وکیل مالیاتی

وکیل مالیاتی (1)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل مالیاتی

وکیل مالیاتی تهران

وکیل برای مالیات

وکیل مالیاتی

وکیل مالیاتی کیست؟ وکیل مالیاتی چه کارکردی دارد؟ بهترین وکیل مالیاتی کیست؟ وکیل مالیاتی در چه حوزه هایی فعالیت می کند؟ وکیل مالیاتی باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ بهترین وکیل مالیاتی چه مخصاتی دارد؟ بهترین وکیل مالیاتی را از کجا می توانیم پیدا کنیم؟ تا چه اندازه با مفهوم و اهمیت کارکرد وکیل مالیاتی در جامعه آشنا هستید؟

وکیل مالیاتی از جمله معدود وکلایی محسوب می شود که هم در حوزه حقوقی و هم در حوزه کیفری فعالیت می کند. وکیل مالیاتی هم از نظر فردی و هم از نظر اجتماعی کارکرد بسیار مهمی می تواند داشته باشد. در واقع وکیل مالیاتی کسی است که به صورت مستقیم با یکی از مهمترین مفاهیم اقتصادی سروکار دارد. نکته ای که وجود دارد این است که مفهوم مالیات در ایران یک مفهوم جامع و همه گیر محسوب نمی شد و این مسئله به تازگی در ایران تبدیل به یک مفهوم اساسی شده است. از این رو کاملا طبیعی است که بسیاری با این مفهوم و قوانین مربوط به آن آشنایی کاملی نداشته باشند و همین موضوع باعث می شود که تعارضات مختلف قانونی در این حوزه ایجاد شود. از این رو در ادامه قصد داریم با مفهوم مالیات و قوانین مربوط به آن آشنا شویم.

اما برای این که بتوانیم دقیق تر با این مفهوم آشنا شویم و بدانیم که اساسا یک وکیل مالیاتی چه کارکردی می تواند در جامعه داشته باشد باید به نکته ای بسیار مهم دقت کنیم. وکیل مالیاتی یک مفهوم قانونی محسوب می شود. از این رو برای درک این مفهوم باید ابتدا بدانیم زبان قانون چیست. به بیان ساده تر برای این که بتوانیم یک مفهوم قانونی را درک کنیم باید با زبان قانون آشنا باشیم. زبان قانون نیز درست مانند هر زبان دیگر از الفبای خاص خودش ساخته شده است. از این رو بهترین راه برای درک این زبان، مطالعه و یادگیری الفبای آن است. از این رو ما در ادامه برای این که بتوانیم زبانی مشترک با قانون در حوزه کارکرد وکیل مالیاتی پیدا کنیم به مهمترین الفبای مربوط  به کارکرد وکیل مالیاتی پرداختیم. توجه داشته باشید که توجه به این دست از مفاهیم می تواند عمق دیدگاه شما نسبت به کارکرد وکلایی مانند وکیل مالیاتی را بیشتر کند. این نکته مهمی است که باید آن را به خاطر داشته باشید.

وکیل مالیاتی و ویژگی های او

وکیل مالیاتی نیز مانند بسیاری دیگر از وکلای دادگستری به عنوان یک وکیل مجرب باید دارای ویژگی ها و خصوصیات مختلفی باشد تا بتوان به او اطمینان کرد. در صورتی که افراد بدون در نظر گرفتن این ویژگی ها و تخصص های وکیل مالیاتی به او مراجعه کنند و جریان پرونده خود را به او بسپارند ممکن است نتوانند در جریان پرونده های خود نتیجه خوبی بدست آورند و شرایط نسبتا مطلوبی را تجربه کنند. همین موضوع باعث شده است تا شناسایی ویژگی ها و خصوصیات وکیل مالیاتی برای عموم مردم دارای اهمیت بسیار زیادی شود. به چند مورد از این ویژگی های وکیل مالیاتی اشاره می کنیم تا به آنها دقت کنید:

وکیل مالیاتی باید دارای مهارت های شنیداری و نوشتاری حقوقی باشد. اکنون ممکن است این سوال برای شما پیش آید که مهارت های شنیداری و نوشتاری حقوقی به چه معنا است؟ رد پاسخ به چنین سوالاتی باید بگوییم یک وکیل متخصص باید با دقت کامل به شرح پرونده و دعوای حقوقی از ریبان موکل خود گوش دهد یا مسائل مربوط به پرونده را مطالعه کند تا بتواند از جزییات قانونی مربوط به آن اطلاع کسب کند. اگر شما نیز با خود فکر می کنید که نیاز دارید تا جریان پرونده شما توسط وکیل مالیاتی ورد بررسی قرار گیرد بهتر است به دفتر وکالت او مراجعه کنید و از میزان توانایی های او اطلاع یابید. جالب است بدانید که در جریان مطالعه پرونده یک وکیل دیگر نیز می تواند تنها در زمینه ارائه مشاوره حقوقی و شناسایی جزییات پرونده به شما کمک کند و او وکیل مطالعه پرونده است.

از طرفی دیگر شما باید دقت داشته باشید وکیل مالیاتی باید توانایی های نوشتاری یز داشته باشد تا بتوان از تخصص های او بهره برد و از مزایای تحریر انواع لایحه و دادخواست قانونی استفاده کرد. تمامی مراحل قضایی پرونده های مختلف در جریان دادگاه به نحوی هستند که فرد متهم باید برای دفاع از خود لایحه ارائه دهد و از طرفی دیگر نیز فرد شاکی نیز دادخواست مربوطه را تهیه می کند. وکیل مالیاتی می تواند انواع دادخواست ها و لوایح را در همین حوزه در کوتاه ترین زمان ممکن آماده و ارائه کند. اگر شما نیز جز افراد یهستید که فکر می کنید به وکیل مالیاتی نیاز دارید تا روند پرونده های خود را به او بسپارید بهتر است در ابتدا برای استفاده از مشاوره حقوقی به او مراجعه کنید تا اطلاعات لازم را کسب کنید و با اطمینان کامل برای انعقاد قرارداد وکالت اقدام کند.

پرونده های مالیاتی دارای پیچیدگی خاصی هستند و همه افراد نمی توانند به راحت یو به تنهایی جریان قضایی انها را پیگیری کنند؛ چرا که هرگونه خطا و اشتباه در چنین پرونده هایی باعث ایجاد مشکلات و خاطرات بسیار زیادی می شود و افراد را به طور کامل درگیر می کند. برای اینکه با این موارد آشنا شوید و از آنها اطلاع یابید به شما پیشنهاد می دهیم با ما همراه باشید.

وکیل مالیاتی (12)
وکیل مالیاتی (12)

اهمیت وکیل مالیاتی تهران

وکیل مالیاتی تهران یک وکیل پایه یک دادگستری است که می تواند رد جریان پرونده هایی که مربوط به این حوزه هستند می تواند نقش اساسی و بسیار پر رنگی داشته باشد. بسیاری از افرادی که با وکیل مالیاتی تهران آشنایی ندارند و نمی دانند که این فرد متشخص چگونه جریان پرونده ها را مورد بررسی و پیگیری قرار می دهد معمولا پس از مدتی دچار آسیب و خسارات بسیار شدیدی می شوند و همین موضوع باعث می شود تا جریان پرونده های آنها به خطر بیفتد. با کمک وکیل مالیاتی تهرانمی توان از بوجود آمدن بسیاری از آسیب ها و خسارات جلوگیری کرد و شرایط بسیار خوبی را در پرونده های مختلف ایجاد کرد و روند دادرسی آنها را تسریع کرد.

وکیل مالیاتی را می توان جز وکلای متخصص در حوزه خود دانست و از او در مواردی کمک گرفت که بسیاری از افراد نمی توانند آنها را به راحتی حل کنند و نیاز دارند تا یم وکیل متخصص در جریان قضایی به آنها کمک کند که به نتیجه برسند. وکیل مالیاتی تهراندارای حوزه کاری مختلفی است و با وکی دیگری همچون وکیل بانکی تفاوت دارد. البته شاید در این میان اینطور به نظر بیاید که برخی از وکلا مانند وکیل تعزیرات و وکیل مالیات بر ارث نیز در همین حوزه کار می کنند.اما دقت داشته باشید که هر یک از این وکل دارای حوزه های مختلفی در جریان قضایی هستند و برای آن که بتوان تشخیص داد که باید از کدام وکیل پایه یک دادگستری متخصص کمک گرفت بهتر است در جلسات مشاوره ای حضور یافت و از یک موسسه حقوقی معتبر در این راستا استفاده کرد.

وکیل مالیاتی تهران دارای مهارت های بسیاری است که باید آنها را شناسایی کنیم تا بتوانیم جریان پرونده های خود را به او بسپاریم و از او کمک بگیریم تا بتوانیم مسائل حقوقی مربوط به پرونده های خود را مورد حل و فصل قرار دهیم و اگر شما جزو کسانی هستید که با وکیل مالیاتی تهرانآشنایی کاملی دارید و میخواهید در مورد توانایی ها و تخصص های او اطلاعات لازم را به دست آورید به شما توصیه می کنیم در ادامه متن امروزه با ما همراه باشید تا علاوه بر شناسایی وکیل مالیاتی تهران، در مورد مسائل مختلف مربوط به قوانین مالیات در کشور ایران هم صحبت کنیم و جریان قضایی این پرونده را تا حد بسیار زیادی مورد بررسی و پیگیری قرار دهیم.

وکیل مالیاتی (5)
وکیل مالیاتی (5)

چرا وکیل مالیاتی تهران را انتخاب کنیم؟

وکیل مالیاتی برای افراد و عموم مراجعان خود دارای اهمیت بسیار زیادی است ونیم توان این فایده را نادیده گرفت. وکیل مالیاتی را میتوان از جنبه های مختلفی مورد بررسی قرار داد و مزایای بسیار زیادی در مورد او را مورد بررسی قرار داد. به موارد زیر در مورد مزایای مراجعه به وکیل مالیاتی تهران دقت کنید:

وکیل مالیاتی تهراندارای دانش حقوقی است و می تواند به شما کمک کند تا در جریان پرونده هایی که با آنها درگیر هستند عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارید. وکیل مالیاتی تهران بر متن مفاد قانونی مسلط است و می تواند به راحتی بر اساس این مفاد قانونی جیان پرونده های شما را به سرعت مورد پیگیری قرار دهد و جریان انها را تسریع بخشد.

برای مراجعه به دفتر وکالت وکیل مالیاتی تهران و استفاده از خدمات قضایی و قانونی او نیاز نیست تا حتما با این فرد متخصص قرارداد وکالت داشته باشید. همه افراد به راحتی می توانند بدون هیچگاه دغدغه و دردسری به وکیل مالیاتی مراجعه کنند و جریان دادرسی پرونده های خود را به او واگذار کنند  یا بدون آن که وکالت پرونده خود را به او بسپارند به راحتی در جلسات مشاوره ای با او شرکت کنند و سوالات خود را از او بپرسند. جالب است بدانید با استفاده از مشاوره با وکیل مالیاتی تهران به راحتی می توان از میزان توانایی های او تسلط او بر متن قانون اطلاع پیدا کرد. بنابراین کار عاقلانه ای که می توان در این حوزه انجام داد آن است که قبل از انعقاد قرارداد در جلسات مشاوره حقوقی با وکیل مالیاتی تهرانشرکت کرد.

وکیل مالیاتی تهران بهترین و متخصص ترین کسی است که می تواند از موکل خود دفاع کند. اکنون ممکن است این سوال اساسی و بسیار مهم برای شما ایجاد شود که چرا وکیل مالیاتی می تواند دفاع از موکلان خود را به بهترین نحو ممکن انجام دهد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که از آنجایی که وکیل مالیاتی تهران دارای فن مذاکره است و از ادله اثبات دعوی آشنایی دارد به راحتی میتواند با استفاده از این ادله قانونی در دادگاه حضور یابد و از حقوق موکلان خود دفاع کند تا آسیب و خسارت زیادی به آنها وارد نشود

دقت داشته باشید بسیاری از افراد یکه رد جریان پرونده های مالیاتی دچار مشکل و چالش می شوند و نمی توانند آرامش ذهنی خود را حفظ کنند و احساساتی مانند اضطراب و سردرگمی به سراغشان می آید دارای اطلاعات خوبی در مورد پرونده های قانونی و مالیاتی نیستند و همین موقع باعث میشود تا آسیب های بسیاری به آنها وارد شود. با کمک وکیل مالیات، میزان ناآگاهی افراد به حداقل می رسد و در نهایت آنها به کمک وکیل مالیاتی تهران با قوانین مختلف و راه های حقوقی گوناگون آشنا می شوند و احساس اضطراب آنها از بین می رود و رد عوض احساساتی همچون ارامش خاطر به سراغ انها می اید.

وکیل مالیاتی (3)
وکیل مالیاتی (3)

وکیل مالیاتی، وکیل حقوقی یا کیفری؟

وکیل مالیاتی بر اساس قانون هم می تواند به عنوان یک وکیل حقوقی فعالیت کند و هم می تواند در دادگاه های کیفری مربوط نیز حضور داشته باشد. در واقع شما بر اساس نیاز خودتان مشخص می کنید باید سراغ کدام دسته از این وکلا برید. اما مسئله ای که وجود دارد باید بدانیم که اساسا مفاهیم در قانون ایران به دو بخش حقوقی و کیفری تقسیم شده است. با وجود این که وکیل مالیاتی، وکیلی است که می تواند در هر دو حوزه فعالیت کند اما برای درک دست از کارکرد این وکیل بهتر است چارچوب های کلی هر کدام از این بخش ها را بدانیم و بشناسیم.

هر آن چیزی که قانونگذار در قانون بیان کرده اساسا زیر مجموعه ای از یکی از دو گروه حقوقی و کیفری است.  حقوقی به آن بخش از قانون گفته می شود که در آن قانونگذار حقوق هر فرد در جامعه را مشخص می کند. در واقع بر اساس این بخش از قانون است که مشخص می شود که هر فرد در جامعه در موقعیت های مختلف چه رفتاری باید از خود نشان دهد و چه چارچوب هایی را باید رعایت کند. در واقع هدف قانونگذار در این بخش از قانون این است که بتواند روابط میان انسان و سایر مفاهیم اجتماعی را مدیریت کند.

اما در خبش کیفری داستان به نحوی دیگر رقم می خورد. به نوعی می توانیم اینگونه بیان کنیم که در بخش کیفری از مفهوم بسیار مهمی به نام جرم صحبت می شود. در واقع تمام قوانین کیفری مربوط به این موضوع است که چه افعالی جرم است و چه مجازاتی باید برای آن در نظر گرفته شود. در این بخش از قانون است که امکان شکایت کیفری به وجود می آید.

اما یک وکیل مالیاتی چگونه می تواند هم به عنوان وکیل حقوقی و هم به عنوان یک وکیل کیفری شروع به فعالیت کند. تا به اینجا با چارچوب کلی حقوقی و کیفری بودن قوانین آشنا شدم. حال نوبت این است که بدانیم یک وکیل مالیاتی در چه موقعیت هایی به عنوان یک وکیل حقوقی و در چه موقعیت هایی به عنوان یک وکیل کیفری وارد عمل می شود.

وکیل مالیاتی (11)
وکیل مالیاتی (11)

وکیل مالیاتی در چه حوزه ای فعالیت می کند؟

وکیل مالیاتی یک وکیل همه کار در دنیای حقوقی محسوب می شود. در واقع می توانیم اینگونه بیان کنیم که وکیل مالیاتی هم در حوزه قوانین کیفری و هم در حوزه قوانین حقوقی عمل می کند. اما چگونه؟ در واقع می خواهیم بدانیم که چگونه یک وکیل این قدرت را دارد که بتواند در هر دو حوزه فعال باشد.

همانطور که گفتیم قانون در قسمت حقوقی قوانین مربوط به روابط هر فرد در جامعه را مورد بررسی قرار می دهد. مبحث مالیات نیز یک نوع رابطه میان فرد و دولت ( حکومت ) است. در این حالت وکیل مالیاتی به عنوان یک وکیل حقوقی می تواند کارکرد خودش را نشان دهد. به نوعی می توانیم اینگونه بیان کنیم که فرد به عنوان کسی که در جامعه زندگی می کند و از طریق این جامعه درآمد به دست می آورد باید بخشی از این درآمد را به عنوان هزینه های کلی جامعه پرداخت کند. این رابطه ای است که در قانون تحت عنوان رابطه مالیاتی میان دولت و فرد بیان شده است.

اما اگر فرد از دادن مالیات پرهیز کند و به نوعی اقدام به پرداخت مالیات نکند، برای او جرم انگاری می شود و به عنوان یک مجرم برای قانون شناخته می شود. بنابراین اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم تعریف رابطه مالیات و نحوه اجرایی شدن این رابطه بر اساس قوانین حقوقی است. در صورتی که جرمی در این رابطه اتفاق بیفتد این قانون کیفری است که وارد عمل می شود.

حال بر اساس این موضوع که بیان کردیم یک وکیل مالیاتی می تواند به صورت اختصاصی در حوزه حقوقی فعالیت کند و به روابط اشخاص در جامعه بپردازد. اما این تمام کارکرد یک وکیل در این حوزه نیست. در صورتی که در این رابطه اختلافی ایجاد شود. یعنی این که فرد مالیات خود را پرداخت نکند و یا دولت مالیات بیش از اندازه ای از فرد بگیرد، امکان طرح اعلام جرم ایجاد می شود. اینجاست که یک وکیل مالیاتی می تواند به خوبی کارایی خودش را نشان دهد.

وکیل مالیاتی (4)
وکیل مالیاتی (4)

وکیل مالیاتی و کارکرد او از نظر کیفری

وکیل مالیاتی به خوبی می داند که بخش کیفری اهمیت خاص خودش را دارد. علت این موضوع نیز ساده است. در بخش کیفری امکان دخالت در زندگی، مال و جان افراد وجود دارد. به نوعی در این بخش از قانون است که تصمیم گیری می شود که یک فرد در جامعه آیا امکان زنده ماندن دارد یا خیر!

حال سوال مهمی که وکیل مالیاتی باید به آن پاسخ دهد این است که چه جرایمی برای مالیت تدوین شده است! اما پیش از آن که بخواهیم به صورت مستقیم در این خصوص صحبت کنیم باید بیان کنیم که در قانون، جرم بر اساس سه فاکتور مادی، معنوی و اجتماعی  ثابت می شود. در واقع اگر این سه فاکتور در خصوص یک فعل اتفاق بیفتد آن فعل جرم محسوب می شود و وکیل کیفری در این موارد چه می کند.

در بخش مادی قانون به دنبال این است که مشخص کند که آیا فعل صورت گرفته یا ترک فعل مربوطه اثرات منفی و قابل اثباتی داشته است یا خیر. به نوعی باید اینگونه گفت که اثبات این موضوع در خصوص هر جرمی می تواند متفاوت باشد. در خصوص جرایم مالیاتی باید گفت که اثرات اقتصادی منفی وارد بر جامعه است که به عنوان رکن مادی این جرم در نظر گرفته می شود.

در رکن معنوی مشخص می شود که فاعل با قصد و نیز قبلی این کار را انجام داده است و یا سهوی در کار بوده است. با توجه به این که عملا عدم پرداخت مالیات با توجه به منافع مالی صورت می گیرد در بسیاری از مواقع رکن معنوی جرایم مالیاتی نیز اثبات می شود. به نوعی می توان اینگونه گفت که درصد بسیار پایینی احتمال این موضوع وجود دارد که فرد به صورت سهوی درگیر این چنین جرایمی شده باشد. یکی از مهمترین کارکرد های وکیل مالیاتی دقیقا در همین نقطه است.

در رکن قانونی نیز به دیدگاه قانون در خصوص آن فعل اشاره می شود. در واقع در این رکن مشخص می شود که قانون چه نظری در خصوص فعل صورت گرفته دارد. با توجه به ماده دو قانون مجازات اسلامی در صورتی که برای فعلی مصداق قانونی وجود نداشته باشد نمی توان آن فعل را جرم تلقی کرد. با توجه به این که قانون برای جرایم مختلف مالیاتی مصادیق مختلفی بیان کرده اساسا می توان گفت که بر اساس این سه ابزار است که یک وکیل مالیاتی در بخش کیفری می تواند کارایی خودش را نشان دهد. این نکته بسیار مهمی است که نباید آن را فراموش کنید.

وکیل مالیاتی (10)
وکیل مالیاتی (10)

وکیل مالیاتی و مفهوم و نگاه به سیستم اقتصادی دنیا و ایران

وکیل مالیاتی بر اساس مفهوم مالیات وارد کار می شود. از این رو برای درک این موضوع که یک وکیل مالیاتی با چه مواردی سر و کار دارد باید بدانیم که مالیات چیست و چه کارکردی در اجتماع دارد. در واقع ما می خواهیم از این جنبه به کارکرد وکیل مالیاتی نگاه کنیم که اساسا مالیات در جامعه چه تاثیری دارد و چرا ایران در حوزه مالیات تا این اندازه ضعیف است؟

برای پاسخ به این سوال باید کمی از اقتصاد صحبت کنیم. به طور کلی اینگونه می توانیم بیان کنیم که تمام کشورهای دنیا یکی از روش های اقتصاد تورمی یا اقتصاد مالیات محور را به عنوان روش اقتصادی خودشان استفاده می کنند. ایران از آن جمله کشورهایی در دنیا محسوب می شود که پیروز اقتصاد تورمی است. اقتصاد تورمی به اقتصادی گفته می شود که در ان بازار آزاد بر اساس خرید و فروش اقدام به قیمت گذاری و تعیین ارزش واقعی محصول یا خدمات می کند. به نوعی می توان گفت که در اقتصاد تورمی ارزش گذاری ها همواره در جهت مثبت انجام می شود. نکته مهمی که وجود دارد این است که در این ارزش گذاری و خرید و فروش این دولت است که حضور مستقیم یا غیر مستقیم دارد. بنابراین در اقتصاد تورمی این دولت است که به عنوان بزرگترین خریدار یا بزرگ ترین فروشنده در بازار حضور دارد. این یعنی دولت خود به دنبال سود از بازار است و این محقق نمی شود مگر با تورمی بودن بازار های اقتصادی. در این بازار خرید و فروش و افزایش قیمت و همچنین دخیل بودن دولت در بازار از مهمترین شاخص های تورمی بودن اقتصاد است.

در یک سیستم اقتصاد تورمی درآمد دولت بر اساس نوسان بازار تعیین می شود. اما این موضوع در سیستم اقتصادی متفاوت است. آن چیزی که در ایران شما می بینید و تورمی که وجود دارد در واقع محصول حرکت چند ساله ای است که وجود دارد. در این چنین سیستمی دولت به دنبال درآمد دیگری نخواهد بود.

وکیل مالیاتی (6)
وکیل مالیاتی (6)

وکیل مالیاتی و سیستم اقتصادی جامعه

وکیل مالیاتی به خوبی می داند که غالب کشورهای اروپایی و همچنین کشورهای عربی و … از سیستم اقتصاد مالیاتی استفاده می کنند. اما چرا؟ در سیستم اقتصاد مالیاتی اساسا دولت خارج از بازار قرار دارد و به عنوان یک بنگاه بزرگ در بازار فعالیت نمی کند. از این رو دولت درآمدی به صورت مستقیم از بازار نخواهد داشت.

اما مسئله ای که وجود دارد این است که در نهایت این خود دولت است که چرخ دنده های اقتصادی را مدیریت می کند. اما به هر حال دولت و حکومت نیز نیاز به درآمد دارند. بخش مهمی از این درآمد توسط همین سیستم اقتصادی، یعنی مالیات فراهم می شود. در سیستم اقتصاد مالیاتی، اساسا افزایش قیمت یا تورم وجود ندارد و افراد می توانند به سادگی برای چند سال آینده خودشان برنامه ریزی کنند. زیرا دولت به عنوان بزرگترین ارگان حکومتی در هر کشور بر اساس خرید و فروش و نوسان قیمت ها درآمد خود را تامین نمی کند. مالیات به نوعی حقی است که بنگاه های اقتصاد کوچک و بزرگ باید به دولت پرداخت کنند. دولت نیز با وضع قوانین خاص مالیاتی عملا به عنوان یک ابزار مهم از این مسئله استفاده می کند. در واقع دولت این امکان را دارد که بتواند بر اساس کم و زیاد کردن مالیات سیستم ترغیب یا ترس را پیدا کند.

به نوعی دولت شرایط ان را ندارد تا به صورت گسترده صادرات صورت بگیرد. در اینجا دولت با افزایش مالیات صادرات عملا به تاجر این مسئله را گوشزد می کند که بهتر است کمتر سراغ صادرات برود! بنابراین به جز مزایای گفته شده مانند عدم نیاز به پارکینگ و … عملا مالیات به عنوان یک ابزار بسیار مهم در دست حکومت ها محسوب می شود.

همه این ها در کنار تحریم های اقتصادی که عملا باعث شد جریان بازار در ایران قطع شود و در کنار آن دزدی ها و اختلاس های صورت گرفته  باعث شده است که سیستم اقتصادی ایران در حال مهاجرت به سمت سیستم مالیاتی باشد. از این رو باید یاد بگیریم که مالیات را جدی بگیریم و با قوانین مربوط به مالیات آشنا باشیم. عدم آشنایی کامل با این دست از قوانین می تواند شما را با جریمه های سنگینی رو به رو کند. جریمه هایی که می تواند عملا اشتغال شما را تحت تاثیر خود قرار دهد. اینجاست که مشخص می شود یک وکیل مالیاتی تا چه اندازه می تواند کارایی داشته باشد و برای جامعه امروز ایران مفید باشد. به این نکته توجه بسیاری داشته باشید.

وکیل مالیاتی (2)
وکیل مالیاتی (2)

وکیل مالیاتی و انواع راه های مشورتی با او

 وکیل مالیاتی می تواند از طریق راه های مختلفی به ارائه خدمات مشاوره یا بپردازد و به افراد کمک کند تا جریان دعاوی که در آن هستند را با کمترین آسیب  و خسارت به پایان برسانند. انواع راه های مشاوره با وکیل مالیاتی به موارد زیر تقسیم می شوند:

مشاوره حضوری با وکیل مالیاتیا گذشته تاکنون دارای طرفداران بسیار زیادی از جانب اقشار مختلف جامعه بوده است و همه آنها ترجیح می دادند که در این جلسات شرکت کنند تا موضوع پرونده به صورت دقیق تر و کاملا منطقی و جزیی پیگیری شود اما دقت داشته باشید، کسانی که با وکیل مالیاتی آشنایی ندارند و نمیدانند چگونه باید در جلسات مشاوره حضوری شرکت کنند یا آنکه نمی توانند مسیری طولانی برای رسیدن به دفتر مشاوره وکیل مالیاتی طی کنند بهتر است به سراغ روش مشاوره دیگری بروید.

روش دیگری که می توان برای مراجعه به وکیل مالیاتی از آن بهره مند شد، روش مشاوره اینترنتی یا تلفنی است. مشاوره اینترنتی و تلفنی دارای طرفدار بسیار زیادی است و به گونه ای ات هیچگونه محدودیت زمانی و مکانی ندارد و همه افراد به راحتی می توانند از آن بهره مند شوند. اگر شما جزو کسانی هستید که می خواهید به وکیل مالیاتی راجعه کنید به شما توصیه می کنیم که از یک گروه متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

گروه وکلای پارسا سال های زیادی است که در زمینه پرونده های مربوط به مالیات و بانک به ارائه خدمات می پردازد. بنابراین فرقی ندارد که شما به چه نوع وکیل در شمال تهران احتیاج داشته باشید، گروه پارسا می تواند بهترین وکیل مالیاتی را به شما معرفی کند و رد جریان پرونده های حقوقی دیر نیز همانند معرفی بهترین وکلای کشور به شما کمک کند.

وکیل مالیاتی (9)
وکیل مالیاتی (9)

وکیل مالیاتی و قانون مالیات

وکیل مالیاتی با تسلطی که بر قوانین مختلف دارد می تواند به شما کمک کند تا بهترین نتیجه را در جریان پرونده های مالیاتی بدست آورید. به چند مورد از مهمترین قوانین اشاره می کنیم:

کالاها و خدمات مشمول موضوع این قانون که توسط مودیان حقیقی خریداری، تحصیل یا تولید می‌شود، در صورتی که برای مصارف شخصی برداشته شود عرضه کالا به خود محسوب می‌شود و مشمول مالیات و عوارض خواهد شد. در صورتی‌که عرضه کالا به خود برای استفاده شغلی باشد مشمول مالیات و عوارض نخواهد شد. معاوضه کالاها و خدمات در این قانون، عرضه کالا و ارائه خدمت از طرف هر یک از متعاملین محسوب می‌شود و مشمول مقررات این قانون است.

در صورتی که مالک محل سکونت خود را بفروشد و در سند انتقال بدون اجازه بها مهلتی برای تخلیه ملک داده شود در مدتی که محل‌ سکونت انتقال دهنده می‌باشد تا شش ماه و در بیع شرط مادام که طبق شرایط معامله مبیع در اختیار بایع شرطی است اجاری تلقی نمیشود مگر اینکه ‌بموجب اسناد و مدارک ثابت گردد که اجاره پرداخت میشود. چنانچه بر اساس اسناد و مدارک مثبته معلوم شود اجاره ملک بیش از مبلغی است که مأخذ تشخیص درآمد مشمول مالیات قرار گرفته است، مالیات ما به‌ التفاوت طبق مقررات این قانون قابل مطالبه و در صورت اعتراض مودی، پرونده قابل رسیدگی در مراجع حل اختلاف موضوع این قانون خواهد بود.

در معاملات غیرنقدی نظیر فروش اقساطی و اجاره به‌شرط تملیک و قراردادهای پیمانکاری و مشاوره‌ای، تاریخ تعلق مالیات و عوارض همان تاریخ صدور صورتحساب است؛ لکن مؤدی با رعایت تبصره فوق مجاز است پرداخت مالیات و عوارض فروش این نوع معاملات را تا زمان پرداخت ثمن معامله توسط خریدار یا مبلغ قرارداد توسط کارفرما، متناسباً، به تاخیر بیندازد و سازمان تا زمان پرداخت مالیات و عوارض فروش این نوع معاملات توسط کارفرما یا خریدار، مودی را مشمول جریمه تاخیر در پرداخت نخواهد کرد. در خصوص معاملات مذکور، تا زمان پرداخت مالیات و عوارض توسط خریدار، اعتبار مالیاتی برای وی از این بابت منظور نخواهد شد.

وکیل مالیاتی (7)
وکیل مالیاتی (7)

وکیل مالیاتی و نحوه ماخذ، نرخ و نحوه محاسبه

وکیل مالیاتی بر نحوه نحوه ماخذ، نرخ و نحوه محاسبه به خوبی مسلط است و می داند چگونه باید با زبانی ساده این موارد را در جلسات مشاوره حقوقی مورد بررسی قرار دهد. با استناد به قانون به چند مورد از مهم ترین آن ها توجه داشته باشید:

ماخذ محاسبه مالیات و عوارض فروش کالاها و خدمات، در مورد مودیان عضو سامانه مودیان، ارزش فروش مندرج در صورتحساب الکترونیکی است که توسط آنان در سامانه مزبور ثبت شده است. ماخذ محاسبه مالیات و عوارض فروش کالاها و خدمات در مورد مؤدیانی که عضو سامانه مودیان نیستند و نیز مودیان متخلف موضوع قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، ارزش روز کالا یا خدمت در زمان تعلق می‌باشد که توسط سازمان بر اساس اطلاعات موجود در سامانه مودیان، استعلام از مراجع ذی‌صلاح یا تعیین کارشناس یا هیات کارشناسی مشخص می‌شود. همچنین سازمان می‌تواند برای تعیین ماخذ مشمول مالیات مؤدیان مزبور، از دفاتر، اسناد و مدارک (اعم از ‏الکترونیکی یا غیر الکترونیکی) آنها استفاده نماید. مؤدی مکلف است دفاتر، اسناد و مدارک مذکور را در صورت درخواست ماموران مالیاتی، کارشناس یا هیات کارشناسی به آنان ارائه کند.

 تولیدکنندگان و یا عرضه‌کنندگان کالاهای موضوع این بند مکلفند که برچسب معافیت از مالیات بر ارزش افزوده را بر روی بسته‌بندی کالاهای مذکور درج نمایند. سازمان مکلف است فهرست کالاها و خدمات معاف از مالیات و عوارض را از طریق شیوه‌های مناسب از جمله درج در سامانه عملیات الکترونیکی سازمان به اطلاع عموم مردم برساند. سازمان مکلف است امکان دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر دریافت مالیات و عوارض توسط عرضه‌کنندگان کالاها و خدمات معاف از مالیات و عوارض را از طریق سامانه عملیات الکترونیکی خود و استرداد مبالغ اضافه دریافتی از خریداران فراهم نماید. دریافت مالیات و عوارض از کالاها و خدمات معاف توسط عرضه‌کنندگان آنها مشمول جریمه‌ای معادل دو برابر مالیات و عوارض دریافتی بوده و قابل بخشودگی نمی‌باشد.

خدماتی که توسط اشخاص مقیم ایران (اشخاص حقیقی یا حقوقی ایرانی و یا شعب شرکتهای خارجی مقیم ایران) ارائه می­شود و محل مصرف خدمات و یا مقصد خدمات داخل باشد یا خارج از کشور، در صورتی که مستقیم یا غیرمستقیم ارز حاصل و وارد کشور بشود صادرات محسوب می‌گردد. مالیات و عوارض پرداختی بابت خرید کالاها در داخل ایران که ظرف دوماه از تاریخ خرید همراه مسافران اعم از ایرانی و خارجی از کشور خارج می‌شود و نیز، مالیات و عوارض پرداختی گردشگران خارجی بابت بلیط پرواز خارجی خریداری‌شده از شرکتهای هواپیمایی ایرانی، هنگام خروج از کشور با ارائه صورتحساب الکترونیکی و یا اسناد و مدارک مثبته، توسط سازمان، از محل وصولی‌های جاری مسترد می‌گردد. آیین‌نامه اجرائی این ماده‌ظرف شش‌ماه از تاریخ ابلاغ این قانون توسط سازمان تهیه می‌شود و به‌تصویب هیات وزیران می‌رسد.

وکیل مالیاتی (8)
وکیل مالیاتی (8)

وکیل مالیاتی و جریان مالیات بر درآمد

وکیل مالیاتی بهتر از هرکس دیگری از جریان مالیات بر درآمد اطلاع دارد و دعاوی این پرونده ها را در مدت زمان کوتاه حل می کند.  به موارد قانونی زیر دقت کنید:

درآمد شخص حقیقی یا حقوقی ناشی از واگذاری حقوق خود نسبت به املاک واقع در ایران پس از کسر معافیت‌های مقرر در این قانون‌مشمول مالیات بر درآمد املاک می‌باشد.  درآمد مشمول مالیات املاکی که به اجاره واگذار میگردد عبارتست از کل مال‌الاجاره اعم از نقدی و غیرنقدی پس از کسر بیست و پنج ‌درصد بابت هزینه‌ها و استهلاکات و تعهدات مالک نسبت به مورد اجاره.

محل سکونت پدر یا مادر یا همسر یا فرزند یا اجداد و همچنین محل سکونت افراد تحت تکفل مالک اجاری تلقی نمی‌شود مگر این که به‌موجب اسناد و مدارک ثابت گردد که اجاره پرداخت می‌شود. در صورتی که چند واحد مسکونی محل سکونت مالک و یا افراد مزبور باشد یک واحد‌برای سکونت مالک و یک واحد مسکونی برای هر یک از افراد مذکور به انتخاب مالک از شمول مالیات موضوع این بخش خارج خواهد بود.

 در مورد املاکی که با اثاثه یا ماشین آلات به اجاره واگذار می‌شود درآمد ناشی از اجاره اثاثه و ماشین آلات نیز جزء درآمد ملک محسوب‌و مشمول مالیات این فصل می‌شود. مستحدثاتی که طبق قرارداد از طرف مستاجر در عین مستأجره ب نفع موجر ایجاد میشود براساس ارزش معاملاتی روز تحویل ‌مستحدثه به موجر تقویم و پنجاه درصد آن جزء درآمد مشمول مالیات اجاره سال تحویل محسوب می گردد. هزینه‌هائی که به موجب قانون یا قرارداد به عهده مالک است و از طرف مستاجر انجام میشود و همچنین مخارجی که به موجب‌ قرارداد انجام آن از طرف مستاجر قبل شده در صورتی که عرفاً به عهده مالک باشد به بهای روز انجام هزینه تقویم و به عنوان مال‌الاجاره غیرنقدی به‌جمع اجاره ‌بهای سال انجام هزینه اضافه میشود. در صورتی که مالک اعیان احداث شده در عرصه استیجاری ملک را کلا یا جزئاً به اجاره واگذار نماید مبلغ اجاره پرداختی بابت عرصه‌ به نسبت مورد اجاره از مال‌الاجاره دریافتی کسر و مازاد طبق مقررات صدر این ماده مشمول مالیات خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×