلسات مشاوره حقوقی تلفنی بدست آورند و هزینه و زمان آنها از دست برود.

بنابراین برای اینکه بتوانید از به هدر رفتن زمان و هزینه خود جلوگیری کنید و نتیجه مطلوب را از جلسات مشاوره حقوقی تلفنی بدست آورید، بهترین راهکار آن می باش که از یک مجموعه حرفه ای و قابل اطمینان در این زمینه کمک بگیرید. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا تمامی نکات مربوط به مشاوره حقوقی تلفنی را برای شما بازگو کنیم و بتوانید اطلاعات لازم را در این زمینه به دست آورید.

مشاوره حقوقی تلفنی چیست؟

برای این که بدانیم مشاوره حقوقی تلفنی چیست و چه کارکردی دارد، بهتر است عنوان ” مشاوره حقوقی تلفنی ” را به بخش های مختلف تقسیم کنیم و هر کدام را به صورت مجزا و جدا از هم مورد بررسی قرار دهیم.

مشاوره حقوقی تلفنی ” از سه بخش جدا از هم ” مشاوره “، ” حقوقی ” و ” تلفنی ” تشکیل شده است. از این رو به نظر می رسد برای درک کارکرد مشاوره حقوقی تلفنی بهتر است هر کدام از این مفهوم را به صورت مجزا از یک دیگر مورد بررسی قرار دهیم. بعد از آن سعی می کنیم بر اساس آن چیزی که گفتیم این مفاهیم را کنار یکدیگر قرار دهیم و به مفهوم واقعی و اصلی مشاوره حقوقی تلفنی برسیم. با ما همراه باشید.

 مشاوره حقوقی تلفنی؛ یک نیاز اساسی برای تمامی مردم

 مشاوره حقوقی تلفنی یکی از راهکارهای بسیار مناسب و عالی برای ارتباط یافتن با وکیل پایه یک دادگستری است. امروزه در تمامی نقاط دنیا می توان این موضوع را مشاهده کرد که مشاوره حقوقی تلفنی تبدیل به یک نیاز اساسی برای تمامی مردم شده است.

آمار و اطلاعات بدست آمده در سال های اخیر به خوبی این موضوع را نشان می دهد که بسیاری از افراد ترجیح می دهند که به جای مراجعه شخصی به دفتر وکلای متخصص پایه یک دادگستری، از طریق تلفن با آنها صحبت کنند و مشکلات خود را بیان کنند تا مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

شاید برای شما یا اطرافیانتان پیش آمده باشد که نیاز به مشاوره حقوقی داشته باشید و برای گرفتن وقت جلسه مشاوره حقوقی حضوری به دفتر وکیل دادگستری مراجعه کنید. برای گرفتن وقت جلسه مشاوره حقوقی حضوری باید افراد زمان بگذارند و مسیر زیادی را طی کنند تا به دفتر وکیل برسند و هزینه نسبتا زیادی را برای تعیین وقت جلسه بپردازند. بعلاوه در موعد معین جلسه مشاوره حقوقی نیز باید متقاضیان مسیر زیادی را طی کنند و مجددا خود را به دفتر وکیل برسانند.

از تمامی این تعاریف به طور کلی میتوان متوجه این موضوع شد که مشاوره حقوقی حضوری در تمامی موارد کارایی ندارد و حتی ممکن است باعث اتلاف وقت و هزینه افراد نیز بشود. در چنین موارد یبهترین راهکار ممکن ان می باشد که از مشاوره حقوقی غیرحضوری استفاده کرد. یکی از روش های متداول مشاوره حقوقی غیر حضوری، مشاوره تلفنی است.

در دنیای امروز دیگر تلفن تبدیل به یکی از ملزومات زندگی افراد شده است، تمامی مردم معمولا به تلفن دسترسی دارند و می توانند با استفاده از آن نیازهای زندگی روزمره خود را برطرف کنند. اصلی ترین کاربرد تلفن، برقراری ارتباط با افراد مختلف است. مردم به راحتی می توانند با استفاده از تلفن خود با آشنایان و اطرافیان خود تماس بگیرند و از احوال آنان مطلع شوند. با توجه به کاربرد تلفن برای برقراری ارتباط، مردم به این نتیجه رسیدند که تلفن می تواند برای برقراری ارتباط با یک مشاور حرفه ای هم کارآمد داشته باشد.

هیچ کس نمی توانند ادعا کند که نیاز به مشورت با وکلای کارکشته ندارد و تاکنون با هیچ مشکل حقوقی روبرو نشده است، همه افراد در طول زندگی خود به نوعی به مشورت کردن با وکیل پایه یک دادگستری نیاز دارند. از طرفی دیگر نیز باید به این نکته دقت داشت که تعداد بسیار زیادی از مردم جهان ترجیح می دهند که از خدمات حقوقی مشاوره غیر حضوری استفاده کنند و از آنجایی تلفن یکی از لوازمی است که همیشه در دسترس است، مشاوره حقوقی تلفنی تبدیل به یکی از بهترین گزینه های موجود شده است.

مشاوره حقوقی تلفنی در چه مواردی کاربرد دارد؟

 مشاوره حقوقی تلفنی دارای کاربرد های بسیار زیادی است و نمی توان این کاربردها را نادیده گرفت؛ چرا که امروزه افراد بسیار زیادی سعی بر ان دارند که از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنند و کاربرد های آن را شناسایی کنند تا بتوانند بهترین استفاده را از آن داشته باشند. شناساسیی کاربردهای مشاوره حقوقی تلفنی باعث می شود تا بازده کارایی آن افزایش پیدا کند، به همین دلیل نیز در ادامه مطلب به چند مورد از اساسی ترین کاربرد های مشاوره حقوقی تلفنی اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید.

مشاوره حقوقی تلفنی در مواردی که افراد در مناطق دور افتاده زندگی می کنند به وکیل متخصص دادگستری در محل زندگی خود دسترسی ندارد بسیار کارآمد است؛ چرا که این افراد توانایی جابجایی ندارند و نمی توانند مسافت بسیار زیادی را بپردازند تا کوچکترین سوالات حقوقی خود را از وکیل پایه یک دادگستری بپرسند. در چنین مواردی با استفاده از تلفن می توان با بهترین موسسه حقوقی تماس گرفت و از خدمات مشاوره حقوقی تلفن بهره برد. در بسیاری از موارد دیده شده است افرادی که در مناطق دور از دسترس زندگی می کنند، دچار مشکلات حقوقی متعددی می شوند و در نتیجه شکست می خورند و بسیاری از دارایی های خود را از دست میدهند و حقوق آنان مورد تضییع واقع می گردد. مهمترین علت این موضوع به عدم آگاهی و عدم دسترسی انان به وکیل وابسته است.

از دیگر کاربرد های مشاوره حقوقی تلفنی آن است که می توان از آن در مواقع حساس و فوری استفاده کرد. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در لحظاتی بسیار حساس دچار مشکلات حقوقی شوید یا سوالات قانونی برای شما پیش آید که ندانید باید در آن لحظه چه کاری انجام دهید. در چنین مواردی مشاوره حقوقی تلفنی می تواند مشکل شما را در کوتاهترین زمان ممکن حل کند.

توجه داشته باشید که در برخی از موارد هرگونه اقدام اشتباه در جریان پرونده های حقوقی یا مواقع عادی می تواند باعث ایجاد آسیب ها و خسارات بسیار زیادی شود؛ بنابراین با استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی می توان در چنین مواقع حساسی از بوجود آمدن چنین مشکلاتی پیشگیری کرد.

اگر تاکنون از مشاوره حقوقی حضوری استفاده کرده باشید، متوجه این نکته می شوید که این خدمات مشاوره ای تنها در زمان معین شده قابل ارائه است و معمولا این زمان را نیز خود وکیل معین می کند. آمار رابطه با مشاوره حقوقی تلفنی این مشکل وجود ندارد و کار بسیار راحتتر است. چرا که شما در هر زمانی که بخواهید می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنید و هیچ گونه محدودیتی در رابطه با این موضوع وجود ندارد.

 مشاوره حقوقی تلفنی چه خدماتی را به مراجعان خود ارائه می دهد؟

یکی از سوالات اساسی و بسیار مهمی که برای بسیاری از افراد ممکن است بوجود آید آن است که با استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی دقیقا میتوان از چه خدمات حقوقی استفاده کرد:

برای پاسخ به این سوال به طور خلاصه به چند مورد از مهم ترین خدمات مشاوره حقوقی تلفنی اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید:

تحلیل پرونده ههای قانونی مختلف:

پرونده های قانونی دارای جزییات بسیار زیادی می باشند و تحلیل آنها کار هر فردی نمی باشد و برای بدست آوردن جزئیات کامل آن نیاز به یک فرد متخصص می باشد که با تمامی این موارد آشنایی داشته باشد و در ان رشته تحصیل کرده باشد. اما حقیقت آن است که بسیاری از افراد نمی توانند چنین فرد متخصصی را شناسایی کنند و به او مراجعه کنند. در چنین شرایطی مشاوره تلفنی حقوقی یکی از بهترین گزینه هایی است که می توان از آن کمک گرفت.

پرسیدن سوالات حقوقی گوناگون:

از آنجایی که قوانین کشور ما دارای گستردگی بسیار زیادی می باشد و برخی از قواعد حقوقی نیز دارای پیچیدگی ها بسیار زیادی می باشند، به همین دلیل نیز معمولا سوالات حقوقی گوناگونی ممکن است برای افراد پیش آید. برای اینکه بتوان به این سوالات حقوقی پاسخ داد و ابهامات مربوط به آن را در ذهن حل کرد باید به وکیلی متخصص در ان زمینه مراجعه کرد. از آنجایی که جلسات مشاوره حقوقی حضوری دارای شرایط خاصی می باشند و زمان مشاوره در آنها معمولا یک ساعته یا یک ساعت ونیم است، به همین خاطر نیز نمی توان گفت مشاوره حضوری گزینه خوبی برای پرسیدن سوالات حقوقی است. در چنین شرایطی هزینه افراد نیز از دست میرود و دچار آسیب و خسارات مادی شدیدی می شوند، چرا که پرسیدم چند سوال حقوقی نهایتا چند دقیقه طول می کشد اما افراد مجبور هستند هزینه مشاوره حقوقی یک ساعته یا یک ساعتو نیم را بپردازند. به نظر شما در چنین مواردی تکلیف چیست و چه کاری باید انجام دهیم تا هزینه و زمانمان از دست نرود؟

 مشاوره حقوقی تلفنی یکی از بهترین راهکارهای ممکن برای یافتن پاسخ پرسش های حقوقی مختلف است و افراد می توانند به راحتی با یک وکیل متخصص از طریق تلفن ارتباط گیرند و سوالات خود را به طور کامل از او بپرسند و در سریعترین زمان ممکن پاسخ آنها را بدست آورند. ناگفته نماند که در مشاوره حقوقی تلفنی دیگر نیاز نیست تا نگران زمان خود باشید، چرا که شما می توانید به راحتی پاسخ تمامی سوالات خود را بدست آورید و هزینه مشاوره شما بر اساس مدت زمان صرف شده در مشاوره تلفنی محاسبه خواهد شد.

درخواست بازبینی اسناد حقوقی:

 در برخی از موارد افراد به وکلای مختلفی مراجعه می کنند و اسناد حقوقی مختلفی را با کمک او تنظیم می کنند اما نمی توانند به راحتی از میزان صحت آن اطلاع پیدا کنند. در چنین مواردی این چالش برای افراد پیش می آید که آیا اصلا سند تنظیم شده دارای اعتبار قانونی است و بر اساس اصول قانونی تنظیم شده است؟ در چنین شرایطی بهترین راهکار ممکن آن است که سند حقوقی تنظیم شده را به یک فرد متخصص دیگر ارجاع دهید تا از صحت آن اطلاع یابید و خیالتان از این جهت راحت شود که سند تنظیم شده دارای اعتبار قانونی است. البته بسیاری از افراد در چنین مواقعی ترجیح می دهند که به صورت حضوری به سراغ یک وکیل دیگر بروند؛ چرا که هزینه جلسات مشاوره حقوقی حضوری بسیار زیاد است و از طرفی دیگر نیز مراجعه به دفتر وکالت کار نسبتا زمانبری است.

با کمک مشاوره حقوقی تلفنی می توان به راحتی از وکیل تلفنی خواهش کرد که به صورت غیر حضوری اسناد حقوقی شما را مورد بازبینی قرار دهید و نکات قانونی آن را به طور کامل واکاوی کنند و نتیجه آن را بیان کنند.

تنظیم دادخواست و انواع درخواست های حقوقی:

افراد دقیقا نمی دانند که راحت ترین راه برای تنظیم دادخواست و انواع درخواست حقوقی چیست.؛ به همین خاطر نیز بسیاری از افراد به دنبال راهکار های مختلفی می گردند تا بتوانند تنظیم دادخواست حقوقی خود را به یک فرد متخصص ارجاع دهنند. راحتترین و ساده ترین راه ممکن برای تنظیم دادخواست های حقوقی، استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی است.

از آنجایی که تمام دعاوی و پرونده های مختلف با ارائه درخواست حقوقی اغاز می گردند و برای ارائه دفاعیه و تشکیل جریان روند دادرسی پرونده نیز به مطرح کردن انواع درخواست های قانونی نیاز است و نمی توان برای هر یک از این درخواست های قانونی به دفتر وکیل به صورت حضوری مراجعه کرد، بهترین راهکار ممکن آن است که از خدمات مشاوره حقوقی غیر حضوری در جهت تکمیل درخواست ها و دادخواست های قانونی کمک گرفت. مشاوره حقوقی تلفنی یکی از ساده ترین و بهترین راهکارهایی است که می توان از ان برای تنظیم دادخواست هی مختلف استفاده کرد.

 آشنایی با روند قضایی و دادرسی دعاوی مختلف:

روند قضایی و دادرسی دعاوی مختلف معمولا با یکدیگر متفاوت هستند و افراد معمولی از آنها آگاهی ندارند. هنگامی که مردم در جریان دادرسی دعاوی مختلف قرار می گیرند معمولا دچار سردرگمی می شوند  دقیقا نمی دانند که باید در چنین شرایطی چه کاری انجام دهند؛ چرا که این افراد با روند دادرسی این پرونده ها آگاهی ندارند و این عدم آگاهی باعث میشوند تا احساس نسبتا ناخوشایندی باعث برهم خوردن آرامش روح و روان انسان می شود. در چنین اوضاعی اگر افراد بتوانند میزان آگاهی و اطلاعات خود را در مورد روند قضایی دادرسی دعاوی مختلف افزایش دهند، دیگر جای هیچگونه نگرانی باقی نمی ماند. اما سوالی که اکنون ممکن است ذهن شما را درگیر کند آن است که اصلا برای آشنایی با روند دادرسی دعاوی مختلف بهترین راه حل ممکن چیست؟ شما به راحتی می توانید تمامی جزییات قانونی مربوط به رود قضایی پرونده های مختلف را از طریق مشاوره حقوقی تلفنی بدست آورید و هیچ جای نگرانی از این بابت وجود ندارد.

 مشاوره حقوقی تلفنی در چه زمینه هایی انجام می شود؟

 مشاوره حقوقی تلفنی در زمینه های گوناگونی انجام می شود و هیچ گونه محدودیتی از این بابت وجود ندارد. به چند مورد از مصادیق مشاوره حقوقی تلفنی اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید و اطلاعات لازم را بدست آورید:

 مشاوره حقوقی تلفنی خانواده

 مشاوره حقوقی تلفنی چک

 مشاوره حقوقی تلفنی کیفری

 مشاوره حقوقی تلفنی مالیاتی

 مشاوره حقوقی تلفنی تجاری

مشاوره حقوقی تلفنی ارث و وصیت

مشاوره حقوقی تلفنی ملکی

مشاوره حقوقی تلفنی اداری

آیا به مشاوره نیاز داریم؟

به نوعی همه ما با مفهوم مشاوره آشنا هستیم و آن را می شناسیم. به بیان بهتر همه ما به خوبی می دانیم که چرا اصلا به مشاوره نیاز داریم. اما بیایید با دید دیگری به این موضوع نگاه کنیم و یک بار دیگر این سوال را بپرسیم که مشاوره چیست و اساسا چه نیازی به آن داریم؟ آیا انسان به تنهایی نمی تواند برای زندگی یا کار خود تصمیم بگیرد؟ اساس حیطه کاری مشاوره تا کجاست؟

در مورد این سوالات پاسخ های متفاوتی وجود دارد. گروهی معتقد هستند که اساسا همه انسان ها از نظر قدرت فکری برابر هستند و همه در یک سطح تفکری و بینش از جهان قرار دارند. از این رو عملا مشاوره کار بیهوده ای خواهد بود. به  طور مثال شما گروهی از مورچه ها را تصور کنید که همه در یک سطح فکری و قدرت عمل قرار دارند. از این رو کار چندان عقلانی به نظر نمی رسد که یک مورچه بخواهد به مورچه ای دیگر درباره یک اتفاق مشاوره بدهد. زیرا مورچه دوم هیچ اطلاعی از وضعیت دنیای خارج از خود ندارد و اطلاعاتی برابر با همان مورچه اول دارد.

اما گروه دوم معتقد هستند که هیچ گاه عقل انسان کافی و کامل نیست و انسان باید در هر کار و در هر اتفاقی که قصد تصمیم گیری دارد از فرد یا گروه دیگر مشاوره بگیرد. در واقع مشاوره از دید این گروه چیزی شبیه به پیرو بودن است.

مشاوره چیست؟

آن چیزی که می توان گفت این است که عملا هیچ کدام یک از این دو گروه دید و بینش درستی در مورد مشاوره ندارند. برای درک مفهوم مشاوره بهتر است از یک مثال استفاده کنیم.

فرض کنید شما در مسیری قرار دارید. اما در این مسیر شما تنها نیستید و کسانی از کنار شما عبور می کنند و شما از کنار کسان دیگر عبور می کنید. در این مسیر هیچ فردی توانایی پرواز ندارد و نمی تواند مسیر را به شکل عرضی بپیماید اما افراد از نظر مسافت طولی با یکدیگر متفاوت هستند.

یعنی در این مسیر ممکن است فردی جلوتر از شما و یا عقب تر از شما باشد. زمانی که فردی جلوتر از شما باشد عملا اتفاقات و مناظری بیشتر از شما را تجربه کرده و فردی که پشت سر شما باشد تجربه کمتری در این زمینه دارد. در واقع فرد رو به رو شما چیزی را می داند که شما نمی دانید. از این رو می توان گفت او بینشی دارد که شما ندارید.

بنابراین در اینجا شما همه در یک سطح قرار دارید اما از نظر بینش با یک دیگر متفاوت هستید. مشاوره میتواند فاصله این بینش ها را تا حدودی پر کند. به بیان ساده تر مشاوره می تواند تصوری از مسیر پیش رو به شما بدهد. اما در نهایت این خود شما هستید که تصمیم می گیرید.

در واقع شما به واسطه مشاوره می توانید نقشه راهی از چالش یا مسیری که در آن قرار دارید به دست بیاورید اما این بدین معنی نیست که قرار است شما رفتاری برابر با رفتار مشاور خود داشته باشید. بنابراین مشاور تنها  به شما مسیر را مشخص می کند و نمی تواند در تصمیم گیری شما دخیل باشد. در صورتی که شما تمام دستورات مشاوره را انجام دهید، شما تنها یک مقلد هستید.

پس اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم، مشاوره دادن بینش و نگاهی نو نسبت به یک مسئله و چالش است. اما این بدین معنی نیست که مشاوره می تواند به شما امر و نهی کند. از طرف دیگر باید به این موضوع  توجه داشته باشیم کسانی در این مسیر می توانند به ما مشاوره بدهند که خودشان در این مسیر حضور داشته باشند. در واقع کسی که از مسیر ما خبر ندارد و یا در آن وارد شده و البته چند متری از ما جلوتر باشد عملا نمی تواند نقش مشاوره برای ما داشته باشد.

نقش مفهوم ” حقوقی ” در ” مشاوره حقوقی تلفنی “

اما عنوان ” حقوقی ”  در کنار ” مشاوره ” به خوبی نشان می دهد که مسیر مشاوره  چگونه خواهد بود. در واقع ” مشاوره حقوقی ” به ما نشان می دهد که ما در مسیر حقوقی و قانونی قرار داریم و در این بین تنها کسانی می توانند به ما مشورت بدهند و کمک کنند که خودشان در این مسیر حضور داشته باشند.

از طرف دیگر همانطور که در بالاتر بیان کردیم شرط اصلی دیگر مشاوره این مسئله بود که مشاور باید چند متری از ما جلوتر باشد. با توجه به این دو شرط گفته شده می توان اینگونه بیان کرد که تنها دو گروه توانایی مشاوره دادن حقوقی خواهند داشت:

*کسانی که تجربه حقوقی و قانونی دارند و در این مسیر حضور داشته و دارند.

*افرادی که از نظر آکادمیک حقوق را می شناسند و قوانین را به خوبی می فهمند.

حال سوال اساسی این است که کدام دسته از این گروه می تواند کارایی لازم را به عنوان مشاوره حقوقی داشته باشد؟ برای پاسخ به این سوال باید دو جنبه اصلی را در نظر گرفت.

کدام گروه مناسب مشاوره حقوقی تلفنی است؟

گروه اول کسانی هستند که یک مسیر حقوقی و قانونی را در موردی خاص از صفر تا صد پیش رفته اند و با چاه و چاله های آن آشنایی کامل دارند. این افراد به خوبی می دانند که باید سراغ چه کسانی بروند و از چه کسانی در این مسیر کمک بگیرند. به نوعی آنها به شکل تجربی و عملی می دانند که آن مسیر حقوقی خاص به چه شکل است. این دست از افراد می توانند دقیق ترین مشاوره ها و عملی ترین آن ها را در اختیار ما قرار دهند. اما باید در نظر داشته باشیم که اولا این افراد تنها در یک حوزه محدود و با شرایط مشخص کارایی دارند. در واقع با تغییر حوزه قانونی یا شرایط آن عملا مشاوره آن ها قدرت خود را از دست می دهد. به عبارت ساده تر در همان مثال گفته شده در بالا این افراد زمانی می توانند به شما مشاوره بدهند که ماشین شما درست مانند ماشین آن ها در این مسیر باشد! ثانیا بر اساس چیزی که گفتیم پیدا کردن این افراد کار چندان ساده ای محسوب نمی شود. در واقع پیدا کردن کسانی که در مسیر قانونی شما قرار داشته باشند و شرایطی برابر با شما داشته باشند کار چندان ساده ای محسوب نمی شود.

اما گروه دوم کسانی هستند که مسیر های قانونی مختلف را بر اساس روش های علمی آموخته اند و بر اساس اصول و قوانین می دانند که یک پرونده و مسئله حقوقی از چه روندی تشکیل شده است. این افراد مسلمان می توانند راحت تر بر اساس شرایط شما و مسیری که در آن قرار دارید مشاوره بدهند و به نوعی مشورت آن ها همچنان از قدرت خوبی برخوردار است. همچنین پیدا کردن این چنین مشاوره هایی چندان سخت نیست. امروز شما می توانید به راحتی وکلا و کارشناسان قانونی مختلف را در تمامی حوزه های قانونی در کمترین زمان مختلف پیدا کنید.  اما مسئله ای که وجود دارد این است که این افراد معمولا خودشان به صورت مستقیم درگیر این مسیرها نشده اند. یعنی خودشان چالش قانونی مراجعه کننده خود را ندارند. از این رو از نظر احساسی و تجربی نمی توانند چندان کمکی به مراجعه کننده خود داشته باشند.

اما اگر بخواهیم کمی ساده تر صحبت کنیم. به نظر می رسد در نهایت گروه دوم انتخاب بهتری نسبت به گروه اول باشند. چرا که به هر حال مسیرهای قانونی از یک اصول خاصی پیروی می کنند. از این رو کارکرد گروه دوم می تواند بیشتر و کامل تر باشد. حال اگر شما از یک مشاور یا کارشناس حقوقی با تجربه استفاده کنید، نقطه ضعف گروه دوم تا حدود زیادی پوشش داده می شود.

تلفنی یا حضوری بودن؟ مسئله این است!

اما بخش سوم از ” مشاوره حقوقی تلفنی”، تلفنی بودن آن است. تا به اینجا توانستیم مفهوم مشاوره حقوقی را درک کنیم و مشخص کنیم که اولا مشاوره چه ضرورتی دارد و در ثانیه از چه کسانی می توانیم در مسیر حقوقی و قانونی مشورت گرفت.

حال سوال سوم این است که صورت و شکل این مشاوره چگونه باید باشد؟ در واقع بسیاری از ما بر این تصور هستیم که روش سنتی می تواند بهترین روش در هر مفهوم و موقعیتی باشد. از این رو بسیاری از ما مشاوره حقوقی حضوری را به مشاوره حقوقی تلفنی ترجیح می دهیم. اما آیا این تصور درست است؟

پاسخ به این سوال چندان ساده نیست. روش سنتی و روش تلفنی هر کدام معایب و محاسن خاص خودشان را دارند. بنابراین بهتر است به صورت کاملا مجزا در این مورد صحبت کرد.

در روش سنتی یا حضوری شما می توانید ساده تر احساس خودتان را بیان کنید و احساس مشاوره خودتان را درک کنید. همچنین در مشاوره حضوری معمولا انتقال مفاهیم و مباحث ساده تر صورت می گیرد. اما شما برای رسیدن به این مشاوره حقوقی باید مسیری را بپیمایید. در شهرهای امروزی عملا رفتن از یک نقطه به نقطه ای دیگر تبدیل به یک مسافرت یک روزه شده است و می تواند تمام روز شما را نابود کند. از این رو داشتن یک مشاوره حقوقی حضوری می تواند به معنی از بین رفتن تمام روز شما باشد. از طرف دیگر بسیاری شخصیت درونگرایی دارند و در ملاقات های حضوری نمی توانند مفاهیم مورد نظر خودشان را به درستی بیان کنند. اما به هر حال در مشاوره حضوری شما می توانید ساده تر مدارک را در اختیار مشاوره قرار دهید. اما باید به این مسئله نیز توجه داشته باشید که این مشاوره در هر لحظه یا در هر مکان در دسترس نیست و شما نمی توانید به سادگی با او ارتباط برقرار کنید.

از سوی دیگر در مشاوره حقوقی تلفنی شما می توانید با گرفتن یک شماره تماس، در هر موقعیت زمانی و مکانی می توانید به مشاوره تلفنی مورد نظر خودتان متصل شوید و از او راهنمایی بخواهید. علاوه بر این مسئله دیگر مسئله مسافت و از بین رفتن زمان به طور کامل حل می شود. اما به هر حال اگر نیاز به ارسال مدارک و یا اشتراک گذاشتن آن باشد احتمالا به مشکل خواهید خورد. از طرف دیگر بسیاری می توانند تلفنی ساده تر و راحت تر حرف بزنند و مشکلات خودشان را بیان کنند. در واقع بسیاری از این که بخواهند ضعف خودشان را – حتی در زمینه قانونی – به کسی دیگر نشان بدهند چندان احساس خوشایندی پیدا نمی کنند.

همچنین این مسئله را نیز در نظر داشته باشید که مشاوره حقوقی تلفنی این امکان را به شما می دهد که بتوانید ساده تر و سریعتر مشاوره حقوقی مختص خودتان را پیدا کنید. در واقع همانطور که گفته شد شما باید مشاوره حقوقی خودتان را بر اساس مسیر قانونی و شرایط خاص خود انتخاب کنید.

چرا مشاوره حقوقی تلفنی مناسب زندگی امروزی است؟

مسئله ای که وجود دارد این است که انسان در دنیای امروز به سرعت علاقه بالایی دارد، در واقع سرعت و در دسترس بودن مهمترین مفاهیمی است که در دنیای امروز وجود دارد.

انسان امروزی فست فود را بیشتر از غذای خانگی دوست دارد و دیگر نمی تواند چند ثانیه بیشتر برای بارگذاری شدن صفحه وب صبر کند. این چنین شخصیتی آیا می تواند برای گرفتن یک مشاوره حقوقی ساعت ها در مسیر باشد و بخواهد ترافیک و دود و … را تحمل کند؟ آیا این چنین فردی حاضر است برای یک ساعت مشاوره حقوقی کل روز خود را از دست دهد؟

وقتی به این سوالات نگاه می کنیم متوجه می شویم که مشاوره حقوقی تلفنی فارغ از تمام ویژگی هایی که دارد یکی از بهترین روش ها برای پاسخ به نیاز انسان امروزی است.

چرا مشاوره حقوقی تلفنی؟

مشاوره تلفنی حقوقی یکی از بهترین راهکارهایی است که می توان با استفاده از آن بسیاری از مشکلات حقوقی و چالش های قانونی را مورد حل و فصل قرارداد. برای استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی هیچ محدودیتی وجود ندارد و همه افراد می توانند در هر زمان و مکانی که میخواهند به راحتی از این خدمات حقوقی استفاده نمایند و در سریعترین زمان ممکن مسائل قانونی خود را رسیدگی کنند. اگر شما جز آن دسته از کسانی هستید که احساس میکنید به مشاوره حقوقی تلفنی نیاز دارید و میخواهید مشکلات حقوقی خود را به راحتی به کمک یک وکیل با تجربه رسیدگی کنید به شما توصیه می کنیم همین الان با استفاده از گوشی همراه خود با یک وکیل مجرب و حرفه ای تماس بگیرید.

مشاوره کردن یکی از راه های متداول پیشگیری از جرم است و می توان با استفاده از خدمات آن از بوجود آمدن بسیاری از چالش های قانونی و دعاوی مختلف جلوگیری کرد. مشاوره حقوقی دارای مزایای بسیار زیادی است و تعداد کسانی که به سراغ استفاده از خدمات حقوقی مشاوره ای می روند کم نیست و روز به روز نیز افزایش پیدا می کند.

یکی از مهم ترین ویژگی های مشاوره حقوقی تلفنی آن است که همه افراد در هر سن و سال و با هر جنسیتی می توانند در هر مکانی ک هستند از تلفن استفاده کنند و با وکیل متخصص و مجرب تماس بگیرند و از بهترین راهکارهای حقوقی آگاه شوند. برخی از افراد ممکن است با خود فکر کنند که مشاوره حقوقی آنلاین بهتر از مشاوره تلفنی است اما اگر بخواهیم این موضوع را به طور موشکافانه ای بررسی کنیم و ابعاد مختلف آن را در نظر بگیریم باید بگوییم که هر دو روش مشاوره ای که به انها اشاره کردیم که از نوع مشاوره حقوقی غیر حضوری به حساب می آیند و هر یک از آنها دارای ویژگی های مختلفی هستند و افراد باید با در نظر گرفتن این ویژگی ها و مقایسه کردن آن با شرایط کنونی خود، یکی از این روش های مشاوره حقوقی را انتخاب مرد.

مشاوره حقوقی تلفنی به گونه ای است که برای ارتباط با وکیل متخصص حقوقی شما تنها نیاز به یک تلفن همراه یا ثابت دارید و به راحتی با شماره گیری موسسه حقوقی مورد نظر خود می توانید از تمامی مزایای این روش مشاوره ای استفاده کنید اما دقت داشته باشید که در برخی از موارد ممکن است افراد در شرایطی باشند که بتوانند با وکیل مورد نظر شان صحبت کنند و ترجیح دهند که از طریق فضای مجازی و روش هایی مانند چت کردن و…. مشکلات خود را بیان کنند.

برای استفاده از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین شما نیاز به تلفن همراه هوشمند یا رایانه دارید که به اینترنت متصل باشند. مشاوره آنلاین یکی از روش های نوین و جدیدی است که افراد بسیار زیادی از ان می توانند استفاده کنند اما در برخی از موارد که افراد توانایی استفاده از فضای مجازی ندارند یا در مواردی که افراد به اینترنت دسترسی ندارند و از نحوه کار با آن اطلاع ندارند، این امکان وجود دارد که از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کرد.

مزایای استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی

آیا از ویژگی های مشاوره حقوقی تلفنی آشنایی دارید و دقیقا می دانید که این روش مشاوره ای دارای چه مزیت هایی است؟ برای انکه اطلاعات شما در این زمینه افزایش پیدا کند به طور خلاصه به مزایای استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی اشاره می کنیم:

اولین و مهم ترین مزیتی که می توان برای استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی به ان اشاره کرد آن است که در هر زمان و مکانی می توان از آن استفاده کرد. هیچ گونه محدودیتی برای استفاده کردن از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی وجود ندارد. 

یکی از مهم ترین مزیت هایی مشاوره حقوقی تلفنی آن است که عموم مردم در هر کجای کشور عزیزمان که باشند به راحتی می توانند با استفاده از خدمات حقوقی تلفنی با وکیل مورد نظر خود ارتباط برقرار کنند و پاسخ سوالات خود را از او بپرسند.

مشاوره تلفنی حقوقی در زمینه های تخصصی ارائه می گردد و برای هر پرونده ای می توان از وکیل تلفنی استفاده کرد که متخصص در جریان امور آن پرنده باشد.

هزینه مشاوره تلفنی حقوقی بسیار کمتر از دیگر روش های مشاوره ای است و بر حسب دقایقی که فرد با وکیل خود صحبت می کند محاسبه می گردد. به همین دلیل هیچگونه اتلاف وقت و زمان در این روش وجود ندارد.

افراد می توانند تمامی موضوعاتی را که در جلسات مشاوره حقوقی حضوری از بیان آنها و همه دارند را در جلسات مشاوره ای غیر حضوری مانند مشاوره تلفنی بیان کنند و از شناسایی شخصیت خود نگرانی نداشته باشند.

اگر شما نیز جزء آن دسته از کسانی هستید که به مشاوره حقوقی تلفنی نیاز دارید به شما توصیه میکنیم که از گروه متخصص وکلای پارسا کمک بگیرید. موسسه حقوقی وکلای پارسا داراس سال ها تجربه در زمینه ارائه خدمات حقوقی مختلف و وکالت می باشد و می تواند به عموم مردم کمک کند تا در مسیر احقاق حقوق خود قدم بردارند.

مقالات حقوقی:

مشاوره حقوقی آنلاین

وکیل حقوقی

وکیل کیفری

وکیل ملکی

وکیل در شمال تهران

وکیل انحصار وراثت

وکیل خانواده

وکیل مواد مخدر

وکیل طلاق توافقی

وکیل طلاق

وکیل مهریه

وکیل ورشکستگی

وکیل بانکی

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل علامت تجاری

وکیل جنایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×