وکیل امور حسبی

وکیل امور حسبی تهران (7)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل امور حسبی

وکیل امور حسبی تهران

وکیل امور حسبی

وکیل امور حسبی را تاکنون دیده اید؟ آیا از حوزه تخصص های وکیل امور حسبی آشنایی دارید و می دانید که این وکیل متخصص و حرفه ای چگونه می تواند به افراد کمک کند تا جریان پرونده هایی را که با ان درگیر هستند را در مدت زمانی کوتاه به نتیجه برسند؟ وکیل امور حسبی باید دارای چه ویژگی هایی باشد تا بتوان به او اطمینان کرد و برای انعقاد قرارداد وکالت به او مراجعه کرد؟ وکیل امور حسبی با دیگر وکلای پایه یک دادگستری چه تفاوتی دارد و چگونه می تواند جریان پرونده های مختلف را از صفر تا صد انها مدیریت کند؟ آیا برای شما نیز تاکنون پیش آمده است که به وکیل امور حسبی احتیاج داشته باشید و نتوانید دفتر وکالت این فرد متخصص و حرفه ای را پیدا کنید تا در جریان دادرسی پرونده های خود از او کمک بگیرید؟  

وکیل امور حسبی یکی از وکلای پایه یک دادگستری است که دارای توانایی ها و تخصص های مختلفی است و می تواند جریان بسیاری از پرونده ها را در مدت زمانی کوتاه به نتیجه برساند و انها را به نحوی صحیح مورد بررسی قرار دهد. از آنجایی که امور حسبی به اموری گفته می شود که مربوط به احوال شخصیه افراد مختلف و اطرافیان انها است به همین دلیل نیز به خوبی می توان این موضوع را درک کرد که در صورت بروز هرگونه مشکلی در این راستا ممکن است افراد نتوانند به تنهایی جریان پرونده را پیگیری کنند و آن را به نتیجه برسانند در چنین حالتی وکیل امور حسبی می تواند از صفر تا صد پرونده های حقوقی را بر عهده گیرد و آنها را با نتایج مثبتی روبرو کند.

تقسیم ترکه _ مهر و موم ترکه _ صدور حکم حجر _ صدور حکم رشد _ امور مربوط به محجورین _ کفالت _ دعاوی مربوط به غایب مفقود الاثر _ صدور حکم موت فرضی _ موضوع پرونده هایی که امروزه توسط وکیل امور حسبی مورد بررسی و پیگیری قرار می گیرد به مواردی همچون: درخواست تغییر نام و نام خانوادگی _ درخواست تغییر تاریخ تولد _ تعیین سرپرست برای کودکان بی سرپرست _ الزام به صدور شناسنامه _ الزام به فروش ترکه _ تعیین و ضم امین _ تعیین قیم _ تعیین قیم اتفاقی _ تعیین دستمزد قیم _ اثبات بلوغ _ اثبات نسب _  نفی نسب _ درخواست نصب ناظر _ ابطال حکم فوت _ ابطال وصیت نامه

وکیل امور حسبی و تخصص های باید داشته باشد.

وکیل امور حسبی باید تخصص های مختلفی داشته باشد و مهارت های مختلفی داشته باشد. وکیل امور حسبی باید در حالت کلی دارای تخصص های زیر باشد:

وکیل امور حسبی باید دارای تخصص تنظیم اسناد قانونی مختلف باشد و بتواند جریان پرونده های مختلف با تهیه و تنظیم اسناد قانونی را بر عهده گیرد و آنها را به بهترین نحو ممکن و در کوتاه ترین زمان آماده و ارائه به مراجع قضایی کند. دقت داشته باشید که پرونده ها و اسناد قانونی مختلف باید دارای چارچوب ها و قواعد خاصی باشد و تنها کسانی می توانند این مسائل را رعایت کنند و اسناد را به بهترین نحو ممکن تهیه کنند که دارای تخصص باشند و با این قواعد و. قوانین آشنایی داشته باشند و بتوانند به راحتی جریان دادرسی پرونده های مختلف را مورد پیگیری قرار دهند.

وکیل امور حسبی می تواند به راحتی جریان دادرسی پرونده های مختلف را در مدت زمانی کوتاه بررسی کند و انها را به نتیجه برساند. وکیل امور حسبی از مسائل قانونی به خوبی آشنایی دارد و می تواند جریان دادرسی پرونده ها را با تکیه بر دانش حقوقی که دارد به نتیجهه برساند. وکیل امور حسبی می تواند جریان دعاوی مختلف را در مدت زمانی کوتاه مورد بررسی قرار دهد و آنها را با نتایج نسبتا مثبتی روبرو کند. وکیل امور حسبی دارای توانایی هایی است که می تواند از تمامی آنها در جریان دادرسی پرونده های حقوقی استفاده کند و به بهترین نحو ممکن شرایط پرونده را بررسی کند و آنها را در دستگاه قضایی مورد پیگیری قرار دهد تا در مسیر احقاق حقوق موکلان خود قدم بردارد.

وکیل امور حسبی دارای توانایی هایی است که می تواند با استفاده از آنها جریان پرونده را تا زمان به نتیجه رساندن پرونده و صدور حکم نهایی پیگیری کند و حتی در مرحله تجدید نظر نیز درخواست را از جانب موکل خود تهیه کند و آن را تحویل دهد.

وکیل امور حسبی می تواند در جلسات مشاوره حقوقی تمامی اطلاعات لازم را به موکلان خود ارائه دهد و سوالات آنها را به خوبی پاسخ دهد اما مسئله ای که وجود دارد آن است که برخی از این مسائل را می توان به صورت غیر حضوری نز پاسخ داد و وکیل امور حسبی می تواند در جلسات مشاوره حقوقی حضوری و حتی غیر حضوری نیز به چالش ها رسیدگی کند.

وکیل امور حسبی دارای فن بیان و مذاکره است و می تواند در دادگاه حضور یابد و جریان پرونده را با استفاده قدرت کلامی بالا مورد پیگیری قرار دهد و از طرفی دیگر نیز با استفاده از مباحث مربوط به قانون و قواعد حقوقی از تضییع حقوق مردم جلوگیری کند. وکیل امور حسبی می تواند به جای موکل خود در دادگاه حضور یابد و از منافع او دفاع کند تا مشکلی برای شرایط او پیش نیاید.

بهترین وکیل امور حسبی

وکیل امور حسبی می تواند موضوع پرونده هایی را که در حوزه تخصص او هستند را به نحوی مناسب پیگیری کند و آنها را مورد بررسی قرار دهد. وکیل امور حسبی را می توان با توجه به تخصص ها و توانایی هایی که دارد موردشناسایی قرار داد. شناسایی وکیل امور حسبی کار ساده ای نیست؛ چرا که امروزه تعداد زیادی از افراد با مسائل امور حسبی آشنایی ندارند و نمی دانند که چگونه باید این فرد را پیدا کنند و از او کمک بگیرند.

وکیل امور حسبی یکی از بهترین کسانی است که می تواند بهترین خدمات حقوقی را ارائه دهد و به نحوی مناسب جریان پرونده ها را مورد پیگیری قرار دهد. برای آنکه بتوانید از وکیل امور حسبی کمک بگیرید و از خدمات او استفاده کند بهتر است اطلاعات مهم خود را در مورد او تکمیل کنید و سپس برای پیگیری جریان پرونده های مختلف و انعقاد قرارداد وکالت به سراغ وکای مختلف بروید.

یکی از بهترین و متخصص ترین کسانی که می تواند به افراد کمک کند تا جریان پرونده های مختلف را در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه برساند، مراجعه به موسسات حقوقی معتبر است. یکی از بهترین و. تخصصی ترین موسسات حقوقی که در این راستا می توان از او کمک گرفت و جریان دادرسی پرونده های خود را از طریق این موسسه قانونی پیگیری کرد، موسسه حقوقی وکلای پارسا است.

موسسه حقوقی وکلای پارسا دارای سال ها سابقه در زمینه وکالت پرونده های حقوقی مختلف است و به همین علت می تواند بهترین وکیل امور حسبی را به عموم مردم معرفی کند. اگر شما نیز جز کسانی هستید که می خواهید جریان پرونده خود را به یک وکیل امور حسبی متخصص و حرفه ای واگذار کنید و از مزایای خدمات حقوقی او استفاده کنید به شما توصیه می کنیم که به سراغ گروه وکلای پارسا بروید. گروه وکلای پارسا می تواند به افراد کمک کند تا در مدت زمانی کوتاه پرونده ها را مورد پیگیری قرار دهند و در صرف زمان و هزینه مردم صرفه جویی شود.

وکیل امور حسبی و مشاوره حقوقی با او

مشاوره حقوقی با وکیل امور حسبی از روش های مختلفی امکان پذیر است که نمی توان آنها را نادیده گرفت. افراد باید با این روش ها آشنایی داشته باشند تا بتوانند با داشتن اطلاعات کامل به سراغ یک وکیل حرفه ای بروند. وکیل امور حسبی می تواند از طریق روش های زیر به ارائه مشاوره حقوقی بپردازد:

اولین و شناخته شده ترین روشی که می افراد می توانند با استفاده از آن به سراغ وکیل امور حسبی بروند، مراجعه به دفتر وکالت است. مراجعه به دفتر وکالت وکیل امور حسبی کار ساده ای است و همه افراد می توانند به راحتی از خدمات آن استفاده کنند اما مسئله ای که وجود دارد آن است که برای شرکت در جلسات مشاوره وکیل امور حسبی به صورت حضوری لازم است تا افراد زمان و هزینه صرف کنند و در حالتی که افراد نتوانند این زمان و هزینه را مورد استفاده قرار دهند بهتر است به سراغ دیگر روش های مشاوره ای بروند.

دومین روشی که امروزه بسیار مورد استفاده قرار میگیرد، مشاوره اینترنتی است. مشاوره به صورت اینترنتی با وکیل امور حسبی می تواند برای تمامی افرادی که قصد مراجعه به مراجع قضایی را دارند کارآمد باشد و باعث شود تا بسیاری از مشکلات و چالش های قانونی این افراد مورد حل و فصل قرار گیرد. مشاوره اینترنتی برای تمامی کسانی که نیاز به وکیل امور حسبی به صورت فوری دارند کاملا کارآمد است و باعث می شود تا جریان پرونده ها در مدت زمان کوتاهی به نتایج مثبتی برسد.

یکی دیگر از روش های مشاوره غیر حضوری، مشاوره تلفنی است. مشاوره تلفنی دارای مراحل نسبتا کوتاه و بسیار ساده ای است که افراد بدون هیچگونه محدودیت زمانی و مکانی با وکیل امور حسبی ارتباط برقرار کنند و سوالات خود را بپرسند تا از مشاوره های این وکیل حرفه ای بهره مند شوند.

وکیل امور حسبی و هزینه او

وکیل امور حسبی می تواند جریان چالش های قانونی بسیاری از پرونده ها را به طور دقیق تحلیل کند و از راه های قانونی برای حل این چالش ها و مشکلات استفاده کند. شاید کسانی که به دنبال وکیل امور حسبی می گردند در ابتدا با خود فکر کنند که هزینه های مربوط به وکالت این وکیل حرفه ای و متخصص تا حدی بالا است و نمی توانند آن را پرداخت کنند انا این افراد باید این حقیقت را بدانند که حساسیت پرونده هایی که وکیل امور حسبی انها را مورد بررسی قرار می دهد بسیار بالا است و هر کسی نمی تواند آنها را به نتیجه برساند به همین علت هم لازم است تا به سرافردی رفت که در این زمینه دارای تخصص و مهارت است و می تواند مسائل مربوط به این پرونده ها را در مدت زمان کوتاهی مورد حل و فصل قرار دهد.

دستمزد وکیل امور حسبی دارای نرخ معینی نیست و نمی توان انتظار داشت که همه پرونده ها و چالش های قانونی و حقوقی دارای قیمت یکسانی باشند. در هر صورت با توجه به مسائلی همچون نوع پرونده و موضوع آن، میزان تخصص و مهارت وکیل و…. بتگی دارد. هزینه وکیل امور حسبی با توجه به نوع فعالیتی که انجام می دهد و از بوجود آمدن بسیاری از اسیب ها و خسارات جلوگیری می کند کاملا به صرفه و اقتصادی است و همه افراد می توانند از او کمک بگیرند.

اگر به دنبال بهترین وکیل امور حسبی در تهراان هستید بهترین و کوتاه ترین راه آن است که با یک موسسه حقوقی معتبر همانند گروه وکلای پارسا تماس بگیرید سوالات خود را به طور کامل از این گروه حقوقی حرفه ای بپرسید. گروه وکلای پارسا دارای متخصص ترین  حرفه ای ترین وکلای پایه یک دادگستری است.

وکیل امور حسبی باید دارای تخصص و تجربه باشد و شما می توانید چنین فردی را که دارای تمامی این خصوصیات و ویژگی ها باشد را در موسسه حقوقی پارسا پیدا کنید و از خدمت حقوقی او به صورت غیر حضوری و حتی حضوری استفاده کنید. همه ان دسته از افرادی که نمی توانند به صورت حضوری به گروه وکلای پارسا مراجعه کنند و از خدمات حضوری وکیل امور حسبی استفاده کنند به راحتی می توانند از طریق تلفن و اینترنت مشکل را تا حد زیادی حل کنند و مورد بررسی قرار دهند.

قانون امور حسبی و جریان دعاوی

وکیل امور حسبی متخصص ترین کسی است که می تواند جریان دادرسی پرونده ها را بر اساس قانون حسبی مورد بررسی قرار دهد. به چند مورد از اساسی ترین مباحث قانون امور حسبی اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید:

 امور حسبی اموری است که دادگاهها مکلفند نسبت بآن امور اقدام نموده و تصمیمی اتخاذ نمایند بدون اینکه رسیدگی به آنها متوقف بر ‌وقوع اختلاف و منازعه بین اشخاص و اقامه دعوی از طرف آنها باشد. رسیدگی به امور حسبی تابع مقررات این باب میباشد مگر آنکه خلاف آن مقرر شده باشد. رسیدگی به امور حسبی در دادگاههای حقوقی بعمل می آید.

 در موضوعات حسبی هرگاه امری در خارج از مقر دادگاهی که کار در آنجا مطرح است باید انجام شود دادگاه مزبور میتواند انجام آن امر را‌ به دادگاهی که کار در حوزه آن باید بشود ارجاع نماید و در اینصورت دادگاه نامبرده امر ارجاع شده را انجام و نتیجه را به دادگاه ارجاع‌ کننده امر ‌میفرستد. مقررات راجع به نیابت قضائی که در آیین دادرسی مدنی ذکر شده شامل امور حسبی خواهد بود.

‌در صورتی که دو یا چند دادگاه برای رسیدگی به موضوعی صالح باشند دادگاهی که بدواً به آن رجوع شده است رسیدگی مینماید. در صورت حدوث اختلاف در صلاحیت دادگاهها رفع اختلاف به ترتیب مقرر در آیین دادرسی مدنی بعمل می آید.

در موارد خودداری دادرس هرگاه در آن حوزه دادرس صلاحیتدار برای رسیدگی نباشد رسیدگی به دادگاه نزدیکتر ارجاع میشود. عدم صلاحیت محلی دادگاه یا خودداری دادرس از مداخله در خصوص امری رافع آثار قانونی اقدام یا تصمیمی که بعمل آمده است ‌نخواهد بود.

درخواست در امور حسبی ممکن است کتبی یا زبانی باشد- درخواست زبانی در صورت مجلس نوشته شده به امضاء درخواست ‌کننده‌ میرسد. در امور حسبی دادرس باید هرگونه بازجویی و اقدامی که برای اثبات قضیه لازم است بعمل آورد هر چند درخواستی از دادرس نسبت ‌بآن اقدام نشده باشد و در تمام مواقع رسیدگی میتواند دلایلی که مورد استناد واقع میشود قبول نماید.

‌ اشخاص ذینفع میتوانند شخصاً در دادگاه حاضر شوند یا نماینده بفرستند و نیز میتوانند کسی را بسمت مشاور همراه خود به دادگاه ‌بیاورند و در صورتیکه نماینده به دادگاه فرستاده شود نمایندگی او باید نزد دادرس محرز شود.

اشخاص ذینفع میتوانند پرونده‌ های امور حسبی را ملاحظه نموده و از محتویات آن رونوشت گواهی شده یا گواهی نشده از دفتر دادگاه ‌بگیرند.

هرگاه ضمن رسیدگی به امور حسبی دعوائی از طرف اشخاص ذینفع حادث شود که رسیدگی به امور حسبی متوقف به تعیین تکلیف‌ نسبت به آن دعوی باشد دادرس در صورت درخواست دستور موقتی در موضوع آن دعوی مطابق مقررات دادرسی فوری صادر مینماید.

 اقدام و دخالت دادستان در امور حسبی مخصوص به مواردی است که در قانون تصریح شده است. در مواردی که دادستان مکلف به قدامی میباشد اقدام به عهده دادسرای دادگاه شهرستانی است که رسیدگی در حوزه آن دادگاه بعمل ‌میآید.

دادرس پس از تمام شد بازجوئی و رسیدگی منتهی در ظرف دو روز تصمیم خود را اعلام مینماید. تصمیم دادرس باید موجه و مدلل باشد. در مواردی که تصمیمات دادگاه باید ابلاغ شود ترتیب ابلاغ مانند مقررات آئین دادرسی مدنی است.

دیگر نکات قانونی که باید توسط وکیل امور حسبی بدانید:

 مدت پژوهش همان است که برای پژوهش احکام در آیین دادرسی مدنی مقرر شده. وکیل امور حسبی می تواند جریان تمامی پرونده های مربوط به حوزه امور حسبی را در مدت زمانی کوتاه به نتیجه برساند.

در صورتیکه پژوهش خواه اثبات کند که پژوهش نخواستن او در موعد به واسطه عذر موجه بوده و در ظرف ده روز از تاریخ رفع عذر ‌پژوهش بخواهد دادگاهی که مرجع رسیدگی پژوهش است میتواند مهلت پژوهش را تجدید نماید مشروط باینکه از تاریخ انقضاء مدت پژوهش بیش ‌از شش ماه نگذشته باشد.

مهلت جدید نباید بیش از موعد پژوهش باشد و درخواست تجدید مهلت بیش از یک دفعه پذیرفته نیست. شکایت پژوهشی بدفتر دادگاهی که صادرکننده تصمیم مورد شکایت بوده داده میشود و دفتر نامبرده باید فوراً شکایت ‌نامه را ثبت و‌ رسید آن را به شاکی داده و منتهی در ظرف دو روز شکایتنامه پژوهشی را با برگهای مربوط به آن دادگاهی که مرجع رسیدگی پژوهشی است بفرستد.

شکایت پژوهشی ممکن است شفاهی باشد در این صورت شکایت نامبرده در صورت مجلس دادگاه درج وبه امضاء شاکی و دادرس‌ میرسد و اینصورت مجلس با برگهای مربوطه به دادگاه مرجع رسیدگی پژوهشی فرستاده خواهد شد. شکایت پژوهشی موجب تعویق اجراء تصمیم مورد شکایت نمیشود مگر اینکه دادگاهی که رسیدگی پژوهشی میکند قرار تاخیر اجرای ‌آنرا بدهد.

دادگاهی که رسیدگی پژوهشی مینماید هرگونه رسیدگی و تحقیقی که مفید و لازم بداند بدون احتیاج به درخواست بعمل می آورد و ‌پس از رسیدگی اگر تصمیم مورد شکایت را صحیح بداند آن را تایید و چنانچه نقصی در تصمیم نامبرده مشاهده کند موافق نظر خود آن را تکمیل ‌مینماید و هرگاه تصمیم مورد شکایت را صحیح نداند آن را الغاء نموده و تصمیم مقتضی را اعلام مینماید.

هرگاه در تصمیم دادگاه اشتباهی در حساب یا سهو قلم یا اشتباهات دیگری رخ دهد مثل از قلم افتادن نام یکی از اشخاص ذینفع یا زیاد ‌شدن نامی- مادام که آن تصمیم به وسیله شکایت به دادگاه بالاتر از دادگاه خارج نشده باشد دادگاه صادرکننده تصمیم مستقلا یا به درخواست یکی از ‌اشخاص ذینفع آن را تصحیح می نماید و این تصحیح زیر تصمیم دادگاه یا برگ دیگری که پیوست آن میشود نوشته خواهد شد. دادن رونوشت از ‌تصمیم دادگاه بدون پیوست نامبرده ممنوع است.

‌تصحیح حکم صادره به اشخاصی که به تصمیم دادگاه باید ابلاغ شود ابلاغ میشود و در مواردی که تصمیم دادگاه قابل پژوهش است تصحیح آنهم در موعد مقرر برای ‌پژوهش قابل پژوهش خواهد بود. هرگاه تصمیم دادگاه از اعتبار افتاده باشد تصحیح هم از اعتبار خواهد افتاد.

هرگاه دادگاه راسا یا بر حسب تذکر به خطأ تصمیم خود برخورد در صورتیکه آن تصمیم قابل پژوهش نباشد میتواند آن را تغییر دهد.

تصمیمی که در زمینه درخواستی بعمل آمده است تعبیر آن هم محتاج به درخواست است. هرگاه در استنباط از مواد قانون بین دادرس هایی که رسیدگی پژوهشی میکنند اختلاف نظر باشد دادگاهی که به امور حسبی رسیدگی ‌پژوهشی می نماید می تواند توسط دادستان دیوان کشور نظر هیات عمومی دیوان کشور را بخواهد و در این صورت دادگاه نظر خود را با دلایل آن ‌برای دادستان دیوان کشور می فرستد و پس از آنکه دیوان کشور نظر خود را اعلام کرد دادگاه مکلف است مطابق آن عمل نماید.

دادستان دیوان کشور از هر طریقی که مطلع بسوء استنباط از مواد این قانون در دادگاه‌ ها بشود یا باختلاف نظر دادگاه‌ ها راجع به امور ‌حسبی اطلاع حاصل کند که مهم و موثر باشد نظر هیات عمومی دیوان کشور را خواسته و وزارت دادگستری اطلاع می دهد که به دادگاه ‌ها ابلاغ شود‌ و دادگاه‌ ها مکلف اند بر طبق نظر مزبور رفتار نمایند.

کسانی که تصمیم دادگاه را در امور حسبی برای خود مضر بدانند میتوانند بر آن اعتراض نمایند خواه تصمیم از دادگاه نخست صادر شده ‌و یا از دادگاه پژوهشی باشد و حکمی که در نتیجه اعتراض صادر میشود قابل پژوهش و فرجام است. در امور حسبی اگر دادرس آشنا به زبان اشخاص باشد ملزم به مداخله دادن مترجم نیست و در صورت احتیاج به مترجم دادرس میتواند ‌کسی که طرف اعتماد اوست برای ترجمه انتخاب نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×