وکیل توهین

وکیل توهین (8)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل توهین

وکیل توهین در تهران

وکیل توهین

وکیل توهین کیست؟ وکیل توهین چه کارکردی برای ما دارد؟ آیا یک وکیل توهین می تواند اهانت صورت گرفته نسبت به ما را اثبات کند؟ برای انتخاب یک وکیل توهین باید به چه ویژگی هایی توجه داشته باشیم؟ بهترین وکیل توهین کیست؟

وکیل توهین فردی است که در بستر بخش کیفری قانون و در حوزه قانون مجازات اسلامی فعالیت می کند. این فرد به دنبال این است که بتواند بر اساس این قوانین حقوق موکل خود را زنده کند. حال اگر موکل این وکیل به عنوان خواهان در دادگاه حضور داشته باشد وکیل توهین سعی می کند جرم توهین را اثبات کند. اگر هم موکل این وکیل به عنوان خوانده در دادگاه حاضر شود وکیل توهین به دنبال این است که بتواند جرم را رد کند و به نوعی مانع از اثبات آن شود. این کل کارکردی است که می توانیم از این وکیل انتظار آن را داشته باشیم. اما برای درک بهتر این کارکرد باید با جرم توهین آشنا شویم و بدانیم که قانون نسبت به آن چه دیدگاهی دارد.

در واقع برای این که بدانیم حیطه کاری وکیل توهین چیست و او چگونه می تواند از موکل خود دفاع کند، باید با جرم توهین آشنا شویم. اما برای این کار لازم است که سراغ چند پیش نیاز برویم. در واقع شاید توهین را به عنوان یک مفهوم عمومی بتوانیم درک کنیم. به بیان ساده تر همه ما می دانیم که توهین به معنای استفاده از کلماتی است که باعث کسر شان فرد ( حقیقی یا حقوقی ) شود. اما برای این که بتوانیم این مفهوم را از دید قانون بررسی کنیم باید زبان قانون را بدانیم. به نوعی باید بدانیم که قانون بر اساس چه مفاهیمی کار می کند و با چه زبانی سخن می گوید. به هر حال وکیل توهین فردی است که در حوزه قانون فعالیت می کند. بنابراین شناخت زبان قانون می تواند مهمترین عامل برای شناخت وکیل توهین و حوزه کاری او باشد.

مسئله ای که وجود دارد این است که ما در این  جا نمی توانیم سراغ تک تک مفاهیم قانونی برویم. از این رو تنها به مفاهیمی پرداختیم که در مورد مسئله توهین و کارکرد وکیل توهین ارتباط مستقیم دارد. بعد از شناخت این مفاهیم و آشنایی نسبی با زبان قانون می توانیم سراغ فهم دقیق مسئله توهین برویم.

وکیل توهین و مشاوره حقوقی با او

وکیل توهین کسی است که می تواند به صورت کاملا تخصصی و حرفه ای به ارائه خدمات بپردازد وبه موکلان خود کمک کند تا به صورت دقیق در جریان دادرسی پرونده ها حرکت کنند و کمتر با مشکلات مختلف مواجه شوند. وکیل توین می تواند خدمات مختلفی را ارائه دهد که بسیاری از افراد با انها اشنایی ندارند. یکی از اصلی ترین ویترین خدماتی که توسط وکیل توهین ارائه می گردد، خدمات مشاوره حقوقی است.

یکی از اساسی ترین و اصلی ترین سوالاتی که ذهن بسیاری از افراد را به خود درگیر می کن آن است که اصلا چرا باید به وکیل توهین مراجعه کنیم و آیا بدون انعقاد قرارداد وکالت نیز سوالات خود را از این وکیل متخصص پرسید تا راه حلی مناسب برای حل پرونده های حقوقی مختلف پیدا کنند؟

در پاسخ به چنین سوالاتی باید بگوییم که وکیل توهین می تواند از چند طریق متعدی به ارائه مشاوره بپردازد و هیچ الزامی وجود ندارد کسانی که می خواهند از این خدمات مشاوره ای استفاده کنند حتما برای عقد قرارداد وکالت نیز اقدام کرده باشند. حقیقت آن است که همه افراد به راحتی میتوانند از خدمات وکیل توهین استفاده کنند و هیچ گونه محدودیتی در این حوزه وجود ندارد. عمو کسانی که احساس می کنند مورد توهین قرار گرفته اند یا آنکه به شخصیت آنها اهانت شده است به راحتی می توانند از طریق راه های مختلفی همچون مشاوره غیر حضوری و حضوری، سوالات خود را بپرسند تا پاسخ دقیقی توسط وکیل توهین به اهل ارائه گردد.

هنگامی که چنین سوالاتی برای افراد پیش می آید باید این موضوع را بدانند که هر کس بر اساس شرایط و اوضاع و احوالی که دارد به راحتی می تواند به سراغ وکیل توهین برود تا از راهنمایی ها و کمک های تخصصی او بهره مند شود. وکیل توهین بر اساس ویژگی هایی که دارد به راحتی می تواند به تمامی کسانی که دارای شرایط نسبتا سختی هستند کمک کند ت از اشتباهات متعدد قانونی جلوگیری کنند و دچار مشکلات و خسارات بسیار کمتری شوند.

وکیل توهین یکی از انواع وکلای دادگستری است که سال های زیادی در حوزه پرونده های توهین فعالیت کرده است و همین موضوع باعث شده است تا بر اساس تجربیاتی که بدست آورده است جریان پرونده های مختلف را بهتر از هرکس دیگری مورد بررسی قرار دهید تا آنها را رد مدت زمانی کوتاه به نتیجه برسانید و از ایجاد هرگونه آسیب و مشکل به موکل خود جلوگیری کند.

اکنون نوبت آن است که در مورد آن صحبت کنیم که چه کسانی باید برای مشاوره حضوری با وکیل توهین اقدام کنند و کدام دسته از افراد باید به سراغ مشاوره غیر حضوری با وکیل توهین بروند؟ برای آنکه بتوانید از مشاوره حقوقی وکیل توهین به نحو احسن استفاده کنید و با این موارد انا شوید به شما توصیه می کنیم که در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا تفاوت های انواع مشاوره با وکیل توهین را به شما توضیح دهیم و این موضوع را مشخص کنیم که چه کسانی می توانند بیشترین استفاده را از خدمات این وکیل متخصص کنند.

وکیل توهین (9)
وکیل توهین (9)

مشاوره حضوری با وکیل توهین بهتر است یا مشاوره غیر حضوری؟

وکیل توهین می تواند هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری پاسخ سوالات افراد مختلف را دهد و در مورد جریان دادرسی پرونده های آنها به ارائه مشاوره حقوقی بپردازد. اما به نظر شما دقیقا چه کسانی باید به سراغ مشاوره غیر حضوری با وکیل توهین بروند؟ برای آنکه بتوانید پاسخ این سوالات را به خوبی پیدا کنید باید در ابتدا اطلاعات قانونی خود را در این حوزه افزایش دهید.

اولین و مهمترین نکته ای که شما باید در مورد وکیل توهین بدانید آن است که این وکیل حرفه ای و متخصص کسی است که در دفتر وکالت خود حضور دارد و شما می توانید با گرفتن وقت قبلی و پیمودن مسافتی معین در تاریخ و زمان مشخص خود را به دفتر حقوقی او برسانید و سوالات خود را به طور کامل بپرسید تا راه حل های قانونی نسبتا خوبی به شما ارائه شود.

شما باید این موضوع را بدانید که پرونده هایی که دارای گستردگی هستند و جزییات نسبتا پیچیده ای دارند و نیاز به دقت و توجه فراوان دارند باید توسط وکیل توهین مورد حل و فصل قرار گیرند تا به نتایج نسبتا خوبی برسند. بنابراین اگر شما درگیر چنین پرونده هایی هستید بهتر است به سراغ وکیل توهین بروید و با توصیه و راهنمایی های او در مورد پرونده ای که با ان درگیر هستید اطلاعات حقوقی کاملی بدست آورید.

یکی از مسائلی که باعث می شود بسیاری از افراد نتوانند به سراغ وکیل توهین بروند و فرصت کافی برای این کار نداشته باشند آن است که شرایط نسبتا خوبی برای مراجعه به دفتر وکالت وکیل توهین را ندارند.در عصری زندگی می کنیم که بیشتر افراد درگیر کار و مشغله های متعددی هستند و همین موضوع باعث می شود تا نتوانند در هر زمان که می خواهند به راحتی به سراغ وکیل توهین بروند و ترجیح می دهند تا در چنین مواردی از طریق مشاوره های فوری و غیر حضوری سوالات خود را از وکیل مورد نظر خود بپرسند تا راه حلی مناسب برای جریان پرنده های خود پیدا کنند.

وکیل توهین (10)
وکیل توهین (10)

وکیل توهین چگونه می تواند به عموم مردم کمک کند؟

مشاوره غیر حضوری با وکیل توهین به نحوی است که همه افراد می توانند بدون هیچگونه محدودیت زمانی ومکانی سوالات خود را از وکیل توهین بپرسند و در مدت زمانی کوتاه پاسخ سوالات خود را بدست آورند. از طرفی دیگر باید این موضوع را بدانید که وکیل توهین در جریان مشاوره های غیر حضوری می تواند به صورت سطحی به سوالات افراد پاسخ دهد و در صورتی که پرونده دارای شرایطی حساس باشد بهتر است به سراغ مشاوره حضوری و مراجعه به دفتر وکالت وکیل توهین رفت.

وکیل توهین می تواند از طریق راه هایی همچون تلفن و مشاوره اینترنتی به سوالات افراد پاسخ دهد تا راه حلی مناسب برای آنها پیدا کند و سوالات انها را به خوبی پاسخ دهد. افراد با هر جنسیتی و در هر سن و  سالیکه باشند به راحتی می توانند با وکیل توهین ارتباط برقرار کنند.

شاید برای شما هم بارها پیش آمده باشد که در شرایط حساسی قرار بگیرید و نداند که باید چگونه از مباحث قانونی مربوط به توهین اطلاع پیدا کنید تا در مسیر احقاق حقوق خود قدم بردارید. در چنین مواردی به افراد توصیه می شود از راه های مشاوره ای غیرحضوری استفاده کنند تا با قانون آشنا شوند و راه حل های حقوقی پیدا کنند و از وکیل توهین کمک بگیرند.

جالب است بدانید که هزینه مشاوره غیر حضوری در مقایسه با مشاوره حضوری با وکیل توهین بسیار کمتر است و همین موضوع باعث می شود تا افراد راحتتر بتوانند با راه های قانونی پرونده های مختلف آشنا شوند و هزینه کمتری را در این مسیر صرف کنند.

یکی از بهترین موسسات حقوقی که امروزه می تواند بهترین و متخصص ترین وکلای حرفه ای را در زمینه پرونده های حقوقی مختلف به افراد معرفی کند، گروه وکلای پارسا است. امروزه همه افراد می توانند به راحتی با مراجعه به موسسه حقوقی پارسا با بهترین وکیل توهین در تهران آشنا شوند و جریان پرونده های خود را به او بسپارند تا به بهترین نحو ممکن مورد پیگیری قرار گیرند. موسسه حقوقی پارسا از بهترین و متخصص ترین وکلا در هر تهران تشکیل شده است که با هدف احقاق حقوق عموم مردم به فعالیت میپردازند.

وکیل توهین (4)
وکیل توهین (4)

وکیل توهین به عنوان یک وکیل کیفری

وکیل توهین را می توان یک وکیل در حوزه کیفری دانست. اما این سخن به چه معنی است؟ به بیان ساده تر کیفری بودن چه ویژگی خاصی محسوب می شود و چه ابزارهایی را در اختیار وکیل توهین قرار می دهد؟ انواع دیگر وکلا در کدام دسته قانونی قرار می گیرند؟

به طور کلی قانون از دو بخش عمده حقوقی و کیفری ساخته شده است. یعنی ما وکلایی مانند وکیل توهین را در گروه کیفری و دیگر انواع وکلا مانند وکیل خانواده را در قانون حقوقی داریم. به جز این دو دسته بزرگ شما نمی توانید گروه یا دسته ای دیگر در قانون پیدا کنید. اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم هر چیزی که از قانون می شنوید یا در آن می بینید زیر مجموعه ای از یکی از این دو گروه حقوقی یا کیفری است.

حقوقی آن بخش از قانون است که به ذات اصلی قانون نگاه می کند. در واقع قانون ذاتا به دنبال مدیریت روابط و ایجاد چارچوب برای آن هاست. به بیان ساده تر همواره قانون می خواهد رابطه انسان با سایر مفاهیم اجتماعی را مدیریت کند. این موضوع را می توان در قانون حقوقی پیدا کرد. در بخش حقوقی قانونگذار در خصوص حقوق هر فرد در جامعه و نحوه دسترسی به آن ها در موقعیت های مختلف صحبت کرده است. در این بخش از قانون اساسا مفهوم تخلف و جریمه بیان می شود.

اما در بخش کیفری داستان کمی متفاوت تر رقم می خورد. در واقع قانون کیفری به مفهوم جرم می پردازد. در این بخش از قانون مشخص شده است که انجام یا ترک کدام افعال جرم تلقی می شود و متناسب با آن باید چه جرایمی در نظر گرفته شود. از این رو در این بخش از قانون مواردی مانند جرم، مجازات، جانی، مجرم و جنایت بررسی می شود. بنابراین زمانی که گفته می شود وکیل توهین یک وکیل کیفری است بدین معنی است که این وکیل با مفاهیمی مانند جرم سرو کار دارد. از طرف دیگر این وکیل امکان شکایت و طرح جرم علیه فرد خوانده را دارد. نکته ای که باید در خصوص بخش کیفری به آن توجه کنید این است که این بخش حساسیت های بسیار بالایی دارد. چرا که در آن جان و مال افراد تحت تاثیر قرار می گیرد. در این بخش حتی برای زنده ماندن یا نماندن یک فرد تصمیم گیری می شود.

وکیل توهین (7)
وکیل توهین (7)

وکیل توهین و مفهوم جرم

وکیل توهین یک وکیل در حوزه کیفری است. بنابراین وکیل توهین با مفاهیمی مانند جرم و مجازات سر و کار دارد. از این رو در این جا می خواهیم بدانیم زمانی که قانون از مفهوم جرم صحبت می کند، دقیقا به چه معنی است.

اگر از یک فرد عادی بپرسیم که جرم چیست؟ احتمالا با این پاسخ مواجه می شویم که هر چیزی که خلاف قانون باشد را جرم می دانیم. این تعریف تا حدودی درست است. در واقع این تعریف تنها به یکی از ارکان های جرم اشاره می کند. برای این که قانون انجام یا ترک یک فعل را جرم تلقی کند، نیاز است که سه رکن به صورت همزمان اثبات شود. این نکته است که هر وکیل کیفری مانند وکیل توهین به خوبی به آن واقف هستند. این ارکان عبارتند از رکن مادی، رکن معنوی و رکن قانونی.

رکن مادی به مفهومی می پردازد که نشان دهد آیا انجام یا ترک یک فعل آسیبی از نظر مادی یا جانی به فرد یا افرادی وارد کرده است یا خیر. در واقع رکن مادی سراغ اثرات فعل می رود. اگر این اثرات آسیب زننده و البته قابل اثبات باشد رکن مادی جرم اثبات می شود.

رکن معنوی به جنبه ای از جرم می پردازد که بر اساس آن مشخص می شود که چه قصد و نیتی در پس انجام یا ترک آن فعل وجود دارد. به بیان ساده تر بر اساس رکن معنوی مشخص می شود که فرد با هدف و نیت قبلی این کار را انجام داده و یا این که عمدی در کار نبوده است. اگر متهم خود اقرار به عمدی بودن جرم نکند، وکلای گروه کیفری مانند وکیل توهین باید بر اساس مدارک و شواهد عمدی بودن این اتفاق را بررسی کنند. در این بخش یکی از مهمترین کارکرد های وکلای گروه کیفری مانند وکیل توهین رقم می خورد.

در رکن قانونی همان طور که یک فرد عادی می داند هر چیزی که قانون آن را جرم بداند، جرم است. به بیان ساده تر یک فعل زمانی جرم تلقی می شود که قانون آن را جرم بداند. اگر قانون در خصوص یک فعل سکوت کرده باشد نمی توان آن را جرم دانست. در این بخش وکیل توهین سعی می کند فعل صورت گرفته را در ظرف قانونی مناسب آن بیان کند. سپس قاضی بر اساس آن مجازات متناسب را صادر می نماید.

وکیل توهین (6)
وکیل توهین (6)

وکیل توهین و تعریفی بر انواع مجازات

وکیل توهین به خوبی می داند که در خصوص توهین هر دو نوع مجازات حدی و تعزیری مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو برای این که بتوانیم مجازات های مربوط به توهین را درک کنیم، ابتدا باید با مفهوم کلی تعزیری و حدی آشنا شویم.

به طور کلی وکیل توهین  می داند که در قانون ایران 4 نوع مجازات وجود دارد. این مجازات ها عبارتند از حدی، تعزیری، قصاص و دیه. اگر بخواهیم کمی این مسئله را ساده تر بیان کنیم می توانیم قصاص و دیه را زیر مجموعه ای از مجازات حدی بدانیم. بنابراین به طور کلی دو نوع مجازات را می توان در قانون ایران متصور شد.

از آن جایی که قانون ایران عمدتا بر اساس فقه و شرع تدوین شده است، می توان گفت که آن بخش از مجازات هایی که توسط فقه و شرع مشخص شده، حدی نامیده می شود. مجازات حدی غیر قابل تغییر است. یعنی تحت هیچ عنوان نمی توان آن را کم یا زیاد کرد. بنابراین قوانینی مانند تخفیف در مجازات و … در مجازات های حدی کارگر نیست.

اما مجازات های تعزیری به گفته وکیل توهین به مجازات هایی گفته می شود که توسط خود قانون گذار مشخص شده است. این مجازات معمولا بنا بر فاکتور هایی مانند کیفیت جرم، شدت جرم و … تعیین می شود. این مجازات ها قابل تغییر یا تقلیل هستند. در واقع می توان از قوانینی مانند تخفیف مجازات در آن می تواند به خوبی کار کند. این نکته بسیار مهمی است که باید آن را به خوبی درک کنیم.

اما در خصوص کارکرد وکیل توهین باید گفت که بخشی از مجازات توهین تعزیری و بخش دیگر حدی است. در صورتی که در توهین از نسبت های ناروای زنا یا لواط استفاده شود برای آن حد قذف در نظر گرفته می شود. بنابراین وکیل توهین هم در مجازات های تعزیری و هم در مجازات های حدی می تواند کاربرد داشته باشد.

وکیل توهین (3)
وکیل توهین (3)

وکیل توهین و بررسی جوانب حقوقی این جرم

وکیل توهین یک وکیل در حوزه کیفری است که با جرم توهین سر و کار دارد. حال نوبت این است که بدانیم توهین در قانون به چه معنی است. به بیان ساده تر می خواهیم بدانیم از دید قانونی وکیل توهین با چه چیزی سروکار دارد؟

در ماده 608 قانون مجازات اسلامی توهین را استفاده از هرگونه الفاظ رکیک و فحاشی می داند. بنابراین بر اساس این ماده هر نوع الفاظ رکیک و یا فحاشی که موجب کسر شان فرد حقیقی یا حقوقی شود از نظر قانون جرم شناخته می شود. به نوعی می توانیم بگوییم که بر اساس ماده 608 رکن قانونی توهین اثبات می شود. البته در ماده 609 توهین به شخصیت های حقوقی مانند رئیس جمهور تا یک کارمند دولت در حین انجام وظیفه را مورد بررسی قرار داده است. اگر بخواهیم از دید مجازات به این مسئله نگاه کنیم این گونه می توانیم بیان کنیم که مجازات توهین به افراد حقیقی از نوع جزای نقدی درجه 6 و مجازات توهین به افراد حقوقی مشدد محسوب می شود. یعنی علاوه بر پرداخت جزای نقدی مجازات حبس نیز برای آن پیش بینی شده است. در این خصوص وکیل توهین می تواند اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار دهد.

بگذارید این گونه بیان کنیم، آبرو در اسلام و در هر جامعه از مهمترین حقوق رسمی هر فرد شناخته می شود. به بیان ساده تر حفظ آبروی افراد از اصول قانونی محسوب می شود. از این رو هر نوع عاملی که بخواهد این مسئله را خدشه دار کند به نوعی به معنی نادیده گرفتن قانون است. اگر بخواهیم کمی ساده تر توهین را تعریف کنیم این گونه می توانیم بیان کنیم توهین نسبت دادن یک کلام یا امر وهن وار به فرد دیگر است. این امر به نحوی است که باعث می شود از نظر عرفی و اجتماعی آبروی فرد تحت الشعاع قرار بگیرد و به نوعی باعث کسر شان آن شود. اما برای تعریف دقیق توهین بهتر است از مسیر قانونی شناخت یک جرم، یعنی استفاده از سه رکن اثبات جرم به عنوان مهمترین ابزار وکلا از جمله وکیل توهین استفاده کنیم.

وکیل توهین (2)
وکیل توهین (2)

وکیل توهین و تعریف توهین از منظر قانونی

وکیل توهین کسی است که بر اساس ارکان جرم توهین سعی می کند از موکل خود دفاع کند. به بیان ساده تر برای این که بدانیم وکیل توهین چه کاربردهایی می تواند داشته باشد باید سعی کنیم توهین را از منظر سه رکن اساسی جرم بیان کنیم. به بیان ساده تر می خواهیم ارکان سه گانه جرم را برای جرم توهین مورد بررسی قرار دهیم. همانطور که دربالاتر بیان کنیم ارکان جرم عبارتند از رکن مادی، رکن معنوی و رکن قانونی. در ادامه می خواهیم هر کدام از این ارکان را برای جرم توهین مورد بررسی قرار دهیم.

همانطور که گفتیم جرم مادی به معنی این است که مشخص شود که انجام یا ترک یک فعل چه اثراتی دارد و آیا این اثرات آسیب زننده است یا خیر. در خصوص جرم توهین می توان اینگونه بیان کرد که بر اساس رکن مادی هر نوع رفتار مجرمانه که اهانت آمیز باشد باعث می شود که رکن مادی اثبات شود. دقت داشته باشید که در این تعریف حرفی از سخن یا کلام به میان نیامده است. بلکه به صورت عمومی همه رفتارها در نظر گرفته شده است. یعنی هل دادن اگر با هدف اهانت به طرف مقابل باشد به عنوان جرم شناخته می شود.

همانطور که یک وکیل توهین می داند، در عنصر مادی باید به دنبال هدف و نیت متهم بود. در واقع باید دید که آیا متهم با نیت قبلی و به صورت عدم این کار را انجام داده است و یا خیر. در صورتی که فرد با هدف کوچک کردن شخصیت فرد و یا ریختن آبروی او اقدام به توهین کرده باشد، عملا بدین معنی است که این رکن برای جرم توهین اثبات شده است.

در رکن قانونی هم باید به مواد قانون مرتبط با جرم توهین اشاره کنیم. در واقع  وکیل توهین به خوبی می داند که چه مواد قانونی در خصوص توهین و انواع آن و مجازات های مربوط به آن صحبت کرده است. به طور مثال مواد 608 و 609 قانون مجازات اسلامی ظروف قانونی است که وکیل توهین می تواند از آن ها در جهت اثبات رکن قانونی استفاده کند. بر اساس تعریف این سه رکن حال می توانیم جرم توهین را بهتر درک کنیم و آن را از منظر قانونی بشناسیم.

وکیل توهین (5)
وکیل توهین (5)

وکیل توهین و تفاوت این جرم با قذف

وکیل توهین به خوبی می داند که قذف و توهین با یک دیگر از منظر قانونی متفاوت است. اما در کل اگر بخواهیم نگاهی به تعاریف آن ها بیندازیم متوجه می شویم که بنیاد اصلی آن ها یک چیز است. به بیان ساده تر قذف همان شرایط توهین را دارد اما با دو تفاوت.

اول این که در قذف از عناوین زنا یا لواط برای فرد استفاده می شود. یعنی توهین کننده بر اساس الفاظ زنا یا لواط فرد مقابل را تحقیر می کند. هیر نوع لفظی غیر از این ها باشد آن را در زمره توهین می دانیم. تفاوت دوم در مجازات آن است. در واقع مجازات توهین تعزیری است. یعنی قانونگذار مجازات آن را تعیین کرده است که این مجازات عبارت است از جزای نقدی و در برخی موارد، حبس تعزیری. اما در خصوص قذف این فقه و شرع است که مجازات آن را تعیین کرده است. به عبارتی می توانیم اینگونه بیان کنیم مجازات قذف حدی است که عبارت است از 80 ضربه شلاق.

اما در سایر موارد از جمله تعریف ارکان جرم و … می توان جرم توهین و قذف را یکی دانست. در واقع وکیل توهین کسی است که حتی می تواند در جرم قذف نیز کارایی خوبی از خود نشان دهد. این نکته ای است که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید.

شاید برایتان جالب باشد که اسلام چرا در خصوص قذف صحبت داشته اما در خصوص توهین حرفی نزده است. به طور معمول باید اینگونه گفت که توهین بنا بر عرف هر جامعه و در هر موقعیت زمانی و مکانی می تواند متفاوت باشد. معیار در توهین عرف جامعه و کسر شان زیان دیده است. اما در مورد قذف موضوع فرق می کند. مسائل جنسی و نسبت دادن به آن در هیچ دوره و در هیچ مکانی قابل قبول نیست. از طرف دیگر این نسبت ها می تواند زندگی فرد را تحت تاثیر قرار دهد. از این رو هر نوع ادعای بی اثبات در خصوص زنا یا لواط حد قذف دارد. به طور مثال اگر کسی در دادگاه ادعایی مبنی بر زنای کسی داشته باشد و نتواند آن را اثبات کند به جرم قذف 80 ضربه شلاق خواهد چشید.  این نکته ای است که وکیل توهین به خوبی  آن را می داند.

وکیل توهین (1)
وکیل توهین (1)

وکیل توهین و قانون مجازات

وکیل توهین به خوبی با قانون مجازات آشنایی دارد و میداند که قوانین در این عرصه به چه نحو تصویب شده اند و این مفاهیم حقوقی را به موکلان خود نیز توضیح می دهد. برای آنکه بتوانید اطلاعات نسبی و کاملا درستی در مورد جرم توهین و مجازات های مربوط به آن بدست آورید به شما توصیه می کنیم که به موارد زیر دقت کنید:

 توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد جزای نقدی درجه شش خواهد بود.

از نظر مقررات کیفری اهانت و توهین و… عبارت است از بکار بردن الفاظی که صریح یا ظاهر باشد و یا ارتکاب اعمال و انجام ‌حرکاتی که با لحاظ عرفیات جامعه و با در نظر گرفتن شرایط زمانی و مکانی و موقعیت اشخاص موجب تخفیف و تحقیر آنان شود و با عدم ظهور الفاظ ‌توهین تلقی نمی‌گردد.

هر کس با توجه به سمت، یکی از روسای سه قوه یا معاونان رئیس جمهور یا وزرا یا یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی یا‌ نمایندگان مجلس خبرگان یا اعضای شورای نگهبان یا قضاوت یا اعضای دیوان محاسبات یا کارکنان وزارتخانه ‌ها و مؤسسات و شرکتهای دولتی و‌ شهرداریها در حال انجام وظیفه یا به سبب آن توهین نماید به چهل و پنج روز تا سه ماه حبس و یا تا (۷۴) ضربه شلاق و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای‌نقدی محکوم می‌شود.

هر کس به مقدسات اسلام و یا هر یک از انبیاء عظام یا ائمه طاهرین (ع) یا حضرت صدیقه طاهره (س) اهانت نماید اگر مشمول حکم‌ ساب ‌النبی باشد اعدام می ‌شود و در غیر این صورت به حبس از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد.

از نظر مقررات کیفری اهانت و توهین و… عبارت است از بکار بردن الفاظی که صریح یا ظاهر باشد و یا ارتکاب اعمال و انجام ‌حرکاتی که با لحاظ عرفیات جامعه و با در نظر گرفتن شرایط زمانی و مکانی و موقعیت اشخاص موجب تخفیف و تحقیر آنان شود و با عدم ظهور الفاظ ‌توهین تلقی نمی‌گردد.

هر کس به حضرت امام خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی رضوان‌ ا… علیه و مقام معظم رهبری به نحوی از انحاء اهانت نماید به حبس‌از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد. هر کس به جان رهبر و هر یک از رؤسای قوای سه‌ گانه و مراجع بزرگ تقلید، سوء قصد نماید چنانچه محارب شناخته نشود به حبس از‌سه ماه تا ده سال محکوم خواهد شد.

از دیگر موارد قانونی که باید توسط وکیل توهین مورد بررسی قرار گیرند:

وکیل توهین بهترین و متخصص ترین کسی است که می تواند مفاد قانونی مختلف را به نحوه صحیح مورد بررسی قرار دهد و آنها را با دقت مورد موشکافی قرار دهد تا راهی مناسب را برای حل مشکل پیدا کند. به چند مورد از مهم ترین مسائلی که وکیل توهین می تواند آنها را مورد پیگیری قرار داد اشاره می کنیم:

چنانچه سوء ‌قصد منتهی به قتل یا جرح یا ضرب شود علاوه بر مجازات مزبور به قصاص یا دیه مطابق ضوابط و مقررات مربوط محکوم ‌خواهد شد.

هر کس به جان رئیس کشور خارجی یا نماینده سیاسی آن در قلمرو ایران سوء‌ قصد نماید به مجازات مذکور در قانون محکوم می ‌شود ‌مشروط به اینکه در آن کشور نیز نسبت به ایران معامله متقابل بشود والا اگر مجازات تخفیف ‌تر اعمال گردد به همان مجازات محکوم می ‌شود.

هر کس علناً نسبت به رئیس کشور خارجی یا نماینده سیاسی آن که در قلمرو خاک ایران وارد شده است توهین نماید به یک تا سه ماه‌ حبس محکوم می ‌شود مشروط به اینکه در آن کشور نیز در مورد مذکور نسبت به ایران معامله متقابل بشود.

اعمال مواد این فصل منوط به تقاضای دولت مربوطه یا نماینده سیاسی آن دولت یا مطالبه مجنی ‌علیه یا ولی او است و در صورت استرداد‌ تقاضا تعقیب جزائی نیز موقوف خواهد شد.

از نظر مقررات کیفری اهانت و توهین و… عبارت است از بکار بردن الفاظی که صریح یا ظاهر باشد و یا ارتکاب اعمال و انجام ‌حرکاتی که با لحاظ عرفیات جامعه و با در نظر گرفتن شرایط زمانی و مکانی و موقعیت اشخاص موجب تخفیف و تحقیر آنان شود و با عدم ظهور الفاظ ‌توهین تلقی نمی‌گردد. ‌

هر کس با هر مرامی، دسته، جمعیت یا شعبه جمعیتی بیش از دو نفر در داخل یا خارج از کشور تحت هر اسم یا عنوانی تشکیل دهد یا ‌اداره نماید که هدف آن برهم زدن امنیت کشور باشد و محارب شناخته نشود به حبس از دو تا ده سال محکوم می ‌شود.

هر کس در یکی از دسته‌ ها یا جمعیت‌ ها یا شعب جمعیتهای مذکور در قانون عضویت یابد به سه ماه تا پنج سال حبس محکوم می‌ گردد ‌مگر اینکه ثابت شود از اهداف آن بی ‌اطلاع بوده است.

نکات مهمی که شما باید در مورد وکیل توهین و قانون بدانید:

هر کس با قصد ایجاد خشونت یا تنش در جامعه و یا با علم به وقوع آن به قومیت‌ های ایرانی یا ادیان الهی یا مذاهب اسلامی مصرح در قانون اساسی توهین نماید، چنانچه مشمول حد نباشد و منجر به خشونت یا تنش شده باشد به حبس و جزای نقدی درجه پنج یا یکی از آن دو محکوم و در غیر این‌ صورت به حبس و جزای نقدی درجه شش یا یکی از آن دو محکوم می ‌شود. وکیل توهین می تواند به صورت تخصصی تر به شما کمک کند.

 هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جرائد یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را‌صریحاً نسبت دهد یا آن‌ها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت نماید جز در مواردی که‌موجب حد است به یک ماه تا یک سال حبس و تا (۷۴) ضربه شلاق و یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد. در مواردی که نشر آن امر اشاعه فحشا محسوب گردد هر چند بتواند صحت اسناد را ثابت نماید مرتکب به مجازات مذکور محکوم خواهد‌شد.

هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله نامه یا شکواییه یا مراسلات یا عرایض یا گزارش یا‌توزیع هرگونه اوراق چاپی یا خطی با امضاء یا بدون امضاء اکاذیبی را اظهار نماید یا با همان مقاصد اعمالی را برخلاف حقیقت رأساً یا به عنوان نقل‌قول به شخص حقیقی یا حقوقی یا مقامات رسمی تصریحاً یا تلویحاً نسبت دهد اعم از اینکه از طریق مزبور به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به‌غیر وارد شود یا نه علاوه بر اعاده حیثیت در صورت امکان، باید به حبس از دو ماه تا دو سال و یا شلاق تا (۷۴) ضربه محکوم شود.

هر کس عالماً عامداً به قصد متهم نمودن دیگری آلات و ادوات جرم یا اشیایی را که یافت شدن آن در تصرف یک نفر موجب اتهام او‌ می‌گردد بدون اطلاع آن شخص در منزل یا محل کسب یا جیب یا اشیایی که متعلق به او است بگذارد یا مخفی کند یا به نحوی متعلق به او قلمداد نماید‌و در اثر این عمل شخص مزبور تعقیب گردد، پس از صدور قرار منع تعقیب و یا اعلام برائت قطعی آن شخص، مرتکب به حبس از شش ماه تا سه سال‌و یا تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم می‌شود. هر کس با نظم یا نثر یا به صورت کتبی یا شفاهی کسی را هجو کند و یا هجویه را منتشر نماید به حبس از یک تا شش ماه محکوم ‌می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×