وکیل تفخیذ و لواط

وکیل تفخیذ و لواط (6)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل تفخیذ و لواط

وکیل تفخیذ و لواط

وکیل تفخیذ و لواط یکی از انواع وکلا در حوزه قانون مجازات اسلامی محسوب می شود. این دسته از وکلا کاری نسبتا حساس تر از سایر وکلا دارند. در واقع برای درک این حساسیت و مفهوم دقیق کارکرد آن ها بهتر است ابتدا با مفاهیم تفخیذ و لواط بیشتر آشنا شویم و سعی کنیم این مفاهیم را از دید قانونی و اجتماعی آن درک کنیم. این درک به ما نشان می دهد که یک وکیل تفخیذ و لواط تا چه اندازه می تواند کارکرد متفاوتی داشته باشد.

از این رو در ادامه قصد داریم ابتدا تعریفی از جرایم تفخیذ و لواط ارائه دهیم. این تعاریف قانونی به ما کمک می کند که بدانیم با چه مفاهیمی سروکار داریم. سپس به مجازاتی که قانون گذار در باب این جرائم مشخص کرده خواهیم پرداخت. در این بخش به خوبی مشخص می شود که عملا وکیل تفخیذ و لواط قرار است در چه دادگاهی از موکلین خود دفاع کند. همچنین می خواهیم با سایر شرایط و ویژگی های این جرائم آشنا شویم. در انتها نیز بر اساس این دانش و اطلاعاتی که به دست می آوریم می خواهیم بدانیم که چگونه می توانیم بهترین وکیل تفخیذ و لواط را پیدا کنیم. بنابراین با ما در ادامه همراه باشید.

تفخیذ و لواط در قانون

به طور کلی تفخیذ و لواط از جمله بیماری ها و جرائم جنسی محسوب می شود. هر دو این مفاهیم نشان دهنده یک رابطه جنسی میان دو مرد – یا دو مذکر – است.

بر اساس ماده 233 قانون مجازات اسلامی لواط عبارت است از رابطه جنسی که در آن دخول بیش از ختنه گاه در دبر طرف مقابل انجام شده باشد. همچنین بر اساس مانده 235 تفخیذ این گونه تعریف شده است که آلت مردانه میان ران یا پشت مرد قرار بگیرد و بر اساس آن لذت جنسی ایجاد شود. بنابراین تفاوت اصلی تفخیذ و لواط در این است که در لواط دخول صورت می گیرد اما در تفخیذ یا دخولی اتفاق نمی افتد یا این دخول کمتر از میزان ختنه گاه می باشد.

بنابراین اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم تفخیذ و لواط هر دو از افعال جنسی میان دو مرد یا دو مذکر است. نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که این فعل در اسلام حرام اعلام و در زمره گناهان کبیره قلمداد شده است. بنابراین با توجه به این که پایه و اساس قوانین ایران شرع و دین اسلام است کاملا طبیعی است که در قوانین ایران نیز لواط و تفخیذ در زمره جرایم تلقی شود و برای آن مجازات خاصی در نظر گرفته شود. همچنین با توجه به این که در اسلام این گناه از جمله گناهان کبیره شمرده شده است – گناهان نابخشودنی – بنابراین می توان حدس زد که در قوانین ایران نیز مجازات نسبتا سنگینی برای این جرائم در نظر گرفته شده است.

اما پیش از این که بخواهیم به مجازات این جرائم بپردازیم بهتر است ابتدا به این نکته اشاره کنیم که چرا اسلام و بر اساس آن قانون ایران نسبت به این چنین گناهان و جرائم حساسیت بسیار بالایی از خود نشان داده است. برای پاسخ به این پرسش بهتر است کمی به عقب بازگردیم و ببینیم که اساسا چگونه یک جامعه پابرجا باقی می ماند. با ما در ادامه همراه باشید.

خانواده، جامعه و قانون

یکی از اساسی ترین مفاهیمی که در دنیای انسان ها از همان ابتدا تا به امروز وجود داشته مفهوم جامعه است. اگر بخواهیم کمی واقع بینانه تر بیان کنیم جامعه مفهومی است که در دنیای حیوانات و سایر موجودات نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. اما نکته ای که وجود دارد این است که جامعه در میان سایر موجودات بر اساس غریزه تشکیل و مدیریت می شود و می تواند به راه خود ادامه دهد اما در میان انسان ها جامعه مفهومی است که از عنصر غریزه پیروی نمی کند. اینجاست که قانون به عنوان تنظیم کننده روابط وارد میدان می شود و سعی می کند روابط میان انسان ها با سایر مفاهیم موجود در یک اجتماع را تنظیم کنند.

اما بگذارید کمی دقیق تر توضیح دهیم، به طور کلی برای اولین بار انسان ها دانستند که برای بقا نیاز به شکار دارند و برای شکار کردند باید چند انسان با یکدیگر همکاری کرده و به نتیجه مشترک رسید. این اولین بار بود که انسان دانست می تواند برای اهداف مشترک دست به همکاری و ایجاد یک جامعه بزند. اما با توجه به این که نیاز به بقا یک نیاز دائمی و همیشگی محسوب می شود و با توجه به این که همواره نگهداری از یک اجتماع ساده تر از تشکیل مجدد آن است. کاملا طبیعی است که جامعه و حاکمیت مربوط به آن دوست داشته باشند که به هر ترتیب این جامعه را حفظ کنند.

یکی از مهمترین پایه های حفظ یک جامعه نیروی انسانی آن جامعه است. اما همه می دانیم که انسان ها موجودات فانی هستند و چند ده سالی بیشتر نمی توانند به زندگی خود ادامه دهند. از این رو یک جامعه نیاز به زاد و ولد و فرزندآوری دارد تا بتواند نیروی انسانی خود را تامین کند. اما همچنان این کافی نیست. نیروی انسانی می تواند جامعه را سر پا نگه دارد که در مسیر اهداف جامعه قرار داشته باشد. یک فرد تازه وارد به اجتماع زمانی می تواند در این مسیر قرار داشته باشد که آموزش های مربوط به آن را ببیند. بخش مهمی از این آموزش ها در مفهوم مهم تری به نام خانواده ایجاد می شود.

بنابراین خانواده برای جامعه حکم هوا برای موجودات زنده را دارد. بنابراین سعی می کند تحت هر شرایط و تحت هر موقعیتی خانواده را برای خود حفظ کند. این نکته ای است که ادیان الهی مانند اسلام به عنوان یک جامعه واحد به آن توجه بسیاری داشته اند.

بنابراین یک حاکمیت مانند اسلام دوست ندارد خانواده تضعیف شود و یا از بین برود. بنابراین همواره سعی می کند با هر آن چیزی که باعث ضعف یا نابودی خانواده شود مبارزه کند. از این روست که در اسلام می توانید جزئی ترین قوانین مربوط به خانواده را مشاهده کنید و ببینید که چگونه در برابر افعال مخالف خانواده می ایستد. یکی از این افعال که از آن با عنوان گناه کبیره یاد کرده لواط و سپس تفخیذ است.  اما چرا؟

رابطه جنسی و مفهوم خانواده

تا به اینجا دانستیم که یک جامعه برای این ک بتواند پا برجا باقی بماند به مفهوم خانواده محتاج است. از این رو همواره سعی می کند خانواده را به شکل منطقی حفظ کند و در برابر هر آن چیزی که باعث نابودی آن شود بایستد. این همان ایدئولوژی است که اسلام و برخی از ادیان بزرگ الهی از آن پیروی می کنند.

اما سوال مهمی که وجود دارد این است که چگونه یک انسان تصمیم می گیرد با انسان دیگری وارد یک رابطه خانوادگی شود و تصمیم می گیرد که برای همیشه این اجتماع کوچک را حفظ کند؟

در واقع چالش اساسی که وجود دارد این است که انسان ها بر خلاف حیوانات کمتر از نیروی غریزی خود پیروی می کنند. به بیان ساده تر یک حیوان به صورت غریزی می داند که در هر دوره از زندگی باید چه رفتاری از خود نشان دهد. او به موقع و در موقعیت مناسب خود اقدام به جفت گیری و فرزند آوری می کند و این روند را تا پایان عمر حفظ می کند. هر حیوانی بر اساس غریزه خود این رفتار را انجام می دهد. اما این موضوع در انسان کمی متفاوت است.

در واقع این عقل است که انسان بر اساس آن تصمیم می گیرد که چه زمان و چگونه اقدام به جفت گیری یا همان ازدواج کند. بنابراین برای انسان باید دلایل منطقی وجود داشته باشد تا این ازدواج صورت بگیرد. اگر راستش را بخواهید اهمیت خانواده بر خلاف چیزی که برای جامعه مهم تلقی میشود برای تک تک افراد چندان اهمیتی ندارد. یعنی یک فرد در جامعه نمی تواند تاثیر کلان خانواده را درک کند. بنابراین باید دلیلی دیگر برای این افراد داشته باشیم تا آن ها را به ازدواج ترغیب کرد.

یکی از منطقی ترین ابزارها استفاده از نیروی میل جنسی است که به صورت غریزی در ذات انسان ها قرار دارد. اما میل غریزی تحت کنترل نیروی اختیار است. بنابراین می تواند به هر شکلی که انسان دستور می دهد بروز پیدا کند. به بیان ساده تر از میل جنسی می توان در جهت تشکیل خانواده – زن و مرد – و پایداری این خانواده استفاده کرد و یا این که از آن صرفا جهت شهوت رانی و رسیدن به لذت های بدون هدف بهره برد.

این اختیار در استفاده از یکی از مهمترین ابزار زندگی باعث شده است که بخش مهمی از دستورات دینی و قوانین الهی مربوط به همین رابطه شود. در واقع در ادیان مختلف به این نکته اشاره شده است که انسان باید از این ابزار در جهت هدفی والاتر یعنی تشکیل خانواده و حفظ ان بهره ببرد. اما اگر چنین نشود، یعنی انسان تصمیم بگیرد صرفا برای رسیدن به لذت جنسی از این رابطه به شکل های مختلف بهره ببرد عملا یکی از مهمترین ابزارهای تشکیل خانواده را از دست می دهد و این یعنی یا خانواده ای نمی تواند تشکیل دهد و یا این که اگر تشکیل هم بدهد نمی تواند آن را حفظ کند. از این روست که اسلام و به تبع آن قوانین کشور نسبت به تمامی استفاده های غیر منطقی و غیر معقولانه ای که از ابزار رابطه جنسی می شود مقابله می کند. یکی از این رفتارها همان لواط و تفخیذ است.

مجازات تفخیذ و لواط

هر آن چیزی که تا به اینجا گفتیم مطالبی بود که وکیل تفخیذ و لواط به خوبی به آن آگاه بود. یعنی یک وکیل تفخیذ و لواط به درستی می داند که چرا اسلام  و بر اساس آن قوانین کشور نسبت به این چنین جرائم جنسی حساسیت های بسیار بالایی دارند. اما شما تا زمانی که با مجازات های این جرائم آشنا شوید احتمالا درک نمی کنید که حساسیت های قانونی گفته شده در چه حد و حدودی است.

مواد 233تا 237 قانون مجازات اسلامی به طور کامل به جرائم لواط و تفخیذ پرداخته است. در این مواد قانونی بعد از تعریف جرم، مجازات های آن مشخص شده است.

اگر بخواهیم به صورت خلاصه و ساده بیان کنیم در ماده 234 قانون مجازات اسلامی برای جرم لواط مجازاتی به شرح زیر در نظر گرفته است.

” حد لواط برای فاعل، درصورت عنف، اکراه یا دارا بودن شرایط احصان، اعدام و در غیر این صورت صد ضربه شلاق است. حد لواط برای مفعول در هر صورت (وجود یا عدم احصان) اعدام است. “

یک وکیل تفخیذ و لواط به خوبی می داند که دو نکته در مورد این ماده قانون وجود دارد. اول این که احصان به حالتی گفته می شود که فرد دارای زنی عاقل و بالغ است که امکان جماع با او را داشته است. بنابراین اگر بخواهیم این ماده قانون را معنی کنیم بدین معنی است که اگر فردی دارای زنی عاقل و بالغ باشد و یا در شرایط عنف و اکراه اقدام به لواط کرده باشد و در این بین فاعل بوده به اعدام محکوم می شود. در غیر این صورت به صد ضربه شلاق محکوم خواهد شد. در مورد مفعول نیز در هر صورت حکم اعدام صادر می شود. مگر این که فاعل غیر مسلمان و مفعول مسلمان باشد. در این صورت فاعل به اعدام محکوم می شود.

همچنین قانونگذار در ماده 236 قانون مجازات اسلامی در مورد مجازات جرم تفخیذ آمده است که مفهوم و فاعل در هر صورتی – شرایط احصان یا غیر احصان و یا شرایط عنف و  غیرعنف – به صد ضربه شلاق محکوم می شوند. در این جا نیز در صورتی که فاعل غیر مسلمان و مفعول مسلمان باشد حکم فاعل اعدام خواهد بود. این نکته بسیار مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید.

بنابراین کاملا مشخص است که قانونگذار به تبعیت از شرع و دین اسلام سعی کرده است سخت ترین و سنگین ترین مجازات را برای این جرائم در نظر بگیرد. همین موضوع به خوبی نشان می دهد که تا چه اندازه کار وکیل تفخیذ و لواط می تواند سخت باشد. چرا که در این چنین شرایطی که قانون سخت گیری های زیادی از خود نشان می دهد اصولا دفاع در دادگاه کار سختی است و چندان نمی توان ساده از این مرحله عبور کرد.

سخت بودن شرایط اثبات جرائم لواط و تفخیذ

یکی از مهمترین ابزارهایی که در اختیار وکیل تفخیذ و لواط قرار دارد شرایط اثبات این جرائم است. در واقع همانطور که قانون گذار و اسلام حساسیت های زیادی نسبت به این جرائم و مجازات آن دارند، نسبت به اثبات این جرم نیز سخت گیری های خاصی از خود نشان داده اند. این سخت گیری از دو دلیل اساسی و مهم ناشی می شود.

اول اینکه جرائم لواط و تفخیذ از جمله جرایمی محسوب می شود که اثرات اجتماعی خاصی به همراه دارد. به نوعی می توان اینگونه گفت که با اثبات این جرائم آبروی فرد در خطر بزرگی قرار می گیرد و این فرد کارکرد موثر خود را در جامعه از دست می دهد. حال تصور کنید که با احتمال یک درصد دستگاه قضایی اشتباه کرده باشد و این فرد به صورت بی گناه مجازات شده باشد. از آن جایی که حفظ آبروی مسلمان و یک فرد در جامعه مهم تر از حفظ مکه تلقی شده است به نظر نمی رسد كه اسلام و بر اساس آن قانون گذار بخواهد ساده این اصل را زیر پا بگذارد. بنابراین برای اثبات این جرائم شرایط ویژه ای در نظر گرفته شده است.

دلیل دوم این که قانون گذار سعی کرده است شرایط نسبتا سختی برای اثبات این جرایم در نظر بگیرد این است که اساسا قانون گذار با هدف حذف این جرایم و گناهان سعی کرده است قوانین را تدوین کند. یعنی دوست ندارد این گناهان در جامعه اشاعه پیدا کند. زمانی که شرایط ساده ای برای ایراد اتهام و مجرم خواندن فراهم شود عملا بدین معنی است که این جرم در حال تبلیغ در جامعه است.

حتی در دین اسلام نیز به این نکته سفارش شده است که تا جایی که می توانید مانع از تبلیغ و اشاعه گناهان شوید. از این رو قانونگذار سعی کرده است این چنین افعالی که از نظر اسلام گناه کبیره محسوب می شود و از نظر حاکمیت جرمی نابخشودنی است را در جامعه کمرنگ تر کند. بدین معنی که حتی افراد نتوانند از آن به عنوان توهین، تهمت و … بهره ببرند. زیرا این چنین رفتاری می تواند خود به خود باعث افزایش و تکرار آن شود.

از این رو شرایط سختی برای اثبات این جرائم در نظر گرفته شده است. این نقطه همان جایی است که وکیل تفخیذ و لواط می تواند کارایی خودش را نشان دهد. یعنی شرایط اثبات می تواند خود به خود تبدیل به ابزاری برای دفاع وکیل تفخیذ و لواط از موکل خود شود. در ادامه بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت.

وکیل تفخیذ و لواط و شرایط اثبات جرم

اما شرایط اثبات جرائمی مانند تفخیذ و لواط چیست؟ در این گونه جرایم تنها دو روش و شیوه کلی برای اثبات وجود دارد. این دو شیوه عبارتند از اقرار و شهادت.

اقرار بدین معنی است که فرد نسبت به کاری که انجام داده با رضایت قبلی خود اعتراف کند. در مورد جرایم تفخیذ و لواط فرد باید چهار بار نزد قاضی صالح و دادگاهی رسمی اعتراف کند. در این صورت امکان اثبات این جرم ایجاد می شود. در صورتی که فرد کمتر از 4 بار اعتراف کند جرم اثبات نمی شود اما به سبب مطرح شدن این جرم در جامعه متهم به 30 تا 70 ضربه شلاق درجه شش محکوم می شود.

اما شهادت روشی کمی سخت تر در قانون محسوب می شود. بر اساس قانون برای اثبات این جرایم حداقل باید 4 مرد بالغ و عاقل یا سه مرد عاقل و بالغ به همراه دو زن عاقل و بالغ شهادت خود را به دادگاه ارایه بدهند. در صورتی که این شهادت ها به صورت متوالی و بدون فاصله زمانی باشد جرم اثبات می شود. در غیر این صورت جرم اثبات نمی شود و شاهدان به جرم قذف به 80 ضربه شلاق محکوم خواهند شد.

همچنین اگر تناقضی در صحبت شاهدان وجود داشته باشد این جرایم اثبات نمی شود و همه شاهدان به همان حکم حد قذف مجازات می شوند.

بنابراین همانطور که مشاهده می کنید شرایط چندان ساده ای برای اثبات این جرایم سنگین در نظر گرفته شده است. این شرایط به نحوی است که حتی شاهدان نیز از شهادت خود می ترسند. زیرا هر نوع شک یا تردید می تواند باعث جاری شدن حد قذف شود. نکته ای که وجود دارد این است که این شهادت ها زمانی مورد قبول است که شاهد خود با چشمان خود ارتکاب این جرم را دیده باشد و بتواند به آن شهادت دهد.

یک وکیل تفخیذ و لواط به واسطه این ابزارها می تواند از موکل خود در هر شرایطی دفاع کند. بنابراین بهترین دفاع وکیل تفخیذ و لواط از موکل خود این می تواند باشد که مانع از اثبات جرم شود چرا که با اثبات جرم 100 ضربه شلاق حداقل ترین مجازاتی است که می توان برای آن در نظر گرفت.

انتخاب بهترین وکیل تفخیذ و لواط

اما برای انتخاب بهترین وکیل تفخیذ و لواط با توجه به شرایط گفته شده باید چه ویژگی هایی را در نظر گرفت. به طور کلی می توان اینگونه بیان کرد که با توجه به شرایط گفته شده و سخت گیری هایی که در مورد این جرایم وجود دارد به نظر نمی رسد وکیل تفخیذ و لواط کار چندان ساده ای داشته باشد. همین حساسیت ها می تواند انتخاب وکیل تفخیذ و لواط توسط ما را سخت کند.

برای این انتخاب باید به چند نکته توجه داشته باشیم. اول این که بهتر است وکیل تفخیذ و لواط نسبت به قوانین مجازات اسلامی آشنایی کاملی داشته باشد و علاوه بر آن به شرع و فقه اسلام نیز اشرافیت خوبی داشته باشد. گاهی استفاده از یک مفهوم شرعی می تواند کار را بهتر پیش ببرد. اما نكته دوم و مهم تر این است که بهتر است از یک وکیل تفخیذ و لواط با تجربه بهره ببرید. در واقع تجربه می تواند کاری کند که پرونده و دعوی شما سریع تر از حالت عادی پیش برود. زیرا یک وکیل با تجربه راه را از چاه می داند و می فهمد که باید در هر موقعیتی از چه مواردی بهره ببرد. در واقع کاری که تجربه می تواند انجام دهد هیچ ابزار دیگری قادر به انجام آن نخواهد بود. این نکته ایی است که همیشه باید در ذهن خود داشته باشید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×