وکیل پولشویی

وکیل پولشویی (4)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل پولشویی

وکیل پولشویی به چه کسی گفته می شود و باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟ وکیل پولشویی یکی از بهترین وکلا یپایه یک دادگستری است که امروزه نقش بسیار مهمی را در جامعه ما ایفا می کند. آیا تاکنون به دفتر وکالت وکیل پولشویی مراجعه کرده اید تا مشکلات حقوقی مختلف پرونده ها یخود را از او بپرسید و از راهنمایی های او استفاده کنید؟ بهترین وکیل پولشویی در تهران را چگونه پیدا کنیم و جریا پرونده خود را به او واگذار کنیم؟

 وکیل پولشویی را نباید به هیچ عنوان دست کم گرفت. همانطور که میدانید، پولشویی به یکی از عوامل مشکلات اقتصادی و اجتماعی در جامعه است و زندگی بسیاری از افراد را دچار اختلال کرده است، اما فراموش نکنید که هر چقدر موضوع یک پرونده حقوقی دارای حساسیت های مختلفی باشد و معماهای بسیار زیادی در آن وجود داشته باشد، بهترین راهکار ممکن آن است که از یک وکیل متخصص و حرفه ای در این زمینه کمک گرفت.

در مورد وکیل پولشویی دقت داشته باشید که هر وکیلی نمی تواند وکالت چنین پرونده هایی را بر عهده بپذیرد. پرونده های مربوط به پولشویی علاوه بر آن که دارای گستردگی بسیاری هستند اما باید بدانید که دارای حساسی بسیار زیادی هم می باشند. پس کاملا طبیعی است که تنها وکیل پولشویی بتواند با تکیه بر مهارت و تجربیاتی که دارد وکالت چنین پرونده هایی را بر عهده بگیرد و آنها را به نحو احسن انجام دهد.

 وکیل پولشویی و مشاوره حقوقی با او

 وکیل پولشویی یکی از بهترین کسانی است که شما می توانید بدون هرگونه نگرانی سوالات حقوقی خود را از او بپرسید و پاسخ آنها را بدست آورید. اگر فکر می کنید که سوالا بسیار زیادی در ذهن شما وجود دارد . برای پاسخگویی به آنها به یک فرد متخصص نیاز دارید، وکیل پولشویی یکی از بهترین گزینه های انتخابی برای شما است.

 مشاوره حقوقی با وکیل پولشویی دارای مزایای بسیار زیاد است. یکی از اصلی ترین مزایای مربوط به آن، جلوگیری از ایجاد پرونده ها و دعاوی غیر ضروری می باشد. در بسیاری از موارد دیده می شود که افراد بدون اینکه بخواهند به وکیل پولشویی مراجعه کنند برای رسیدگی در جریان دادرسی حضور می یابند که دارای مشکلات بسیار زیادی است.

 وکیل پولشویی از طریق اینترنتی و تلفنی هم انجام میشود و جای هیچ نگرانی نیست. بنابراین به تمامی افراد توصیه می شود که قبل از بوجود آمدن هر مشکلی در ابتدا باید در جلسات مشاوره ای شرکت داشته باشند. عموم مردم می توانند بدون هیچگونه محدودیتی به راحتی یا وکیل پولشویی در هر کجای کشور مشاجره کنند و از این وکیل متخصص در جریان امور خود کمک بگیرند.

وکیل پولشویی چه کاری انجام می دهد؟

احتمالا تاکنون با اصطلاح پولشویی برخورده باشید. پولشویی یک عمل خلاف قانون محسوب می شود و به شکل جرم در قانون تجارت شناسایی شده است. از این رو هر فردی که مرتکب این جرم شود عملا مجازات هایی را باید تحمل کند. از این رو کاملا مشخص است که وکیل پولشویی در جهت رفع اتهامات موکل خود و یا در جهت متهم کردن طرف مقابل به پولشویی استفاده می شود.

اما از آنجایی که اساسا یک پای دعوا های پولشویی دولت یا مدعی العموم است از این رو به طور کلی اغلب شاهد این هستیم که وکیل پولشویی در جهت دفاع از موکل خود در برابر اتهام پولشویی در دادگاه حاضر شده است.

اما برای درک این مسئله بهتر است کمی بیشتر و بهتر با مفهوم پولشویی آشنا شویم. با ما همراه باشید.

پولشویی چیست؟

پولشویی یکی از رایج ترین اصطلاحات دعوا های اقتصادی و البته سخت ترین آن ها هم می باشد. به طور کلی پولشویی عملی است که بر اساس آن درآمد نامشروع و غیر قانونی به درآمد قانونی تبدیل می شود.

بگذارید کمی ساده تر این مسئله را بررسی کنیم. به طور کلی در نظام اقتصادی رابطه ای منطقی بین خرید و فروش حاکم است. بر اساس این رابطه هر خرید و فروشی بر اساس قیمت مشخص و معقولی انجام می شود و بر اساس همین روند چرخ های اقتصاد به چرخش می افتد.

در واقع اقتصاد درست شبیه به ماشینی بزرگ است که در دل آن چرخ دنده های متعددی کار می کنند. این چرخ دنده ها بر اساس حجم سرمایه ای که جا به جا می کنند بزرگ یا کوچک هستند. به طور مثال یک سوپرمارکت می تواند در اقتصاد مانند یک چرخ دنده بسیار کوچک باشد اما کارخانه خودروسازی ایران خودرو چرخ دنده ای بسیار بزرگ و اساسی در این ماشین اقتصادی محسوب می شود.

حال داستان اصلی این است که اگر یکی از این چرخ دنده ها به هر دلیل سرمایه ای بالاتر از ظرفیت خود ایجاد کند عملا باعث اختلال در کار ماشین اقتصادی می شود و این عمل از نظر قانونگذار جرم محسوب می شود. بنابراین فرد خاطی و خلافکار باید کاری کند که از دید مجریان قانون عملا چرخ دنده همچنان کار عادی خودش را بکند و این سرمایه دیده نشود.

بنابراین هدف اصلی این است که یک چرخ دنده بتواند بدون این که فردی متوجه شود سرمایه ای بیش از ظرفیت خود را به گردش درمی آورد. این همان هدف پولشویی است. اما این اتفاق چگونه رخ می دهد.

به طور کلی این چرخ دنده با ایجاد چند چرخ دنده به نظر فعال و چرخان – اما در واقعیت هرزگرد – این سرمایه را در دل آن به راه می اندازد و در نهایت بعد از گذر از دل این چرخ دنده ها اساسا می تواند آن را وارد چرخه اصلی کند. بدون آن که کسی یا نهادی به حجم سرمایه وارد شده شک کنند. این همان کاری است که در پولشویی انجام می شود.

اگر بخواهیم کمی واقعی تر توضیح دهیم در پولشویی از روش هایی مانند ایجاد شرکت های کاغذی، خرید و فروش های سوری و یا سرمایه گذاری های عجیب و غریب عملا سرمایه کثیف را وارد یک چرخه اقتصادی به نظر سالم می کنند و درآمد حاصل از آن را به عنوان یک سرمایه تمیز مورد استفاده قرار می دهند.

این فرایند نسبتا پیچیده است و نیاز به رد مال قوی و شناخت اقتصاد دارد. از این رو می توان کاملا حدس زد که کار وکیل پولشویی تا چه اندازه می تواند سخت و طاقت فرسا باشد. در واقع وکیل پولشویی باید بتواند همگام با قاضی و کارشناس پرونده این رد مال را انجام دهد و بتواند بر اساس شناخت اقتصادی که دارد مسئله را بررسی کند.

از وکیل پولشویی چه انتظاری می رود؟

به طور کلی همانطور که در بالا گفته شد فرایند پولشویی یک فرایند نسبتا پیچیده و طولانی محسوب می شود. همین مسئله باعث شده است که اساسا پیدا کردن زنجیره این داستان کار سختی باشد. معمولا چندین حسابرس و کارشناس مالی و اقتصادی باید بر روی این مسئله متمرکز شوند تا بتوانند چرخ دنده های هرزگرد را پیدا کنند. همین مسئله عینا برای وکیل پولشویی نیز وجود دارد. در واقع یک وکیل زمانی می تواند به طور کامل و خوب از موکل خود دفاع کند که اساسا پرونده را بشناسد و با چند و چون ماجرا آشنا شده باشد. از این رو از یک وکیل پولشویی انتظار می رود که بتواند مسائل اقتصادی را به خوبی مسائل حقوقی درک کند. در واقع شناخت مسائل اقتصادی، روش های پولشویی و ده ها مفهوم دیگر می تواند کمک بزرگی به حل پرونده کند.

از طرف دیگر همانطور که گفته شد اساسا همیشه یک سوی دعوا های پولشویی دولت قرار دارد. در واقع دولت به عنوان مدیر اصلی ماشین اقتصاد این حق را دارد که از اخلال گران اقتصادی شکایت کند و به عنوان شاکی در دادگاه حاضر شود. از این رو وکیل پولشویی کار نسبتا سنگینی از این نظر دارد. در واقع وکیل پولشویی باید بتواند علاوه بر قاضی، با دولت نیز مقابله کند و به نوعی حقانیت خود را با جنگ و دعوا ثابت کند!

بنابراین پیچیدگی پرونده های پولشویی و رو در رو شدن با نماینده های دولتی به عنوان شاکی های همیشگی این پرونده ها اساسا می تواند کار وکیل پولشویی را بسیار سخت تر از چیزی که هست نشان دهد.

 وکیل پولشویی و بررسی قانونی این جرم

 وکیل پولشویی بر تمامی قوانین مربوط به پولشویی کاملا تسلط دارد و به خوبی می داند که باید از چه استدلال ها و روش هایی برای حل مشکلات قانونی این پرونده ها استفاده کند. بسیاری از افرادی که به دفتر وکالت وکیل پولشویی مراجعه می کنند و می خواهند با این جرم آشنا شوند به این نکته توجه دارند که تمامی مفاهیم برگرفته از قانون می باشد. بر اساس قانون پولشویی به موارد زیر دقت کنید:

‎‎‎‎‎ جرم پولشویی عبارت است از: تحصیل، تملک، نگهداری یا استفاده از عواید حاصل از فعالیت‌هایغیرقانونی با علم به این که به طور مستقیم یا غیرمستقیم در نتیجه ارتکاب جرم به دست آمده باشد.

تبدیل، مبادله یا انتقال عوایدی به منظور پنهان‌کردن منشأ غیرقانونی آن با علم به این که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم ناشی از ارتکاب جرم بوده یا کمک به مرتکب به نحوی که وی مشمول آثار و تبعات قانونی ارتکاب آن جرم نگردد.

‎‎‎‎‎ اخفاء یا پنهان یا کتمان‌کردن ماهیت واقعی، منشأ، منبع، محل، نقل و انتقال، جابه‌جایی یا مالکیت عوایدی که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم در نتیجه جرمتحصیل‌شده باشد. عواید حاصل از جرم به معنای هر نوع مالی است که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم از فعالیتهای مجرمانه به دست آمده‌باشد.

‎‎‎‎‎ به منظور هماهنگ کردن دستگاههای ذی‌ربط در امر جمع‌آوری، پردازش و تحلیل اخبار، اسناد و مدارک، اطلاعات و گزارشهای واصله، تهیه سیستمهای اطلاعاتی هوشمند، شناسایی معاملات مشکوک و به منظور مقابله با جرم پولشویی شورای عالی مبارزه با پولشویی به ریاست و مسئولیت وزیر امور اقتصادی و دارایی و با عضویت وزراء بازرگانی، اطلاعات، کشور و رئیس بانک مرکزی با وظایف ذیل تشکیل می‌گردد:

جمع‌آوری و کسب اخبار و اطلاعات مرتبط وتجزیه وتحلیل وطبقه‌بندی فنی و تخصصی آنها در مواردی که قرینه‌ای بر تخلف وجود دارد طبق مقررات. تهیه و پیشنهاد آئین‌نامه‌های‌لازم در خصوص اجراء قانون به هیأت وزیران. هماهنگ‌کردن دستگاههای ذی‌ربط و پیگیری اجراء کامل قانون در کشور. ارزیابی گزارشهای دریافتی و ارسال به قوه قضائیه در مواردی که‌به احتمال قوی صحت دارد و یا محتمل آن از اهمیت برخوردار است.

تبادل تجارب و اطلاعات با سازمانهای مشابه در سایر کشورها توسط وکیل پولشویی

 وکیل پولشویی حرفه ای این توانایی را دارد تا تبادل تجارب و اطلاعات با سازمانهای مشابه در سایر کشورها انجام دهد. در رابطه با این موضوع می توان به مفاد 5 الی 10 قانون مبارزه با پولشویی اشاره کرد:

کلیه آئین‌نامه‌های اجرائی شورای فوق‌الذکر پس از تصویب هیأت وزیران برای تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی ذی‌ربط لازم‌الاجراء خواهد بود. متخلف از این امر به تشخیص مراجع اداری و قضائی حسب‌مورد به دو تا پنج‌سال انفصال ازخدمت‌مربوط محکوم خواهد شد.

‎‎ کلیه اشخاص حقوقی از جمله بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بانکها، موسسات مالی و اعتباری، بیمه‌ها، بیمه مرکزی، صندوقهای قرض‌الحسنه، بنیادها و مؤسسات خیریه و شهرداریها مکلفند آئین نامه‌های مصوب هیأت وزیران در اجراء این قانون را به مورد اجراء بگذارد.

‎‎‎‎ دفاتر اسناد رسمی، وکلای دادگستری، حسابرسان، حسابداران، کارشناسان رسمی دادگستری و بازرسان قانونی مکلفند اطلاعات مورد نیاز در اجراء این قانون را که هیأت وزیران مصوب می‌کند، حسب درخواست شورای عالی مبارزه با پولشویی، ارائه نمایند.

‎‎‎‎‎ اطلاعات و اسناد گردآوری شده در اجراء این قانون،‌صرفاً در جهت اهداف تعیین‌شده در قانون مبارزه با پولشویی و جرایم منشا آن مورد استفاده قرار خواهد گرفت، افشاء اطلاعات یا استفاده از آن به نفع خود یا دیگری به‌طور مستقیم یاغیرمستقیم توسط مأموران دولتی یا سایر اشخاص مقرر در این قانون ممنوع بوده و متخلف به مجازات مندرج در قانون مجازات انتشار و افشاء اسناد محرمانه وسری دولتی محکوم خواهد شد.

‎‎‎‎‎ مرتکبین جرم پولشویی علاوه بر استرداد درآمد و عواید حاصل از ارتکاب جرم مشتمل بر اصل و منافع حاصل (و اگر موجود نباشد، مثل یا قیمت آن) به جزای نقدی به میزان یک چهارم عواید حاصل از جرم محکوم می‌شوند که باید به حساب درآمد عمومی نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران واریز گردد.

‎‎‎ ‎‎‎ صدور و اجراء حکم ضبط دارایی و منافع حاصل از آن در صورتی است که متهم به لحاظ جرم منشأ، مشمول این حکم قرار نگرفته‌باشد. مرتکبین جرم منشا، در صورت ارتکاب جرم پولشویی، علاوه بر مجازاتهای مقرر مربوط به جرم ارتکابی، به مجازاتهای پیش‌بینی شده در این قانون نیز محکوم خواهندشد.

‎‎ کلیه اموری که در اجراء این قانون نیاز به اقدام یا مجوز قضائی دارد باید طبق مقررات انجام پذیرد. قوه قضائیه موظف است طبق مقررات همکاری نماید.

‎‎‎‎‎

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×