وکیل مالیات بر ارث  

وکیل مالیات بر ارث (1)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل مالیات بر ارث  

وکیل مالیات بر ارث را چگونه باید شناسایی کنیم؟ چه کسانی با وکیل مالیات بر ارث آشنایی دارند و می توانند چنین وکیل حرفه ای را به ما معرفی کنند؟ وکیل مالیات بر ارث در تهران را چگونه پیدا کنیم و جریان دادرسی پرونده خود را به او بسپاریم؟ وکیل مالیات بر ارث چگونه می تواند به افراد کمک کند تا پرونده آنان دچار اطناب نشود و به بهترین نحو ممکن به انجام برسد. وکیل مالیات بر ارث از جمله کسانی است که می تواند در پرونده های مختلف بهترین و حرفه ای ترین اقدامات حقوقی لازم را انجام دهد.

وکیل مالیات بر ارث به تمامی کسانی که درگیر پرونده مالیاتی می شوند کمک می کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن موضوع مربوطه را مورد حل و فصل قرار دهند و به نتیجه متناسبی برسند. وکیل مالیات بر ارث دارای توانایی های مختلفی است که در حالت عادی به طور کلی با دیگر وکلایی که در زمینه پرونده های مختلف در حال فعالیت هستند متفاوت است و نمی توان انتظار داشت که فعالیت تمامی افراد یکسان باشد. اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که به طور ناخواسته درگیر پرونده های مربوط به ارث شده اید .و نمی دانید دقیقا باید چه کنید و از چه کسی کمک بگیرید به شما توصیه می کنیم که در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا تمامی نکات مورد نیازتان در مورد وکیل مالیات بر ارث را بدست آورید.

برخی از افرادی که اطلاعات دقیق و جامع و کاملی در مورد وکیل مالیات بر ارث ندارند، ممکن است به طور ناخواسته دچار اشتباه شوند و در جریان پرونده ای که درگیر آن هستند، وکیل مالیات بر ارث را انتخاب کنند که هیچگونه تخصص و مهارتی در این زمینه ندارد. همین موضوع باعث می شود تا زمان و هزینه این افراد به طور کامل از دست برود، چنین هدر رفتی موجب ایجاد آسیب ها و خسارات نسبتا جبران ناپذیری برای چنین افرادی می شود، پس بهتر است رات جدی بگیرید تا بهترین نتایج را در جریان دادرسی پرونده های مختلف بدست آورید.

 وکیل مالیات بر ارث را بشناسید.

 وکیل مالیات بر ارث یکی از ان دسته وکلای متخصصی است که سالهای زیادی در زمینه پرونده های مربوط به ارث فعالیت کرده است و به همین علت هم توانسته است تجربیات بسیار زیادی را کسب کند تا به نتایج صحیح و مهمی برسد. وکیل مالیات بر ارث همانند بسیاری دیگر از وکلای دادگستری پروانه وکالت خود را کسب کرده است و در رشته حقوق تحصیل کرده است اما حقیقتی که نمی توان آن را کتمان کرد آن است که تجربه کاری این ومکیل بسیار بیشتر از دیگر وکلای پایه یک دادگستری در زمینه موضوعات مربوط به مالیات بر ارث است.

مالیات بر ارث یکی از موضوعات حقوقی بسیار مهمی است که امروزه دارای شرایط خاصی است و نمی توان این شرایط را نادیده گرفت. از آنجایی که این موضوع حقوقی برای قانونگذار کشور ما بسیار مهم است و دارای شرایط خاصی است دارای پیچیدگی های بسیار زیادی است و باعث بوجود آمدن چالش های حقوقی بسیار زیادی می شود و هیچ کس جز یک  وکیل مالیات بر ارث حرفه ای نمیتواند این موضوعات را به خوبی مدیریت کند و به نتیجه برساند.

 برخی از افراد با خود فکر می کنند برای انکه بتوانند از خدمات حقوقی مختلف وکیل مالیات بر ارث استفاده کنند باید حتما وکالت خود را به وکیل مالیات بر ارث سپرده باشند، اما حقیقت آن است که عموم افرادی که به دفتر وکالت وکیل مالیات بر ارث مراجعه می کنند، این اختیار قانونی را دارند که به راحتی از خدمات مشاوره ای آنان کمک بگیرند. وکیل مالیات بر ارث به راحتی می تواند از تخصص و مهارت خود در جهت احقاق حقوق افراد استفاده کند و مدیریت پرونده های مربوط به این حوزه را انجام دهند.

 وکیل مالیات بر ارث باید چگونه باشد؟

 وکیل مالیات بر ارث باید صبور باشد و دارای تحمل بسیار زیادی باشد. اگر دقت کرده باشید برخی از وکلا با وجود آنکه دارای تخصص و مهارت بسیار زیادی هستند اما تعداد مراجعان آنها بسیار کم است و این در حالی است که تعداد مراجعان وکلایی که دارای صبر و حوصله و اخلاق قضایی می باشند بسیار بیشتر است. بنابراین می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که رد بسیاری از موارد این امکان وجود دارد که اهمیت اخلاق قضایی یک وکیل مالیات بر ارث بسیار بیشتر از مهارت ها و توانایی های او باشد.

وکلایی که دارای تخصص و مهارت هستند اما از اخلاق قضایی خود در راستای حل مشکلات و چالش های موکلان خود استفاده نمی کنند بسیار بیشتر از دیگر وکلا دچار آسیب میشوند؛ چرا که موکلان انان نمی توانند احساس راحتی بکنند  سوالات خود را از وکیل مالیات بر ارث بپرسند. همانطور که اشاره کردیم یکی از مهم ترین و اساسی ترین خدماتی که باید توسط وکیل مالیات بر ارث ارائه گردد، مشاوره حقوقی است.

 مشاوره حقوقی با وکیل مالیات بر ارث دارای مزیت های بسیار زیادی است. یکی از اساسی ترین و اصلی ترین مزیت های آن نیز تسریع روند دادرسی است؛ چرا که موکل و طرف پرونده متوجه این موضوع می شود که در هر مرحله از جریان پرونده باید چه اقدامی انجام دهد و چه عملکردی داشته باشد. جلسات مشاوره حقوقی با وکیل مالیات بر ارث دارای انواع مختلفی است و به دو دسته تقسیم می شود. یکی از انواع جلسات مشاوره حقوقی با وکیل مالیات بر ارث که از زمان های گذشته بسیار مرسوم بوده است و افراد زیادی از آن استفاده می کرده اند، جلسات مشاوره ای حضوری است اما امروزه با پیشرفت راه های ارتباطی مختلف دیگر افراد بیشتر ترجیح می دهند که از خدمات مشاوره ای غیر حضوری استفاده کنند. وکیل مالیات بر ارث تمامی خدمات مشاوره ای را ارائه می دهد و آنها را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد.

از دیگر ویژگی های یک وکیل مالیات بر ارث با تجربه آن است که توانایی تنظیم انواع دادخواست و اسناد حقوقی مانند لوایح مختلف و دفاعیه ها را دارد. بنابراین اگر شما نیاز به لایحه و دادخواست حقوقی در جریان پرونده داشته باشید، وکیل مالیات بر ارث آن را در کوتاهترین زمان ممکن تهیه می کند.

 وکیل مالیات بر ارث را به راحتی پیدا کنید.

 وکیل مالیات بر ارث را شما می توانید در اطراف خود پیدا کنید، اما چگونه؟ این سوالی است که ممکن است ذهن تمامی افرادی که به وکیل مالیات بر ارث نیاز دارند را به خود مشغول کند و باعث بوجود آمدن مشغله های کاری برای آنها شود و آرامش ذهنی آنها بهم بریزد و وقت آنها را تا حد زیادی بگیرد. گروه وکلای پارسا با در نظر گرفتن چنین موضوعاتی سعی بر آن داشته است تا شرایط نسبتا مساعدی را برای سهولت مشورت با وکیل مالیات بر ارث بوجود آورد.

شما می توانید به راحتی به وکیل مالیات بر ارث مراجعه کنید تا مشکلات و چالش های شما در سریعترین زمان ممکن به نتیجه برسد و بدون آن که زمان و هزینه شما به هدر رود در مسیر احقاق حقوق خود به کمک وکیل مالیات بر ارث قدم بردارید.

قانون مالیات های مستقیم در مورد ارث

 وکیل مالیات بر ارث بر تمامی مفاد قانونی مربوط به مالیات های مستقیم در مورد پرونده های ارث آگاهی دارد. بر اساس این قانون، اموال و دارایی هایی که در نتیجه فوت شخص اعم از فوت واقعی یا فرضی انتقال می یابد،به شرح زیر مشمول مالیات است:

 نسبت به سپرده‌های بانکی، اوراق مشارکت و سایر اوراق بهادار به‌ استثنای موارد مندرج در بند(2) این ماده و سودهای متعلق به آنها و همچنین سود سهام و سهم الشرکه تا تاریخ ثبت انتقال به نام وراث و یا پرداخت و تحویل به آنها به نرخ سه درصد (3%)

 نسبت به سهام و سهم الشرکه و حق تقدم آنها یک و نیم (5/1) برابر نرخهای مذکور در تبصره(1) ماده(143) و ماده(143مکرر) این قانون طبق مقررات مزبور در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث نسبت به حق‌الامتیاز و سایر اموال و حقوق مالی که در بندهای مذکور به آنها تصریح نشده است، به نرخ ده درصد(10%) ارزش روز در تاریخ تحویل یا ثبت انتقال به نام وراث نسبت به انواع وسایل نقلیه موتوری، زمینی، دریایی و هوایی به نرخ دو درصد(2%) بهای اعلامی توسط سازمان امور مالیاتی کشور در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث 5  نسبت به املاک و حق واگذاری محل یک و نیم (5/1) برابر نرخهای مذکور در ماده(59) این قانون به ماخذ ارزش معاملاتی املاک و یا به ماخذ ارزش روز حق واگذاری حسب مورد، در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث.

 نسبت به اموال و دارایی­های متعلق به متوفای ایرانی که در خارج از کشور واقع شده است پس از کسر مالیات بر ارثی که از آن بابت به دولت محل وقوع اموال و دارایی­ها پرداخت شده است به نرخ ده درصد(10% ) ارزش ماترک که ماخذ محاسبه مالیات بر ارث در کشور محل وقوع مال قرار گرفته است. در صورت عدم شمول مالیات بر ارث در کشور مزبور به مأخذ ارزش روز انتقال یا تحویل به نام وراث محاسبه و اخذ مالیات بر ارث در مورد متوفیان قبل از لازم الاجراء شدن این قانون (1/1/1395) اعم از اینکه پرونده مالیاتی برای آنها تشکیل شده یا نشده باشد، مشمول حکم این ماده نخواهد بود.

نرخهای مذکور در این ماده مربوط به وراث طبقه اول است. در صورتی که وراث طبقات دوم و سوم باشند، نرخ های مذکور در این ماده به ترتیب دو و چهار برابر خواهد شد. درصورتی که متوفی و وراث، تبعه خارجی باشند، اموال و دارایی‌های متوفی که در ایران واقع است، مشمول مالیات به نرخ وراث طبقه اول خواهد بود.

حقوق ناشی از عقود اجاره به شرط تملیک با بانکها و سایر نهادهای مالی و اعتباری، نسبت به عرصه و اعیان املاک بر اساس ارزش معاملاتی در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث محاسبه خواهد شد.

وراث از نظر این قانون به سه طبقه تقسیم می شوند:  وراث طبقه اول که عبارتند از : پدر , مادر , زن , شوهر , اولاد و اولاد اولاد، وراث طبقه دوم که عبارتند از : اجداد, برادر , خواهر و اولاد آنها، وراث طبقه سوم که عبارتنداز : عمو, عمه , دائی , خاله و اولاد آنها.

در مورد وکیل مالیات بر ارث و قانون مربوط به مالیات های مستقیم توجه داشته باشید:

اموال مشمول مالیات بر ارث عبارت است از کلیه ماترک متوفی واقع در ایران و یا خارج از ایران اعم از منقول و غیر منقول و مطالبات قابل وصول و حقوق مالی پس از کسر هزینه کفن و دفن در حدود عرف و عادت و واجبات مالی و عبادی در حدود قواعد شرعی و دیون محقق متوفی .

اموالی که جزء ماترک متوفی باشد و تا یک سال پس از قطعیت مالیات و غیر قابل رسیدگی بودن پرونده امر در مراجع مالیاتی طبق قوانین یا احکام خاص مالکیت آنها سلب و یا به موجب گواهی سازمان ذیربط بلاعوض در اختیار وزارتخانه ها , موسسه های دولتی , شهرداریها , نهادهای انقلاب اسلامی یا شرکت هایی که صددرصد (۱۰۰%) سهام آنها متعلق به دولت باشد قرارگیرد , از شمول مالیات بر ارث خارج و در صورتی که بابت سلب مالکیت عوضی داده شود ارزش آن عوض یا اموال سلب مالکیت شده هر کدام کمتر است جزء اموال مشمول مالیات بر ارث محسوب و در هر حال چنانچه مالیاتی اضافه پرداخت شده باشد مسترد خواهد شد .

در صورتی که به موجب رای هیات حل اختلاف مالیاتی مطالبات متوفی غیر قابل وصول تشخیص داده شود , مطالبات مذکور جزء ماترک منظور نمی شود و اگر مالیات آن قبلا وصول شده باشد مسترد خواهد شد و در صورت وصول احتمالی این گونه مطالبات ورثه ملزم به پرداخت مالیات متعلق خواهند بود . در هر صورت وزارت امور اقتصادی و دارائی از نظر تامین مالیات متعلق می تواند به عنوان ثالث در دعوی مربوط شرکت و یا راسا اقامه دعوی نماید.

وراث ( منفردا یا مجتمعا ) یا ولی یا امین یا قیم یا نماینده قانونی آنها مکلف اند ظرف شش ماه از تاریخ فوت متوفی اظهارنامه ای روی نمونه مخصوصی که از طرف سازمان امور مالیاتی کشور تهیه می شود حاوی کلیه اقلام ماترک با تعیین بهای زمان فوت و تصریح مطالبات و بدهی هایی که طبق مقررات این فصل قابل احتساب هستند به ضمیمه مدارک زیر به اداره امور مالیاتی صلاحیتدار تسلیم و رسید دریافت دارند: رونوشت یا تصویر گواهی شده اسناد مربوط به بدهی و مطالبات متوفی، رونوشت یا تصویر گواهی شده کلیه اوراقی که مثبت حق مالکیت متوفی نسبت به اموال و حقوق مالی است ، در صورتی که اظهارنامه از طرف وکیل یا قیم یا ولی داده شود رونوشت یا تصویر گواهی شده وکالت نامه یا قیم نامه،  رونوشت یا تصویر گواهی شده آخرین وصیت نامه متوفی اگر وصیت نامه موجود باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×