وکیل جرایم رایانه ای

وکیل جرایم رایانه ای (2)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

وکیل جرایم رایانه ای

وکیل جرایم رایانه ای

وکیل جرایم رایانه ای را چگونه باید پیدا کنیم و از او کمک بگیریم؟ وکیل جرایم رایانه ای دارای چه توانایی های منحصر بفردی در مقایسه با دیگر وکلای پایه یک دادگستری است؟ وکیل جرایم رایانه ای برای اثبات جرم فرد مرتکب چه می کند؟ آیا وکیل جرایم رایانه ای می تواند وکالت چه پرونده هایی را بر عهده گیرد؟ وکیل جرایم رایانه ای از جانب چه کسی می تواند در دادگاه حضور یابد و جریان پرونده را مورد پیگیری قرار دهد؟ وکیل جرایم رایانه ای چه تعهداتی را بر عهده دارد؟ وکیل جرایم رایانه ای در چه مواردی می تواند به ارائه خدمات مشاوره حقوقی بپردازد؟

وکیل جرایم رایانه ای به عنوان یک وکیل پایه یک دادگستری که سالهای زیادی در زمینه پرونده های مربوط به جرایم رایانه ای فعالیت کرده است دارای توانایی های مختلفی است و تجربیات او در زمینه چنین پرونده هایی باعث شده است تا بتوان عمل کرد خوبی در جریان پرونده های مربوط به جرایم رایانه ای داشته باشد و شرایط نسبتا مطلوبی را به نفع موکل خود ایجاد کند.

حقیقت آن است که جریان پرونده های مربوط به جرایم رایانه ای تا حد زیادی پیچیده است و همه افراد در مورد قوانین و قواعد حقوقی مربوط به این حوزه اطلاع ندارند و نمی دانند که چگونه می توانند در جریان پرونده های جرایم رایانه ای به فعالیت بپردازند. همین موضوع باعث می شود که انان نتوانند به صورت قانونی بسیاری از جرایمی را که در این حوزه اتفاق می افتند را پیگیری کنند و روز به روز تعداد جرایم رایانه ای افزایش می یابد و در نهایت میزان آسیب به مردم جامعه به شدت افزایش پیدا می کند.

وکیل جرایم رایانه ای کسی است که دارای دانش حقوقی است و دوره آکادمیک رشته حقوق را با موفقیت پشت سر گذاشته است و این توانایی را پیدا کرده است که در زمینه پرونده های مربوط به جرایم رایانه ای به صورت کاملا عملی وارد شود و از روش های قانونی مختلفی برای حل و فصل جریان این پرونده ها کمک بگیرد.

وکیل جرایم رایانه ای و توانایی های او

وکیل جرایم رایانه ای جز این دسته از وکلای پایه یک دادگستری است که دارای توانایی های مختلفی است و می تواند با استفاده از این توانایی ها، مسائل بسیار زیادی را در جریان دادرسی پرونده های مختلف مورد بررسی و تحلیل قرار دهد تا یک راه حل قانونی و بسیار خوب برای رفع مشکلات و چالش های چنین پرونده هایی پیدا کند.

وکیل جرایم رایانه ای علاوه بر آنکه باید دارای دانش حقوقی و آکادمیک باشد باید به صورت عملی نیز دارای تجربه باشد. به طور خلاصه و برای آشنایی بیشتر با وکیل جرایم رایانه ای به چند مورد از ویژگی های اساسی و بسیار مهم وکیل جرایم رایانه ای اشاره می کنیم تا با انها اشنا شوید و اطلاعات کاملی در مورد آنها بدست آورید:

وکیل جرایم رایانه ای باید بتواند انواع دادخواست های حقوقی و قانونی را تنظیم کند و این اسناد را به نحوی مورد ویرایش قرار دهد که قابلیت استناد داشته باشند و بتوان در محضر دادگاه و دیگر محاکم قضایی به آنها استناد کرد. وکیل جرایم رایانه ای چارچوب های قانونی و حقوقی اسناد مختلف مورد استفاده در پرونده های جرایم رایانه ای را می شناسد و می تواند این اسناد را به صورت کاملا حرفه ای و بدون آن که دارای خلا قانونی باشند تنظیم کند و د راختیار موکلان خود قرار دهد.

وکیل جرایم رایانه ای باید از جریان دادرسی پرونده های مربوط به این حوزه اطلاع داشته باشد و بتواند راهنمایی های لازم در این زمینه به موکلان خود نیز ارائه دهد و اگاهی های انها را در این حوزه افزایش دهد. وکیل جرایم رایانه ای می تواند به بهترین نحو ممکن اسناد قانونی را تنظیم کند و آنها را برای پیشبرد روند دادرسی پرونده ها مورد استفاده قرار دهد.

وکیل جرایم رایانه ای باید دارای فن مذاکره باشد و از اصول آن آگاهی داشته باشد. حقیقت آن است که وکیلی که دارای فن مذاکره باشد و نتواند در حضور دادگاه از حقوق موکل خود دفاع کند به هیچ عنوان نمی تواند به عنوان یک وکیل خوب و حرفه ای شناخته شود. یک وکیل متخصص و کارکشته کسی است که بتواند دانش حقوقی که دارد به همراه فن مذاکره به کار گیرد و در دادگاه از حقوق موکلان خود بدین نحو دفاع کند. یک وکیل حرفه ای و متخصص باید در جریان چنین پرونده هایی تمامی مدارک و ادله ای را که جمع آوری کرده است، تمامی اطلاعات مورد نیاز را به صورت شفاهی و به نفع موکل خود توضیح دهد.

وکیل جرایم رایانه ای باید توانایی جمع آوری تمامی اطلاعات و مدارک را داشته باشد. از آنجایی که جمع آوری مدارک و اسناد در پرونده های مربوط به جرایم رایانه ای کار سختی است و مراحل آن نسبتا طولانی و پیچیده است به همین دلیل لازم است تا از یک فرد متخصص و حرفه ای کمک گرفت تا تمامی اطلاعات در مدت زمان کوتاهی جمع اوری و ضمنیمه پرونده شوند. یکی از دلایل اطاله دادرسی در جریان پرونده های جرایم رایانه ای و به هدر رفتن زمان و هزینه افراد آن است که مراحل جمع آوری اسناد و مدارک در دادگاه و مراجع قضایی طولانی است و همین موضوع باعث می شود تا صدور حکم نیز با تاخیر روبرو شود. بنابراین با کمک وکیل جرایم رایانه ای می توان از به هدر رفتن زمان و هزینه افراد جلوگیری کرد و جریان دادرسی را تسریع بخشید.

وکیل جرایم رایانه ای و راه های مشورت با او

وکیل جرایم رایانه ای از طریق راه های مختلفی به ارائه خدمات حقوقی می پردازد و می تواند با استفاده از بهترین روش های ممکن راه حل های مختلف و نسبتا خوبی را به افراد ارائه دهد تا انسان را راهنمایی کند. مشاوره با وکیل جرایم رایانه ای باعث میشود تا افراد بتوانند از بوجود آمدن بسیاری از مشکلات و چالش های قانونی جلوگیری کنید و شرایط نسبتا خوبی را در جریان پرونده هایی که با آن درگیر هستند ایجاد کنید؛ چرا که یک فرد متخصص و حرفه ای می تواند به شما کمک کند تا در مدت زمان کوتاهی جریان پرونده را به بهترین نحو ممکن پیش ببرید.

سوالی که اکنون ممکن است برای بسیاری از افراد پیش آید و ذهن آنها را مشغول کند آن است که وکیل جرایم رایانه ای از طریق چه راه هایی می تواند به ارائه خدمات مشاوره بپردازد؟ برای انکه راه های مشاوره با وکیل جرایم رایانه ای را بشناسید به موارد زیر دقت کنید:

مشاوره حضوری با وکیل جرایم رایانه ای به نحوی است که افراد باید به دفتر وکالت وکیل مورد نظر خود مراجعه کنند تا بتوانند از خدمات او استفاده کنند و سوالات خود را بپرسند. در جریان مشاوره حضوری افراد باید از قبل تاریخ و ساعت جلسه مشاوره با وکیل جرایم رایانه ای را انتخاب کنند و راس ساعت برای حضور نیافتن در جلسه مشاوره با وکیل جرایم رایانه ای حضور یابند و مدارک خود را برای بررسی و تحلیل در اختیار داشته باشند و انها را به وکیل جرایم رایانه ای ارائه دهند تا تمامی خلا های قانونی آن مشخص شود و راهی مناسب برای پیگیری آن توسط وکیل پیدا شود و مورد استفاده قرار گیرد.

وکیل جرایم رایانه ای به صورت غیر حضوری نیز می تواند خدمات مشاوره ای مختلفی را به افراد و متقاضیان خود ارائه دهد و به عموم مردم کمک کند تا از هرکجا و هر زمانی از طریق تلفن همراه و اپلیکیشن های اینترنتی همچون واتساپ و تلگرام، سوالات خود را بیان کنند تا پاسخ این سوالات توسط وکیل جرایم رایانه ای به صورت غیر حضوری ارائه شود.

برای برخی از افراد این چالش اساسی و بسیار مهم پیش می آید که کدام روش مشاوره را برای صحبت با وکیل جرایم رایانه ای انتخاب کنیم تا راه حلهای حقوقی حل و فصل پرونده خود را پیدا کنیم؟ بهترین راهی که بتوان با استفاده از آن نوع جلسه مشاوره وکیل جرایم رایانه ای را مشخص کرد آن است که در ابتدا نوع پرونده و مشکل خود را مشخص کرد. اگر در جریان جلسه مشاوره حقوقی لازم است تا افراد تنها سوالات خود را بپرسند و به دنبال راهی برای پیشگیری هستند، مشاوره غیر حضوری با وکیل جرایم رایانه ای بسیار مناسب تر است چرا که در این روش می توان با کمترین هزینه ممکن سوالات خود را از یک فرد متخصص و حرفه ای پرسید و راه حلی مناسب پیدا کرد.

اما در مواردی که پرونده دارای حساسیت های بسیار زیادی است و مشکلات قانونی بسیار زیادی وجود دارد که باعث حساس شدن روند دادرسی شده است بهتر است به صورت حضوری به وکیل جرایم رایانه ای مراجعه کرد. در جریان پرونده های پیچیده ای که نیاز است به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرند و مدارک مربوط به آن مورد تحلیل واقع شوند، جلسه مشاوره حضوری با وکیل جرایم رایانه ای انتخاب بسیار مناسبی است.

بهترین وکیل جرایم رایانه ای را چگونه پیدا کنیم؟

بهترین وکیل جرایم رایانه ای را می توان از راه های مختلفی کرد و از او کمک گرفت. قبل از آنکه وکیل جرایم رایانه ای را پیدا کنید بهتر است اطلاعات و آگاهی های لازم در مورد این وکیل را بدست آورید تا بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید و گزینه صحیحی را انتخاب کنید.

بهترین وکیل جرایم رایانه ای کسی است که دارای تجربه و مهارت است و با استفاده از توانایی هایی که دارد تجربه های بسیار زیادی را در زمینه پرونده های مختلف کسب کرده است. وکیل جرایم رایانه ای می تواند با تکیه بر تجربیاتی که دارد، بهتریسن اسناد و مدارک قابل استناد را برای ادامه روند دادرسی پرونده جمع آوری کند.

یکی از راه های پیدا کردن بهترین وکیل جرایم رایانه ای آن است که به سراغ یک موسسه حقوقی معتبر و مجرب همچون گروه وکلای پارسا بروید. گروه وکلای پارسا دارای کادری حرفه ای و متخصص است که از بهترین وکلای پایه یک دادگستری تشکیل شده است. بهترین وکیل جرایم رایانه ای در گروه وکلای پارسا به ارائه خدمات مختلف حقوقی می پردازد و به عموم مردم کمک می کند تا در کوتاهترین زمان ممکن نتایج نسبتا مطلوب را در جریان پرونده بدست آورند.

انواع جرایم رایانه ای در قانون

در قانون جرایم رایانه ای به مصادیق مختلفی از جرایم اشاره شده است و مجازات هر یک از آنها مشخص شده است. برای اینکه بتوان با این موارد آشنا شد و مجازات هر یک از آنها را مورد بررسی قرار داد به راحتی می توان به وکیل جرایم رایانه ای مراجعه کرد. انواع جرایم رایانه ای در قانون به موارد زیر اشاره می کنیم:

جرایم علیه محرمانگی داده ها و سامانه های رایانه ای و مخابراتی

دسترسی غیر مجاز

شنود غیر مجاز

جاسوسی رایانه ای

جرایم علیه صحت و تمامیت داده ها و سامانه های رایانه ای و مخابراتی

جعل رایانه ای

سرقت و کلاهبرداری مرتبط با رایانه

جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی

هتک حیثیت و نشر اکاذیب

دستمزد وکیل جرایم رایانه ای

هزینه وکیل جرایم رایانه ای را نمی توان به طور دقیق مشخص کرد و تنها راهی که می توان با استفاده از آن دستمزد وکیل جرایم رایانه ای را تخمین زد آن است که به صورت حضوری به دفتر وکالت این وکیل متخصص مراجعه کرد و در طی یک جلسه مشاوره حقوقی جریان پرونده خود را بیان کرد و مدارک و اسناد آن را به وکیل جرایم رایانه ای ارائه داد تا هزینه دقیق آن مشخص شود.

دستمزد وکیل جرایم رایانه ای به فاکتورهای مختلفی مانند: تجربه وکیل، جریان پرونده، نوع خدمات حقوقی ارائه شده و…. بستگی دارد. در حالت کلی مراجعه به وکیل جرایم رایانه ای دارای مزایای بسیار زیادی است و شامل خدمات گسترده ای می شود. از آنجایی که اسی ها و خسارت های وارد شده از جانب مرتکبان جرایم رایانه یا بسیار زیاد است باید بگوییم که با کمک وکیل جرایم رایانه ای می توان از تمامی این مسائل جلوگیری کرد و میزان آسیب و خسارت را تا حد زیادی کاهش داد، پس طبیعی است که هزینه وکالت وکیل جرایم رایانه ای رد مقایسه با کارایی هایی که دارد کاملا مقرون به صرفه است.

مسئولیت کیفری اشخاص

بسیاری از افرادی که به وکیل جرایم رایانه ای مراجعه می کنند به دنبال آن هستند که در مورد مسئولیت کیفری مرتکبان این جرایم اطلاعات دقیقی پیدا کنند. با استناد به مفاد 747 الی 750 قانون مجازات به چند مورد از مسئولیت کیفری اشخاص اشاره می کنیم:

در موارد زیر، چنانچه جرایم رایانه ای به نام شخص حقوقی و در راستای منافع آن ارتکاب یابد، شخص حقوقی دارای مسئولیت کیفری خواهد بود:

هرگاه مدیر شخص حقوقی مرتکب جرم رایانه ای شود. هرگاه مدیر شخص حقوقی دستور ارتكاب جرم رایانه ای را صادر كند و جرم به وقوع بپیوندد.هرگاه يكي از كارمندان شخص حقوقی با اطلاع مدیر یا در اثر عدم نظارت وی مرتكب جرم رایانه ای شود. هرگاه تمام یا قسمتی از فعالیت شخص حقوقی به ارتكاب جرم رایانه ای اختصاص یافته باشد. منظور از مدیر كسی است كه اختیار نمایندگی یا تصمیم گیری یا نظارت بر شخص حقوقی را دارد. مسئولیت کیفری شخص حقوقی مانع مجازات مرتكب نخواهد بود و در صورت نبود شرایط صدور ماده و عدم انتساب جرم به شخص خصوصی فقط شخص حقیقی مسئول خواهد بود. اشخاص حقوقی موضوع ماده فوق، با توجه به شرایط و اوضاع و احوال جرم ارتکابی، میزان درآمد و نتایج حاصله از ارتكاب جرم، علاوه بر سه تا شش برابر حداکثر جزای نقدی جرم ارتكابی، به ترتیب ذیل محكوم خواهند شد:

چنانچه حداکثر مجازات حبس آن جرم تا پنج سال حبس باشد، تعطیلی موقت شخص حقوقی از یك تا نُه ماه و در صورت تكرار جرم تعطیلی موقت شخص حقوقی از یک تا پنج سال.

 چنانچه حداکثر مجازات حبس آن جرم بیش از پنج سال حبس باشد، تعطیلی موقت شخص حقوقی از یک تا سه سال و در صورت تكرار جرم، شخص حقوقی منحل خواهد شد.

ارائه دهندگان خدمات دسترسی موظفند طبق ضوابط فنی و فهرست مقرر از سوی كارگروه (کمیته) تعیین مصادیق موضوع ماده ذیل محتوای مجرمانه كه در چارچوب قانون تنظیم شده است اعم از محتوای ناشی از جرایم رایانه ای و محتوایی كه برای ارتکاب جرایم رایانه ای به کارش میرود را پالایش ( فیلتر ) كنند. در صورتی که عمداً از پالایش ( فیلتر ) محتوای مجرمانه خودداری كنند، منحل خواهند شد و چنانچه از روی بی احتیاطی و بی مبالاتی زمینة دسترسی به محتوای غیر قانونی را فراهم آورند، در مرتبه نخست به جزای نقدی و در مرتبه سوم به يك تا سه سال تعطیلی موقت محكوم خواهند شد.

در مورد مسئولیت کیفری جرایم رایانه ای دقت داشته باشید:

 قوه قضاییه موظف است ظرف یک ماه از تاریخ تصویب این قانون كارگروه (کمیته) تعیین مصادیق محتوای مجرمانه را در محل دادستانی كل كشور تشکیل دهد. وزیر یا نماینده وزارتخانه های آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات، اطلاعات، دادگستری، علوم، تحقیقات و فناوری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس سازمان صدا و سیما و فرمانده نیروی انتظامی، یك نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب کمیسیون قضائی و حقوقی و تایید مجلس شورای اسلامی اعضای کارگروه (کمیته) را تشکیل خواهند داد. ریاست كارگروه (کمیته) به عهدة دادستان كل كشور خواهد بود.

جلسات كارگروه (کمیته) حداقل هر پانزده روز یکبار و با حضور هفت نفر عضو رسمیت می یابد و تصمیمات کارگروه (کمیته) با اکثریت نسبی حاضران معتبر خواهد بود.

كارگروه (کمیته) موظف است به شکایات راجع به مصادیق پالایش ( فیلتر ) شده رسیدگی و نسبت به آنها تصمیم گیری كند.كارگروه (کمیته) موظف است هر شش ماه گزارشی در خصوص روند پالایش ( فیلتر ) محتوای مجرمانه را به رؤسای قوای سه گانه و شورای عالی امنیت ملی تقدیم كند.

 ارائه دهندگان خدمات میزبانی موظفند به محض دریافت دستور كارگروه (کمیته) تعیین مصادیق مذكور در مادة فوق یا مقام قضائی رسیدگی کننده به پرونده مبنی بر وجود محتوای مجرمانه در سامانه های رایانه ای خود از ادامة دسترسی به آن ممانعت به عمل آورند. چنانچه عمداً از اجرای دستور كارگروه (کمیته) یا مقام قضائی خودداری كنند، منحل خواهند شد. ارائه دهندگان خدمات میزبانی موظفند به محض آگاهی از وجود محتوای مجرمانه مراتب را به كارگروه (کمیته) تعیین مصادیق اطلاع دهند.

هرکس بدون مجوز قانونی از پهنای باند بین المللی برای برقراری ارتباطات مخابراتی مبتنی بر پروتكل اینترنتی از خارج ایران به داخل یا برعكس استفاده كند، به حبس از یک تا سه سال یا جزای نقدی یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

تشدید مجازات ها

تشدید مجازات های جرایم الکتریکی نیز مانند بسیاری از جرایم دیگر امکان پذیر است. وکیل جرایم رایانه ای به راحتی می تواند وکالت پرونده هایی را که قانون تشدید شامل آنها شده است را بر عهده گیرد و آنان را به نتجیه برساند. به طورخلاصه باید بگوییم:

در موارد زیر، حسب مورد مرتکب به بیش از دو سوم حداكثر یك یا دو مجازات مقرر محكوم خواهد شد:

هر يك از كارمندان و كاركنان اداره ها و سازمانها یا شوراها و یا شهرداریها و موسسه ها و شرکتهای دولتی و یا وابسته به دولت یا نهادهای انقلابی و بنیادها و موسسه هایی که زیر نظر ولی فقیه اداره می شوند و دیوان محاسبات و مؤسسه هایی كه با كمك مستمر دولت اداره می شوند و یا دارندگان پایه قضائی و به طور کلی اعضاء و كاركنان قوای سه گانه و همچنین نیروهای مسلح و ماموران به خدمت عمومی اعم از رسمی و غیررسمی به مناسبت انجام وظیفه مرتکب جرم رایانه ای شده باشند.

متصدی یا متصرف قانونی شبکه های رایانه ای یا مخابراتی كه به مناسبت شغل خود مرتکب جرم رایانه ای شده باشد. داده ها یا سامانه های رایانه ای یا مخابراتی، متعلق به دولت یا نهادها و مراكز ارائه دهنده خدمات عمومی باشد. جرم به صورت سازمان یافته ارتکاب یافته باشد. جرم در سطح گسترده ای ارتکاب یافته باشد.

در صورت تكرار جرم برای بیش از دو بار دادگاه می تواند مرتكب را از خدمات الكترونيكي عمومی از قبیل اشتراک اینترنت، تلفن همراه، اخذ نام دامنه مرتبه بالای کشوری و بانكداری الكترونیكی محروم كند:

الف) چنانچه مجازات حبس آن جرم نودویک روز تا دو سال حبس باشد، محرومیت از یک ماه تا یک سال.

ب) چنانچه مجازات حبس آن جرم دو تا پنج سال حبس باشد، محرومیت از یک تا سه سال.

ج) چنانچه مجازات حبس آن جرم بیش از پنج سال حبس باشد، محرومیت از سه تا پنج سال.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×