وکیل ابطال رای داور

وکیل ابطال رای داور (4)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل ابطال رای داور

وکیل ابطال رای داور چه می دانید و تا چه حد با این وکیل آشنایی دارید؟ آیا شما دوست دارید که اطلاعات نسبتا جامع و دقیقی در مورد وکیل ابطال رای داور بدست آورید؟ بهترین وکیل ابطال رای داور باید چه ویژگی هایی داشته باشد تا بتوان او را برای وکالت پرونده خود انتخاب کرد؟ وکیل ابطال رای داور چگونه می تواند به موکلان خود کمک کند تا نتیجه ای نسبتا مساعد رزا در جریان دادرسی پرونده خود بدست آورند؟

 وکیل ابطال رای داور یکی از وکلایی محسوب می شود که به صورت تخصصی در زمینه پرونده های مربوط به ابطال رای داور فعالیت کرده است و میتواند بهتر از شخص دیگری خدمات مربوط به این حوزه را انجام دهد. وکیل ابطال رای داور دارای ویژگی های مختلفی است و نمی توان انتظار داشت که همانند دیگر وکلا عمل کند. وکیل ابطال رای داور دارای عملکرد نسبتا متفاوتی از دیگر وکلای دادگستری است و همین موضوع باعث می شود تا بتوان با اعتماد کامل و بدون استرس جریان پرونده خود را به وکیل ابطال رای داور ارجاع داد.

 وکیل ابطال رای داور دارای تجربه نسبتا زیادی در زمینه موضوعات حقوقی مربوط به رای داوری و پرونده های مربوط به آن می باشد و می تواند به بهترین نحو ممکن چنین پرونده هایی را مدیریت کند. وکیل ابطال رای داور را باید جدی گرفت، چرا که پرونده های مربوط به این حوزه دارای حساسیت های نسبتا زیادی است و نمی توان این موارد را نادیده گرفت.

 وکیل ابطال رای داور می تواند جریان دادرسی پرونده های مختلف را در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه برساند. وکیل ابطال رای داور با استفاده از توانایی ها و تخصصی که دارد به خوبی می تواند تمامی اقدامات حقوقی لازم را در جهت احقاق حقوق موکل خود انجام دهد. وکیل ابطال رای داور بهترین و حرفه ای ترین اقدامات را در جهت ابطال رای داوری و پیشبرد روند دادرسی پرونده به کار میگیرد تا در کوتاهترین زمان ممکن نتیجه دلخواه موکل او بدست آید.

 وکیل ابطال رای داور را جدی بگیرید.

 وکیل ابطال رای داور را جدی بگیرید تا بتوانید از تضییع حقوق خود جلوگیری کنید. تضییع حقوق موکلان د رجریان دادرسی پرونده های مختلف علاوه بر آنکه باعث ایجاد آسیب ها و خسارات مادی شدید می شود، باعث بوجود آمدن مشکلات روحی و خسارات معنوی نیز می گردد؛ چراکه آسیب های مادی دارای پیامدهای مختلف مانند آسیب معنوی نیز می باشد.

 وکیل ابطال رای داور می توان در کوتاهترین زمان ممکن جریان چنین پرونده هایی را پیگیری کند و روند دادرسی آنها را تسریع ببخشد. معمولا پرونده های مربوط به داوری دارای روند پیچیده ای هستند و نمی توان انتظار داشت که جریان این پرونده ها ساده باشد و در مدت زمان کوتاهی به نتیجه برسد. وکیل ابطال رای داور کسی است که می تواند با استفاده از توانایی های حقوقی مانند لایحه نویسی، ارائه دادخواست، ارائه دفاعیه، استناد به مفاد قانونی مختلف و….. جریان دادرسی پرونده های مربوط به داوری را به بهترین نحو ممکن در کوتاه ترین زمان به نتیجه برساند.

وکیل ابطال رای داور دارای توانایی های مختلفی است. شاید در ظاهر اینطور به نظر بیاید که تمامی وکلای پایه یک دادگستری می توانند جریان دادرسی مربوط به پرونده های داوری را بر عهده گیرند اما حقیقت چیز دیگری است. وکیل ابطال رای داور دارای توانایی های مختلفی است که وکلای دیگر این توانایی ها را ندارند و حتی تجربه های لازم در این زمینه را دارا نمی باشند.

وکیل ابطال رای داور دارای تحصیلات حقوقی است و پروانه وکالت خود را نیز دریافت کرده است، اما مسئله مهم آن است که وکیل ابطال رای داور در سال های فعالیت حقوقی خود، جریان دادرسی پرونده های بسیاری را مدیریت کرده است و همین موضوع باعث شده است تا بتواند در سریعترین و کوتاهترین زمان ممکن راه حل حقوقی و قانونی پرونده های مربوط به داوری را پیدا کند.

 وکیل ابطال رای داور باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟

 وکیل ابطال رای داور باید دارای ویژگی های مختلفی باشد تا بتوان به او اعتماد کرد و جریان پرونده را به او واگذار کرد، اما به نظر شما دقیقا منظور از ویژگی های مختلف این وکیل چه چیز هایی می باشد؟ به چند مورد از اساسی ترین و اصلی ترین ویژگی های مربوط به وکیل ابطال رای داور اشاره می کنیم تا با انها اشنایی پیدا کنید:

 وکیل ابطال رای داور باید تحصیلات حقوقی داشته باشد و پروانه وکالت خود را هم دریافت کرده باشد. هنگامی که در مورد تحصیلات حقوقی وکیل ابطال رای داور صحبت می کنیم منظورمان ان است که این وکیل دوره تحصیل کارشناسی و ارشد خود را در گرایش رشته حقوق گذرانده باشد و. با مبانی حقوقی این رشته به خوبی آشنایی داشته باشد تا بتواند اقدامات حقوقی مختلف مانند تهیه و تنظیم مطالب مختلف را درمدت زمان کوتاهی انجام دهد و آنها را به نتیجه ای مطلوب برساند.

وکیل ابطال رای داور باید بتواند رد جلسات مشاوره حقوقی تمامی اطلاعات لازم را به موکلان خود ارائه دهد. تشکیل جلسات مشاوره حقوقی توسط وکیل ابطال رای داور، مسئله بسیار مهمی است و همین موضوع باعث می شود تا افراد بتوانند با کمک وکیل ابطال رای داور تمامی ابهامات ذهنی خود را برطرف کنند و سوالات خود را بپرسند. بنابراین کاملا طبیعی است که وکیل ابطال رای داور باید دارای صبر و حوصله باشد تا بتواند پاسخ این سوالات حقوقی را به بهترین نحو ممکن ارائه دهد.

 وکیل ابطال رای داور می تواند تمامی اسناد حقوقی لازم برای پیشبرد روند دادرسی پرونده های مختلف را تهیه و تنظیم کند. اسنادی همچون دادخواستها و لایحه های مختلف حقوقی برای دفاع از حقوق موکل و پیشبرد پرونده دادرسی لازم و ضروری است و باید بسیار به آن توجه شود.

 بهترین وکیل ابطال رای داور را از کجا می توانیم پیدا کنیم؟

بهترین وکیل ابطال رای داور را می توان از طریق موسسات حقوقی مجرب و حرفه ای پیدا کرد. بنابراین چنین موسساتی حقوقی کار شما را بسیار راحت می کنند و باعث می شوند تا شما دچار مشکلات مختلفی برای پیدا کردن وکیل ابطال رای داور نشوید.

یکی از موسسات حقوقی بسیار حرفه ای و با تجربه در این زمینه موسسه حقوقی وکلای پارسا است. موسسه حقوقی وکلای پارسا با سالها تجربه در زمینه وکالت پرونده های مختلف حقوقی می تواند بهترین وکیل و متخصص ترین فرد را به شما معرفی کند. بنابراین شما می توانید در کوتاهترین زمان ممکن با بهترین وکیل ابطال رای داور آشنا شوید و وکالت پرونده خود را به او بسپارید.

 قانون در مورد پرونده های ابطال رای داوری

 وکیل ابطال رای داور برای پیشبرد روند پرونده های داوری به قانون آیین دادرسی مدنی رجوع می کند. بر اساس این قانون به چند نکته مهم حقوقی که باید در مورد داوری بدانید، اشاره می کنیم:

هرگاه محكوم‌ عليه تا بيست روز بعد از ابلاغ، راي داوري را اجرا ننماید، دادگاه ارجاع‌ كننده دعوا به‌ داوري و يا دادگاهي كه صلاحيت‌ رسيدگي به اصل دعوا را دارد مكلف است به‌ درخواست طرف ذي‌ نفع طبق راي داور برگ اجرایی صادر كند. اجراي راي برابر مقررات قانوني مي‌ باشد.

رأي داوري در موارد زير باطل است و قابليت اجرايي ندارد: رأي صادره مخالف با قوانين موجد حق باشد، داور نسبت به مطلبي كه موضوع داوري نبوده رأي صادر كرده است، داور خارج از حدود اختيار خود رأي صادر نموده باشد. در اين‌ صورت فقط آن قسمت از راي كه خارج از اختيارات داور است ابطال مي‌ گردد، رأي داور پس از انقضای مدت داوری صادر و تسليم شده باشد، رأي داور با آنچه در دفتر املاك يا بين اصحاب دعوا در دفتر اسناد رسمي ثبت شده و داراي اعتبار قانوني است مخالف باشد، رأي به‌ وسيله داوراني صادر شده كه مجاز به صدور راي نبوده‌ اند، قرارداد رجوع به‌ داوري بي‌ اعتبار بوده باشد.

در مورد ماده فوق هر يك از طرفين مي‌ تواند ظرف بیست روز بعد از ابلاغ رای داور از دادگاهي كه دعوا را ارجاع به داوري كرده يا‌ دادگاهي كه صلاحيت رسيدگي به اصل دعوا را دارد، حكم به بطلان راي داور را بخواهد در اين صورت دادگاه مكلف است به درخواست رسيدگي‌ كرده، هرگاه رأی از موارد مذكور در ماده فوق باشد حكم به بطلان آن دهد و تا رسيدگي به اصل دعوا و قطعي شدن حكم به بطلان، راي داور متوقف‌ مي‌ ماند.

چنانچه اصل دعوا در دادگاه مطرح بوده و از اين طريق به‌ داوري ارجاع شده باشد، در صورت اعتراض به رأي داور و صدور حكم به‌ بطلان آن، رسيدگي به دعوا تا قطعي شدن حكم بطلان راي داور متوقف مي‌ ماند.

توجه داشته باشید:

در مواردي‌ كه ارجاع امر به داوري از طريق دادگاه نبوده و توسط وکیل ابطال رای داور انجام نشود رای داور باطل گردد، رسيدگي به دعوا در دادگاه با تقديم دادخواست به‌ عمل‌ خواهد آمد. در صورتي كه درخواست ابطال راي داور خارج از موعد مقرر باشد دادگاه قرار رد درخواست را صادر مي‌ نمايد.‌اين قرار قطعي است.

اعتراض به رأي داور مانع اجراي آن نيست، مگر آنكه دلايل اعتراض قوي باشد. در اين‌ صورت دادگاه قرار توقف منع اجراي آن را تا‌ پايان رسيدگي به اعتراض و صدور حكم قطعي صادر مي‌ نمايد و در صورت اقتضاء تأمين مناسب نيز از معترض اخذ خواهد شد.

چنانچه دعوا در مرحله فرجامي باشد، و طرفين با توافق تقاضاي ارجاع امر به داوري توسط وکیل ابطال رای داور را بنمايند يا مورد از موارد ارجاع به داوري‌ تشخيص داده شود، ديوان عالي كشور پرونده را براي ارجاع به داوري به دادگاه صادر كننده راي فرجام خواسته ارسال مي‌ دارد.

 رأي داور فقط درباره طرفين دعوا و اشخاصي كه دخالت و شركت در تعيين داور داشته‌ اند و قائم‌ مقام آنان و وکیل ابطال رای داور معتبر است و نسبت به‌ اشخاص ديگر تأثيري نخواهد داشت. دعاوي زير قابل ارجاع به داوري نيست: دعواي ورشكستگي، دعاوي راجع به اصل نكاح، فسخ آن، طلاق و نسب.

پرداخت حق‌ الزحمه داوران به‌ عهده طرفين است مگر آن كه در قرارداد داوري ترتيب ديگري مقرر شده باشد. ميزان حق‌ الزحمه داوري بر اساس آيين‌ نامه‌ اي است كه هر سه سال يك‌ بار توسط وزير دادگستري تهيه و به تصويب رئيس قوه قضائيه‌ خواهد رسيد.

 در صورت تعدد داور، حق‌ الزحمه بالسويه بين آنان تقسيم مي‌ شود.   چنانچه بين داور و اصحاب دعوا قراردادي در خصوص ميزان حق‌ الزحمه منعقد شده باشد، برابر قرارداد عمل خواهد شد.

  هرگاه در اثر تدليس، تقلب يا تقصير در انجام وظيفه داوران ضرر مالي متوجه يك طرف يا طرفين دعوا گردد، داوران برابر موازين قانوني‌ مسئول جبران خسارت وارده خواهند بود.

درخواست ابطال رای در جریان پرونده های بین المللی

شما باید این موضوع را بدانید که وکیل ابطال رای داور در جریان پرونده های بین المللی نیز فعالیت می کند. بنابراین اگر شما احساس می کند که درگیر پرونده های داوری شده اید و دقیقا نمی دانید که باید چه کنید تا از لحاظ قانونی پرونده شما پیش برود به شما توصیه می کنیم که از همان ابتدا جریان پرونده خود را به وکیل ابطال رای داور بسپارید. بر اساس قانون داوری بین الملل می توان گفت:

رای داوری در موارد زیر به درخواست یکی از طرفین توسط دادگاه) قابل ابطال است: یکی از طرفین فاقد اهلیت بوده‌باشد. موافقتنامه داوری به موجب قانونی که طرفین بر آن موافقتنامه حاکم دانسته‌اند معتبر نباشد و در صورت سکوت قانون حاکم، مخالف صریح قانون‌ایران باشد. مقررات این قانون در خصوص ابلاغ اخطاریه‌های تعیین داور یا درخواست داوری رعایت نشده باشد.

‌درخواست کننده ابطال، به دلیلی که خارج از اختیار او بوده، موفق به ارائه دلایل و مدارک خود نشده باشد.

“‌داور” خارج از حدود اختیارات خود رای داده باشد. چنانچه موضوعات مرجوعه به داوری قابل تفکیک باشد، فقط آن قسمتی از رای که خارج از‌حدود اختیارات” داور” بوده، قابل ابطال است.

‌ترکیب هیات داوری یا آیین دادرسی مطابق موافقتنامه داوری نباشد و یا در صورت سکوت و یا عدم وجود موافقتنامه داوری، مخالف قواعد‌مندرج در این قانون باشد. رای داوری مشتمل بر نظر موافق و موثر داوری رای داوری مستند به سندی بوده باشد که جعلی بودن آن به موجب حکم نهایی ثابت شده باشد.

پس از صدور رای داوری مدارکی یافت شود که دلیل حقانیت معترض بوده و ثابت شود که آن مدارک را طرف مقابل مکتوم داشته و یا باعث کتمان‌آنها شده‌است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با وکیل پایه یک دادگستری
×