وکیل رابطه نامشروع

وکیل رابطه نامشروع (2)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل رابطه نامشروع

به طور کلی می توان گفت که قانون خانواده در ایران یکی از کاملترین و البته سخت ترین قوانین در دنیا محسوب می شود. چرا که پایه و اساس این قوانین شرع و به طور اختصاصی اسلام است و از طرف دیگر در این دست قوانین باید مواردی مانند حقوق بشر و … رعایت شود. از این رو این دست از قوانین پیچیدگی های خاص خودش را دارد.

نمونه هایی از این پیچیدگی را می توان به واقع در مواردی مانند روابط نامشروع مشاهده کرد. بر اساس اسلام برای روابط نامشروع مجازات های نسبتا سنگینی در نظر گرفته شده است که می توان از آن ها به سنگسار یا حکم رجم اشاره کرد. این در حالی است که در قوانین بین المللی و قوانین حقوق بشر این چنین احکامی غیر قابل اجرا محسوب می شود. بنابراین کاملا مشخص است که اساسا  رابطه نامشروع تا چه اندازه می تواند در قوانین گنگ و نامفهوم باشد. به خصوص این که شرایط اثبات این جرم چندان ساده نیست. از این روست که می توان گفت کار  وکیل رابطه نامشروع کار چندان ساده ای نیست.

به بیان ساده از اولین مرحله رسیدگی به این جرم یعنی اثبات جرم تا آخرین مرحله آن یعنی اجرا شدن حکم سختی های و پیچیدگی های زیادی وجود دارد که وکیل رابطه نامشروع تنها می تواند به خوبی آن را درک و از این مسیر به سلامت عبور کند. با این حال بهتر است کمی بهتر با این موضوع آشنا شویم و این موضوع را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

وکیل رابطه نامشروع و مسئله ای به نام قانون خانواده

همانطور که گفته شد بخشی از قانون خانواده معطوف به رابطه نامشروع است. اگر بخواهیم کمی عمیق تر به این موضوع نگاه کنیم باید به این نکته اشاره کنیم که همه چیز در قانون خانواده وابسته به  این مفهوم است که بنیان خانواده مهمترین عنصر را دارد و تا میتوان باید آن را حفظ کرد.

بر این اساس هر چیزی که در قانون خانواده تدوین و اجرا می شود همه و همه در جهت حفظ و نگهداری بنیان خانواده است. در اسلام و در فرهنگ شرقی خانواده تشکیل شده از یک زوج ( زن و مرد ) است که بر اساس قوانین ملی- دینی با یک دیگر ازدواج می کنند. رابطه حاصل از این ازدواج حلال و قانونی و است و به تبع آن فرزندان متولد شده بر اساس آن کاملا قانونی و شرعی است.

بنابراین اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم رابطه قانونی و شرعی بین یک زن و یک مرد می تواند بنیاد و اساس خانواده را ایجاد کند. اسلام پای را کمی فراتر هم گذاشته است و نیت قلبی که می توان از آن تعبیر به عشق کرد را به عنوان بنیان اصلی خانواده مطرح می کند. بر اساس این یک زن و یک مرد در صورت داشتن علاقه به یک دیگر مهمترین عنصر و اساسی ترین بنیاد خانواده را ایجاد کرده اند.

حال هر چیزی که باعث شود این بنیاد از بین برود و یا اصل اساسی خود را از دست بدهد خلاف قانون خانواده شناخته می شود. ایجاد رابطه نامشروع، یعنی رابطه ای که طرفین به یک دیگر علاقه ای ندارند و یا محرمیتی بین آن ها وجود ندارد باعث از بین رفتن این بنیاد می شود. حال اگر یکی از طرفین متاهل باشد حکم رابطه نامشروع میتواند سنگین تر باشد. زیرا علاوه بر این که در این رابطه خانواده ای ایجاد نمی شود، خانواده ای دیگر از بین می رود. بنابراین می توان به سادگی متوجه شد که چرا اسلام به سختی با رابطه نا مشروع مقابله کرده و قوانین نسبتا سرسختانه ای را وضع کرده است. قوانینی که به نظر می رسد اگر به درستی اجرا شود می تواند تا حدود زیادی این مسئله را حل کند.

وکیل رابطه نامشروع؛ نحوه اثبات جرم

یکی دیگر از سختی های وکیل رابطه نامشروع، اثبات جرم یا رد اثبات رابطه نامشروع است. در واقع از آن جایی که داشتن رابطه نامشروع و اثبات آن می تواند آبروی افراد را به خطر می اندازد و  از آنجایی که حفظ آبروی مسلمان مهمتر از حفظ کعبه است اساسا اسلام شرایط سختگیرانه ای برای اثبات رابطه نامشروع لحاظر کرده است.

به بیان ساده تر نمی توان بر اساس قوانین اسلام به سادگی رابطه ای را نامشروع بخواهیم. این شرایط به خصوص برای اثبات رابطه نامشروع که یکی از طرفین یا هر دو متاهل باشند سخت تر می شود. اگر بخواهیم بر اساس این دست از قوانین صحبت کنیم اساسا باید اینگونه بیان کنیم عملا نمی توان در دادگاه اقدام به اثبات رابطه نامشروع کرد. همین مسئله می تواند دست مایه خوبی برای وکیل رابطه نامشروع باشد تا بتواند مانع از اثبات جرم موکل خود شود.

 اما به هر حال در قانون امروز نیاز به عملیاتی بودن است. به بیان ساده تر قانونگذار در قانون خانواده و قوانین مربوط به روابط نامشروع سعی کرده است که بتواند موقعیتی ایجاد کند تا رابطه نامشروع قابل اثبات باشد. اما در این بین این سوال پیش می آید که چه نوع رابطه ای را می توان رابطه نامشروع دانست.

آیا صرف صحبت یک زن با یک مرد می توان برای آن ها جرم رابطه نامشروع تعریف کرد؟ آیا رابطه نامشروع تنها زمانی اتفاق می افتد که رابطه جنسی بین طرفین برقرار شده باشد؟ این رابطه جنسی در چه حد و اندازه ای باید باشد تا بتوان به این نکته پی برد که رابطه نامشروع قابل اثبات است؟ و از طرف دیگر برای اثبات این جرم چه مواردی نیاز است؟ این ها از جمله مهمترین سوالاتی است که باید وکیل رابطه نامشروع به آنها پاسخ دهد. به هر حال همانطور که در ابتدای این موضوع به آن اشاره کردیم وکیل رابطه نامشروع کار چندان ساده ای ندارد. از شروع اثبات جرم تا اجرایی شدن حکم آن پیچیدگی های خاصی وجود دارد که احتمالا وکیل رابطه نامشروع بتواند از آن عبور کند.

وکیل رابطه نامشروع و ارث

اما دیگر مسئله مهمی که بیشتر باعث می شود به اهمیت استفاده از وکیل رابطه نامشروع در قانون پی ببریم مسئله ارث است. در واقع همانطور که گفته شد از آن جایی که یک رابطه نامشروع در ایران به عنوان یک رابطه قانون مدار و ازدواج شناخته نمی شود اساسا نتایج حاصل از آن نیز غیر قانونی است.

بنابراین فرزند یا فرزندان به دنیا آمده از این ازدواج نیز مسائل خاص و نسبتا پیچیده ای به همراه دارند. از جمله این موارد را میتوان به قانون ارث اشاره کرد.

در واقع سوالاتی که در این باره مطرح می شود این گونه است که اساسا آیا یک فرزند نامشروع می تواند از پدر یا مادر خود ارث ببرد؟ اگر پاسخ این سوال مثبت باشد آیا سهم الارث آن برابر با سایرین خواهد بود یا خیر؟ این ها مهمترین سوالاتی است که وکیل رابطه نامشروع می تواند شما را در این باره یاری کند. نظر شما چیست؟

قانون خانواده و قرارداد بین طرفین

اما نکته دیگری نیز در این بین وجود دارد. خانواده نه تنها در ایران و نه تنها در اسلام بلکه در تمامی کشورها نهاد مقدس و مهمی محسوب می شود. در کشورهای غربی که امروز خودشان را مهد قانون و تمدن می دانند نیز خانواده از جایگاه والایی برخوردار است. منتها در این کشورها روابط نامشروع به شکل خاص مورد بررسی قرار نگرفته است. در این دست کشورها به ازدواج و رابطه بین دو انسان تنها از دید قراردادی نگاه می شود. در واقع در این دست قوانین اینگونه به نظر می رسد که ازدواج بستن یک قرارداد زندگی میان دو انسان است و هر کدام از طرفین در صورت نقض بندهای مشخص شده در این قرارداد باعث از بین رفتن بنیاد خانواده می شود.

اگر بخواهیم واقع بینانه تر به موضوع نگاه کنیم همین دید در قوانین ایران وجود دارد. در واقع بخش بزرگی از قوانین مربوط به خانواده از جمله مهریه، نفقه و .. با همین دید کارایی پیدا می کنند و در دادگاه ها تنها با رجوع به قرارداد اصلی که با عنوان سند ازدواج شناخته می شود می توان به نتیجه درست از این موارد رسید.

تا به این جا مشخص شد که قوانین مختلف چه دیدگاه هایی در مورد خانواده داشته و دارند. اما نقش وکیل رابطه نامشروع و به طور کلی قوانین مربوط به روابط نامشروع در این بین چیست؟ همانطور که بیان کردیم از دید اسلام روابط نامشروع منافی کامل با بنیاد خانواده دارد از این رو به هر شکل و حالتی غیر شرعی و غیر قانونی تلقی شده است.

در قانون ایران نیز داشتن رابطه نامشروع به هر شکلی غیر قانونی است و بر اساس این مسئله نتایج حاصل از آن مانند زندگی زناشویی و فرزندآوری نیز نامشروع محسوب می شود. به عبارت ساده تر فرزندان حاصل از این رابطه نیز اساسا در یک خانواده قرار ندارند و از برخی حقوق عادی و کلی در جامعه محروم هستند. این جا نیز یکی از نقاط اختلاف بین قانون ایران و قانون حقوق بشر است.

بر اساس قوانین حقوق بشر اساسا هر انسان دارای شخصیت مستقل و جدا از خانواده محسوب می شود و برای این قانون مهم نیست که این شخصیت به شکل و در چه شرایطی به دنیا آمده باشد. بنابراین از تمامی حقوق ابتدایی خود برخوردار می شود اما در ایران کمی در این داستان اختلاف نظر وجود دارد. این جا نیز کار وکیل رابطه نامشروع است که بتواند این گره های کور را پیدا و راهی برای باز کردن آن ها پیدا کند.

 وکیل رابطه نامشروع و قانون مجازات

 وکیل رابطه نامشروع با استناد به قوانین جزا ایران شرایط حقوقی یک پرونده را مشخص می کند. به مجازات رابطه نامشروع بر اساس قانون اشاره می کنیم:

 هر گاه زن و مردي كه بين آنها علقه زوجيت نباشد، مرتكب روابط نامشروع يا عمل منافي عفت غير از زنا از قبيل تقبيل يا مضاجعه ‌شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محكوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اكراه باشد فقط اكراه ‌كننده تعزير مي ‌شود.

هر كس علنا در انظار و اماكن عمومي و معابر تظاهر به عمل حرامي نمايد، علاوه بر كيفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه يا تا (74)‌ ضربه شلاق محكوم مي گردد و در صورتي كه مرتكب عملي شود كه نفس آن عمل داراي كيفر نمي ‌باشد ولي عفت عمومي را جريحه‌دار نمايد فقط به‌حبس از ده روز تا دو ماه يا تا (74) ضربه شلاق محكوم خواهد شد.

زناني كه بدون حجاب شرعي در معابر و انظار عمومي ظاهر شوند به حبس از ده روز تا دو ماه و يا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ريال جزاي‌ نقدي محكوم خواهند شد.

فراد زير به حبس از يك تا ده سال محكوم مي شوند و در مورد بند «‌الف» علاوه بر مجازات مقرر، محل مربوطه به طور موقت با نظر‌دادگاه بسته خواهد شد:كسي كه مركز فساد يا فحشا داير يا اداره كند،ر كسي كه مردم را به فساد و فحشا تشويق نموده يا موجبات آن را فراهم نمايد.

مجازات رابطه نامشروع زن و مرد متاهل

برخی از افرادی که به وکیل رابطه نامشروع مراجعه می کنند، می خواهند بدانند که مجازات رابطه نامشروع افراد متاهل چیست؟ با استناد به مفاد 643 الی 644 می توان در این مورد گفت:

هر كس با داشتن استطاعت مالي نفقه زن خود را در صورت تمكين ندهد يا از تاديه نفقه ساير اشخاص واجب‌ النفقه امتناع نمايد دادگاه ‌او را از سه ماه و يك روز تا پنج ماه حبس محكوم مي ‌نمايد.

هر گاه كسي عالما زن شوهردار يا زني را كه در عده ديگري است براي مردي عقد نمايد به حبس از شش ماه تا سه سال يا از سه ميليون ‌تا هجده ميليون ريال جزاي نقدي و تا (74) ضربه شلاق محكوم مي شود و اگر داراي دفتر ازدواج و طلاق يا اسناد رسمي باشد براي هميشه از تصدي‌ دفتر ممنوع خواهد گرديد.

كساني كه عالما مرتكب يكي از اعمال زير شوند به حبس از شش ماه تا دو سال و يا از سه تا دوازده ميليون ريال جزاي نقدي محكوم‌ مي شوند:

هر زني كه در قيد زوجيت يا عده دیگری است خود را به عقد دیگری درآورد در صورتي كه منجر به مواقعه نگردد.

هر كسي كه زن شوهردار يا زني را كه در عده ديگري است براي خود تزويج نمايد در صورتي كه منتهي به مواقعه نگردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×