وکیل خلع ید

وکیل خلع ید (5)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل خلع ید

 وکیل خلع ید یکی از بهترین وکلایی است که در سال های اخیر توانسته است به افراد زیادی کمک کند تا حق مالکیت خود را بدست آورند و حقوقشان در این راستا از دست نرود. وکیل خلع ید از جوانب گوناگونی در جامعه ما دارای اهمیت است. آیا شما تاکنون به وکیل خلع ید مراجعه کرده اید و از موضوع پرونده های مربوط به این حوزه اطلاعی دارید؟ به نظر شما در چه مواقعی می توان به وکیل خلع ید مراجعه کرد و وکالت پرونده خود را به او سپرد؟ وکیل خلع ید دارای چه ویژگی ها و خصوصیت هایی است که او را از دیگر وکلای پایه یک دادگستری متفاوت می کند؟

در بسیاری از موارد دیده می شود که برخی از افراد حقوق مالکیتی که دارند از جانب دیگران رعایت نمی شود و مورد تضییع قرار می گیرد. در چنین شرایطی واقعا بهترین راه حل ممکن برای بازیابی حقوق این افراد چیست؟ چگونه می توان به آنها کمک کرد تا حقوق مالکیت خود را مجددا بازیابند؟

 وکیل خلع ید یکی از بهترین و حرفه ای ترین افرادی است که به آنها کمک می کند تا حقوق مالکیت خود را بازیابند. اما توجه داشته باشید که بازیابی این حقوق کار ساده ای نیست و در بسیاری از مواقع تشخیص اینکه کدام یک از طرفین دعاوی ذی حق می باشند کار نسبتا سختی است. وکیل خلع ید با توجه به توانایی هایی که دارد می تواند از ادله اثبات و مدارک معتبری برای اثبات جرائم مختلفی همچون تصرف استفاده کند.

 وکیل خلع ید با دیگر وکلای پایه یک دادگستری متفاوت است و توانایی های مختلفی دارد، به همین دلیل هم اگر شما قصد دارید که به وکیل خلع ید مراجعه کنید به شما توصیه می کنیم که در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا بتوانید  با تمامی نکات حقوقی مربوط به وکیل خلع ید آشنا شوید.

 وکیل خلع ید به چه کسانی کمک می کند؟

 وکیل خلع ید معمولا به تمامی کسانی که قصد مشاوره حقوقی با او دارند، خدمات مختلف مشاوره ای را ارائه می دهد. اما سوال مهم و اساسی که وجود دارد آن است که آیا عموم مردم می توانند به دفتر وکالت وکیل خلع ید مراجعه کنند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که هیچ گونه محدودیتی برای مراجعه به وکیل خلع ید وجود ندارد و همه مردم از سراسر کشور می توانند به سراغ وکیل خلع ید بروند.

تمامی افرادی که دارای ملک و املاکی هستند و بنا به هر دلیلی این املاک به تصرف افراد دیگری در آمده است به راحتی میتوانند برای دفاع از حقوق خود و اثبات مالکیت خود به سراغ وکیل خلع ید بروند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید در بسیاری از موارد پیش آمده است که وقتی یک صاحب ملک، ملکی که مالکیت آن را بر عهده دارد و آن را به شخص دیگری اجاره می دهد، موجر پس از گذشت مدت زمان اجاره اش بدون آنکه به تذکرات مالک توجه داشته باشد، ملک را تخلیه نمی کند. در چنین شرایطی مسلما نمی توان از هر طریقی این فرد را از ملک بیرون کرد و مالک باید از راه های قانونی استفاده کند.

مالک به هیچ عنوان نباید با تکیه بر سلطه و زور مستاجر را از ملکک بیرون کنند، در چنین شرایطی مستاجر میتواند با استناد به حرکات خشونت آمیزی که از جانب مالک دیده است و آسیب هایی که به او وارد شده است، شکواییه تنظیم کند. پس برای جلوگیری از چنین مشکلاتی به تمام مالکان توصیه می شود که به وکیل خلع ید مراجعه کنند تا بتوانند ملک خود را مجددا در کوتاهترین زمان ممکن بدست آورند.

 وکیل خلع ید دارای چه ویژگی هایی است؟

 وکیل خلع ید دارای ویژگی های مختلفی است. برای انکه بتوان بهترین وکیل خلع ید را شناسایی کرد و وکالت پرونده های خود را او سپرد، بهترین کار آن است که ویژگی های وکیل خلع ید را شناسایی کرد. برای آنکه بتوانید با این ویژگی ها آشنا شوید و آنها را بشناسید به طور خلاصه به این موارد اشاره می کنیم:

 وکیل خلع ید دارای دانش حقوقی است و از تمامی قوانین مربوط به این موضوع آگاهی دارد، به همین دلیل هم می تواند به راحتی جریان پرونده های مختلف مربوط به تخلیه ید را در کوتاهترین زمان ممکن مورد حل و فصل قرار دهد. هر چقدر که جریا این پرونده ها با سرعت بیشتری مورد حل و فصل قرار گیرد و به نتیجه برسد به نفع مالک است و باعث میشود تا مالک کمتر دچار آسیب و ضرر و زیان شود.

از دیگر ویژگی هایی که باید وکیل خلع ید داشته باشد آن است که توانایی و مهارت وکالت داشته باشد. در بسیاری از موارد دیده می شود که با وجود اینکه یک وکیل دارای دانش حقوقی می باشد اما توانایی وکالت ندارد و نمی تواند پرونده های مختلف حقوقی را در جریان دادرسی انها به نتیجه برساند. برای آنکه مراحل دادرسی مربوط به پرونده های مالکیت به نتیجه برسد لازم است که وکیل خلع ید از روش های حقوقی مانند: ارائه اسناد معتبر، فراهم کردن ادله اثبات و … استفاده کند.

 وکیل خلع ید می تواند تمامی اطلاعات و آگاهی های لازم را به موکلان خود ارائه دهد. جلسات مشاوره حقوقی با وکیل خلع ید معمولا از روش های مختلفی مانند حضوری و غیرحضوری تشکیل میشود. افراد با توجه به نیاز خود و توصیه وکیل خلع ید تشخیص می دهند که باید از کدام یک از روش های مشاوره حقوقی برای گسترش اطلاعات خود استفاده کنند.

انتخاب وکیل خلع ید

انتخاب وکیل خلع ید کار راحتی نیست و معمولا مردم نمی توانند آن را به راحتی انجام دهند. برای انکه بتوان بهترین وکیل خلع ید را پیدا کرد باید معیارها و مسائل مختلفی را بررسیی کرد تا به نتیجه ای مناسب در این زمینه رسید. در صورت عدم انتخاب صحیح وکیل خلع ید امکان شکست رد پرونده و به هدر رفتن منابع مالی تا حد زیادی افزایش پیدا می کند.

مسلما همه وکلایی که در اطراف ما قرار دارند دارای تخصص و مهارت در پرونده های تخلیه ید نیستند. هر وکیلی با توجه به میزان تحصیلات و نوع گرایشی که در مقطع ارشد داشته است و با استفاده از تجربیات گوناگون خود در جریان دادرسی پرونده های مختلف می تواند وکالت پرونده هایی خاص را بر عهده گیرد.

 وکیل خلع ید کسی است که می تواند پرونده های مربوط به تخلیه ید را به بهترین نحو ممکن وکالت کند و به سرانجام برساند؛ چرا که این پرونده ها دارای پیچیدگی های بسیار زیادی هستند و تنها یک وکیل کارکشته در این زمینه می تواند عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد.

موسسه حقوقی وکلای پارسا دارای سال ها سابقه وکالت در زمینه پرونده های مختلف است. شما می توانید از طریق گروه حقوقی فوق حرفه ای وکلای پارسا، بهترین وکیل خلع ید در تهران را پیدا کنید.

اثبات مالکیت برای تخلیه ید

اولین و مهمترین چیزی که باید برای ارائه شکواییه توسط وکیل خلع ید استفاده شود، مدارک و اسنادی مبنی بر اثبات مالکیت می باشد. تا زمانی که مالکیت فرد خواهان توسط وکیل خلع ید در جریان دادرسی پرونده مشخص نشود نمی توان در پرونده پیش رفت. بر اساس قانون مدنی در مورد حق مالکیت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه‌گونه تصرف و انتفاع دارد مگر در مواردی که قانون استثناء کرده باشد. هیچ مالی را از تصرف صاحب آن نمی‌توان بیرون کرد مگر بحکم قانون. تمام ثمرات و متعلقات اموال منقول و غیرمنقول که طبعاً یا در نتیجه عملی حاصل شده باشد بالطبع مال مالک اموال مزبوره است.

نما و محصولی که از زمین حاصل می‌شود مال مالک زمین است چه به خودی خود روییده باشد یا به واسطه عملیات مالک مگر اینکه ‌نما یا حاصل از اصله یا حبه غیر حاصل شده باشد که در این‌ صورت درخت و محصول مال صاحب اصله یا حبه خواهد بود اگرچه بدون رضای‌صاحب زمین کاشته شده باشد.

نتایج حیوانات در ملکیت تابع مادر است و هرکس مالک مادر شد مالک نتایج آن هم خواهد شد. تصرف بعنوان مالکیت دلیل مالکیت است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود. تصرفی که ثابت شود ناشی از سبب مملک یا ناقل قانونی نبوده معتبر نخواهد بود.

اگر متصرف فعلی اقرار کند که ملک سابقاً مال مدعی او بوده است در این صورت مشارالیه نمی‌تواند برای رد ادعای مالکیت شخص‌ مزبور به تصرف خود استناد کند مگر اینکه ثابت نماید که ملک به ناقل صحیح باو منتقل شده است. مالکیت زمین مستلزم مالکیت فضای محاذی آن است تا هر کجا بالا رود و هم‌چنین است نسبت بزیر زمین بالجمله مالک حق همه‌گونه‌ تصرف در هوا و فراز گرفتن دارد مگر آن‌چه را که قانون استثناء کرده باشد.

هرگاه شخص ثالثي در موضوع رسيدگي به دعواي تصرف عدواني يا مزاحمت يا ممانعت از حق در حدود مقررات ياد شده خود را‌ ذي‌ نفع بداند، تا وقتي كه رسيدگي خاتمه نيافته چه در مرحله بدوي يا تجديد نظر باشد، مي‌ تواند وارد دعوا شود. مرجع مربوط به اين امر رسيدگي‌ نموده، حكم مقتضي صادر خواهد كرد.

دعوای تخلیه ید از منظر قانون آیین دادرسی

اولین و مهمترین سوالی که در هنگام مراجعه به وکیل خلع ید مطرح می گردد آن است که از چه طریقی می توان برای دعوای تخلیه ید اقدام کرد؟ برای پاسخ به این سوال به مفاد قانون مدنی اشاره می کنیم تا در مورد تخلیه ید اطلاعات جامع و کاملی بدست آورید:

مستأجر، مباشر، خادم، كارگر و به‌ طور كلي اشخاصي كه ملكي را از طرف ديگري متصرف مي‌ باشند مي‌ توانند به قائم مقامي مالك برابر‌ مقررات بالا شكايت كنند.

سرايدار، خادم، كارگر و به‌ طور كلي هر امين ديگري، چنانچه پس از ده روز از تاريخ ابلاغ اظهارنامه مالك يا مأذون از طرف مالك يا‌ كسي كه حق مطالبه دارد مبني بر مطالبه مال اماني، از آن رفع تصرف ننمايد، متصرف عدواني محسوب مي‌ شود.

دعواي تخليه مربوط به معاملات با حق استرداد و رهني و شرطي و نيز درمواردي كه بين صاحب مال و امين يا متصرف قرارداد و شرايط‌ خاصي براي تخليه يا استرداد وجود داشته باشد، مشمول مقررات اين ماده نخواهند بود.

-اگر در جريان رسيدگي به دعواي تصرف عدواني يا مزاحمت يا ممانعت از حق، سند ابرازي يكي از طرفين با رعايت قانون مدني مورد ترديد يا انكار يا جعل قرار گيرد، چه تعيين جاعل شده يا نشده باشد، چنانچه سند ياد شده مؤثر در دعوا باشد و نتوان از طريق ديگري‌ حقيقت را احراز نمود، مرجع رسيدگي‌ كننده به اصالت سند نيز رسيدگي خواهد كرد.

به‌ دعاوي تصرف عدواني يا مزاحمت يا ممانعت از حق كه يك طرف آن وزارتخانه يا مؤسسات و شركتهاي دولتي يا وابسته به دولت‌ باشد نيز برابر مقررات اين قانون رسيدگي خواهد شد. دادگاه در صورتي راي به نفع خواهان مي‌ دهد كه به‌ طور مقتضي احراز كند خوانده، ملك متصرفي خواهان را عدواناً تصرف و يا‌ مزاحمت يا ممانعت از حق استفاده خواهان نموده است .

چنانچه قبل از صدور رای، خواهان تقاضاي صدور دستور موقت نمايد و دادگاه دلايل وي را موجه تشخيص دهد، دستور جلوگيري از ايجاد آثار تصرف‌ و يا تكميل اعياني از قبيل احداث بنا يا غرس اشجار يا كشت و زرع، يا از بين بردن آثار موجود و يا جلوگيري از ادامه مزاحمت و يا ممانعت از حق را در‌ ملك مورد دعوا صادر خواهد كرد .

اين دستور با صدور رأي به رد دعوا مرتفع مي‌ شود مگر اين‌ كه مرجع تجديدنظر دستور مجددي در اين خصوص صادر نمايد.

در صورتي كه رأي صادره مبني بر رفع تصرف عدواني يا مزاحمت يا ممانعت از حق باشد، بلافاصله به دستور مرجع صادر كننده، توسط‌ اجراي دادگاه يا ضابطين دادگستري اجرا خواهد شد و درخواست تجديدنظر مانع اجرا نمي‌ باشد. در صورت فسخ راي در مرحله تجديد نظر، اقدامات‌اجرايي به‌ دستور دادگاه اجرا كننده حكم به حالت قبل از اجرا اعاده مي‌ شود و در صورتي كه محكوم به، عين معين بوده و استرداد آن ممكن نباشد، مثل يا‌ قيمت آن وصول و تأديه خواهد شد.

اشخاصي كه پس از اجراي حكم رفع تصرف عدواني يا رفع مزاحمت يا ممانعت از حق دوباره مورد حكم را تصرف يا مزاحمت يا‌ ممانعت از حق بنمايند يا ديگران را به تصرف عدواني يا مزاحمت يا ممانعت از حق مورد حكم وادار نمايند، به مجازات مقرر در قانون مجازات اسلامي‌ محكوم خواهند شد. رسيدگي به‌دعاوي موضوع اين فصل تابع تشريفات آيين دادرسي نبوده و خارج از نوبت بعمل مي‌ آيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×