وکیل خیانت در امانت

وکیل خیانت در امانت (1)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل خیانت در امانت

 وکیل خیانت در امانت به چه کسی گفته می شود؟ وکیل خیانت در امانت چگونه در جریان دادرسی به افراد کمک می کند تا مال خود را بازپس گیرند؟ آیا به کمک وکیل خیانت در امانت می توان جرم فردی که خیانت کرده است را اثبات کرد؟ وکیل خیانت در امانت دارای چه توانایی هایی است و در مقابل موکل خود چه وظایفی را بر عهده دارد؟ وکیل خیانت در امانت چگونه می تواند از اطاله دادرسی پرونده های مختلف جلوگیری کند؟

 وکیل خیانت در امانت یکی از بهترین و متخصص ترین وکلایی است که امروزه می تواند جریان دادرسی پرونده های مختلف را بر عهده گیرد و به افراد کمک کند تا سریعتر حق و حقوق قانونی خود را دریافت کنند و کمتر دچار آسیب و خسارت شوند. وکیل خیانت در امانت دارای تجربه و تخصص بسیار زیادی در جریان پرونده های مربوط به جریان امانت داری است و بهتری از هر کس دیگری می تواند چنین پرونده هایی را در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه برساند.

همانطور که میدانید از زمان های گذشته تاکنون جریان امانت داری و حفظ مال دیگران یکی از مهمترین اهدافی بود که انسان ها باید آنرا رعایت می کردند تا علاوه بر حفظ مسائل اخلاقی جامعه به جریان نظم و اقتصاد نیز کمک کرده باشند. عدم امانت داری یا همان خیانت در امانت یکی از اعمال نا پسندیده ای است که در تمامی جوامع مرتکبان آن مجازات می شوند.

 وکیل خیانت در امانت را به هیچ عنوان نباید دست کم گرفتم چرا که این وکیل متخصص و حرفه ای  این توانایی را دارد تا در جریان دادرسی این پرونده ها عملکرد بسیار حرفه ای و تخصصی را از خود نشان دهد و در مسیر احقاق حقوق موکل خود به او کمک کند.

امروزه تعداد زیادی از وکلای پایه یک دادگستری در جامعه به فعالیت میپردازند اما نباید انتظار داشت که تمامی آنها بتوانند وکالت پرونده های مربوط به خیانت در امانت را به نتیجه برسند. وکیل خیانت در امانت تنها کسی است که از جزییات پرونده های مربوط به این حوزه آگاهی دارد و از جریان دادرسی آن به طور کامل آگاهی دارد.

 وکیل خیانت در امانت و مشورت با او

 وکیل خیانت در امانت با در نظر گرفتن این  موضوع که اکثر مردم جامعه به مشاوره حقوقی و کسب اطلاعات در مورد پرونده های خیانت در امانت احتیاج دارند و میخواهند اطلاعات لازم در این حوزه را بدست آورند، جلسات مشاوره حقوقی خیانت در امانت را تشکیل میدهد. همه افرادی که درگیر چنین موضوعاتی شده اند و با چنین پرونده های دست و پنجه نرم می کنند، این اختیار قانونی را دارند تا به وکیل خیانت در امانت مراجعه کنند. دقت داشته باشید کسانی که با چنین موضوعاتی روبرو نیستند هم به راحتی می توانند برای کسب اطلاعات و یافتن پاسخ پرسش های ذهنی خود به وکیل خیانت در امانت مراجعه نمایند.

 وکیل خیانت در امانت در طی جلسات مشاوره حقوقی به صورت حضوری و غیر حضوری پاسخ تمامی این سوالات را به بهترین نحو ممکن به مراجعان خود ارائه می دهد. جلسات مشاوره حقوقی خیانت در امانت به صورت حضوری معمولا در دفتر وکالت وکیل خیانت در امانت تشکیل می شود اما جلسات غیر حضوری را به راحتی می توان از طریق تماس تلفنی با اینترنت انجام داد. عموم مردم از تمامی نقاط کشور می توانند با وکیل خیانت در امانت  تماس بگیرند و در هر زمان و مکانی پاسخ سوالات حقوقی خود را بدست آورند.

وکیل خیانت در امانت چه کاری انجام می دهد؟

امانت یکی از اصول اخلاقی مهم در جامعه محسوب می شود که قانون گذار نیز به آن توجه ویژه ای داشته است. این مفهومی است که در شرع و اسلام نیز توجه زیادی به آن شده است. به بیان ساده تر در اسلام خیانت در امانت از بدترین گناهان محسوب می شود.

از این رو کاملا مشخص است که اساسا وکیل خیانت در امانت باید به دنبال چه چیزی باشد. در واقع کار وکیل خیانت در امانت را می توان از دو جنبه نگاه کرد. در دید اول وکیل خیانت در امانت این وظیفه را دارد که ثابت کند در امانت خیانت شده و موکل او از این مسئله متضرر شده است و از جنبه دوم وکیل خیانت در امانت باید این اتهام را رد کند و عملا موکل خود را مبری از هر نوع خیانت در امانت بداند. نکته مهمی که وجود دارد این است که در هر دو حالت وکیل باید با جرم خیانت در امانت آشنا باشد و بداند که بر اساس چه عواملی می تواند این اتهام را ثابت یا رد کند. در ادامه قصد داریم بیشتر در این باره صحبت کنیم.

خیانت در امانت یک جرم است.

اولین نکته مهمی که باید بدانید این است که اساسا خیانت در امانت یک جرم محسوب می شود. بر اساس قانون هر عملی زمانی جرم محسوب می شود که سه رکن اساسی را داشته باشد. این سه رکن عبارتند از:

رکن مادی

رکن معنوی

رکن قانونی

زمانی که هر عملی این سه رکن اساسی را دارا باشد قانون گذر آن را جرم می داند. حال بیایید در مورد خیانت در امانت این سه رکن را مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.

در رکن مادی همانطور که از اسمش پیداست جنبه مادی موضوع مورد توجه است. به بیان ساده تر عملی زمانی جرم محسوب می شود که به صورت مادی و قابل لمس باشد و زیان وارد شده قابل مشاهده باشد. در مورد خیانت در امانت زمانی جرم اتفاق می افتد که اساسا مال به امانت گذاشته شده مفقود شود و یا خسارتی به آن وارد شود و یا بر اساس استفاده از این مال زیانی به صاحب آن وارد شده باشد.

از نظر رکن معنوی وجود سوء نیت بسیار مهم است. در واقع اگر فردی به صورت سهوی مالی را که به او به امانت گذاشته شده از دست بدهد و یا آسیبی به آن برساند عملا جرمی اتفاق نیفتاده است. اما در صورتی که سوء نیت به صورت عام یا خاص ( یعنی با هدف قبلی یا بدون برنامه ریزی ) باشد و این مسئله در دادگاه ثابت شود عملا جرم خیانت در امانت رخ داده است.

رکن قانونی از دید قانون گذار اهمیت بالایی دارد. بر اساس قانون مادامی که انجام یک عمل یا ترک آن عمل در قانون ذکر نشده باشد اساسا نمیتوان برای آن عمل جرمی در نظر گرفت. بنابراین بر اساس این رکن اساسی برای جرم انگاری خیانت در امانت باید به ماده 674 قانون مجازات اسلامی مراجعه کنیم. بر اساس این ماده  ”  هرگاه اموال منقول یا غیر منقول یا نوشته‌هایی از قبیل ‌سفته، چک، قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار دیگری با اجرت یا بی ‌اجرت به کسی داده شده و بنا بر این بوده است که اشیای مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی‌ برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده آنها را به ضرر مالکین و متصرفین آنها استعمال و تصاحب یا تلف یا مفقود کند به حبس ‌از 6 ماه تا سه سال محکوم خواهد شد. “

بنابراین بر اساس رکن قانونی تنها عملی جرم خیانت در امانت محسوب می شود که در قانون 674 مصداق آن وجود داشته باشد.

کار وکیل خیانت در امانت می تواند پیچیده باشد!

بنابراین تا اینجا مشخص شد که برای اثبات جرم خیانت در امانت سه رکن اساسی و اصلی وجود دارد. بر اساس رکن اول باید زیان مادی و قابل مشاهده ای اتفاق افتاده باشد. در رکن دوم باید ثابت شود که فرد خاطی به صورت عمد این کار را انجام داده است و در رکن سوم مهم این است که این عمل مصداق ماده 674 قانون مجازات اسلامی باشد.

آن چیزی که باعث می شود کار وکیل خیانت در امانت سخت شود این مسئله است که اساسا اثبات رکن دوم یا همان رکن معنوی کار چندان ساده ای نیست. احتمالا در فیلم ها یا کتاب ها دیده اید که مجریان قانون همواره به دنبال انگیزه متهم می گردند. علت این موضوع این است که با یافتن انگیزه می توان ثابت کرد که فرد سوء نیت داشته و بر این اساس رکن دوم جرم ثابت می شود.

در مورد اثبات جرم خیانت در امانت این مسئله چندان ساده نیست. به هر حال هر فردی می تواند به صورت عمدی یا سهوی امانتی را از دست بدهد. اما مسئله اینجاست که آیا می توان سوء نیت در این عمل را ثابت کرد یا خیر؟

در مواردی مانند چک امانی یا سفته به رهن گذاشته شده، کار ساده تر است. به هر حال این چک یا سفته بر اساس قرارداد مشخص و خاصی به امانت گذاشته شده است. مادامی که بند به اجرایی در آمدن چک یا سفته فعال نشده باشد فرد حق استفاده از این امانت را ندارد. حال اگر این فرد به هر دلیل به بانک مراجعه کند و درخواست وصول شدن چک امانی را داشته باشد، مرتکب جرم خیانت در امانت شده است.

 با توجه به این که این فرد از مفاد قرارداد آگاهی داشته و به خوبی می دانسته در حال خیانت در امانت است عملا رکن دوم ثابت می شود. اما این مسئله ای نیست که در مصادیق دیگر به این سادگی ها اتفاق بیفتد. به هر حال یک وکیل خیانت در امانت باید بتواند بر اساس سه رکن گفته شده جرم خیانت در امانت را اثبات یا رد کند و جز این راهی وجود ندارد.

وکیل خیانت در امانت  و قانون مجازات اسلامی

 وکیل خیانت در امانت به خوبی بر تمامی مفاد مربوط به خیانت در امانت در قانون مجازات اسلامی تسلط دارد و میتواند آنها را به مراجعان خود نیز ارائه دهد. وکیل خیانت در امانت با استفاده از این مفاد قانونی در دادگاه به دفاع از موکل خود می پردازد. به چند مورد از اساسی ترین قوانینی که باید در رابطه با این موضوع بدانید اشاره می کنیم:

هر كس از سفيد مهر يا سفيد امضايي كه به او سپرده شده است يا به هر طريق به دست‌آورده سوء ‌استفاده نمايد به يك تا سه سال حبس‌ محكوم خواهد شد.

هر گاه اموال منقول يا غير منقول يا نوشته‌هايي از قبيل سفته و چك و قبض و نظاير آن به عنوان اجاره يا امانت يا رهن يا براي وكالت يا‌ هر كار با اجرت ‌يا بي اجرت به كسي داده شده و بنابراين بوده است كه اشياء مذكور مسترد شود يا به مصرف معيني برسد و شخصي كه آن اشياء نزد او ‌بوده آنها را به ضرر مالكين يا متصرفين آن‌ها استعمال يا تصاحب يا تلفن يا مفقود نماید به حبس از شش ماه تا سه سال محكوم خواهد شد.

 مالي كه نگهداري آن مستلزم هزينه نامتناسب براي دولت است يا موجب خرابي يا كسر فاحش قيمت آن مي‌ گردد و حفظ مال هم براي دادرسي لازم نيست و همچنين اموال ضايع‌ شدني و سريع‌ الفساد حسب مورد به دستور دادستان يا دادگاه به قيمت روز فروخته مي‌ شود و وجه حاصل تا تعيين تكليف نهايي در صندوق دادگستري به‌ عنوان امانت نگهداري مي‌ گردد.

 هر گاه بعض يا كل نوشته‌ها يا اسناد يا اوراق يا دفاتر يا مطالبي كه در دفاتر ثبت و ضبط دولتي مندرج يا در اماكن دولتي محفوظ يا نزد ‌اشخاصي كه رسماً مامور حفظ آنها هستند سپرده شده باشد، ربوده يا تخريب يا بر خلاف مقررات معدوم شود دفتردار و مباشر ثبت و ضبط اسناد‌ مذكور و ساير اشخاص كه به واسطه اهمال آنها جرم مذكور وقوع يافته است، به حبس از شش ماه تا دو سال محكوم خواهند شد.

در صورتي كه مرتكب به عنف مهر يا پلمپ را محو نمايد يا بشكند يا عملي مرتكب شود كه در حكم محو يا شكستن پلمپ تلقي شود يا‌ نوشته يا اسناد را بربايد يا معدوم كند حسب مورد به حداكثر مجازات‌هاي مقرر در مواد قبل محكوم خواهد شد و اين مجازات مانع از اجراي مجازات ‌جرايمي كه از قهر و تشدد حاصل شده است نخواهد

مجرم باید مالی را كه در اثر ارتکاب جرم تحصيل كرده است، اگر موجود باشد عين آن را و اگر موجود نباشد مثل آن را و در صورت عدم امكان رد مثل، قيمت آن را به صاحبش رد كند و از عهده خسارات وارده نيز برآيد. هرگاه از حيث جزايي وجهي بر‌عهده مجرم تعلق گيرد، استرداد اموال يا تاديه خسارت مدعيان خصوصي بر آن مقدّم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×