لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج

لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج (3)

گروه بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد

لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج

مشاوره حقوقی لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج:

اگر در ازدواج دچار فریب و حیله شدید، قبل از هر اقدامی در رابطه با لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج از کارشناسان خبره اطلاعات کسب نمایید. آیین دادرسی مدنی و کیفری دارای نکات ریز و حساسی است.  اگر با آن آشنا نباشید، ممکن است به  حق و حقوق خود نرسید. بنابر این ورود به دادگاه بدون اطلاعات برای شما خطر ساز خواهد بود.

لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج :

لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج  به عنوان مشکل زوجین از قدیم الایام بوده است. در حقیقت فریب دادن در ازدواج یک نوع تدلیس است. تدلیس به کاری گفته می شود که  باعث فریب دادن دیگری می شود.  مثلاً فردی که خود را ثروتمند نشان می دهد.  فردی که عیب جسمی خود را می پوشاند و  فریب دیگری را ایجاد می کند.

تدلیس، کلاهبرداری یا حیله در ازدواج:

تدلیس با کلاهبرداری متفاوت است و عمده قوانین مربوط به تدلیس بیشتر در ازدواج می باشد. در ازدواجی که اساس آن تدلیس است،  باعث جدایی دو طرف می گردد. فردی که علیه او تدلیس شده است، می تواند طلاق گرفته و تمام ضرر و زیان ها را مطالبه نمایند. البته ثابت کردن تدلیس کار بسیار سختی است و نیاز به یک وکیل بسیار قوی و حرفه ای دارد.  وکیل باید بتواند اسناد و مدارک را به صورت مستند و مستدل به دادگاه نشان دهد. وکیل خوب باید دادگاه را قانع کند که فریب در ازدواج صورت گرفته است. البته تدلیس و جرم تنها در ازدواج نیست و در بیشتر معاملات نیز به کار می رود.

فریب در ازدواج و مطالبه خسارت:

لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج در همه دادگاه های سراسر دنیا وجود دارد و در حقیقت شامل بسیاری از ازدواج ها می شود. در بعضی از ازدواج ها که فریب به کار می رود،  معمولاً جبران خسارت و مطالبه دوران خسارت مطرح می شود.  صداقت پایه ازدواج است و ازدواج هایی که اساس آن فریب است به جدایی پایان می یابد. در ازدواج هایی که فرد قصد فریب دیگری دارد، جبران خسارت و جدایی دو طرف مطرح می گردد. البته جبران خسارت می تواند با وجود بقای نظام خانواده نیز مطرح شود و ملاک اصلی جبران خسارت است.  

عدم صداقت در ازدواج و مشکلات آن :

 دخترها و پسرها برای ازدواج خود ملاک هایی را مد نظر قرار می دهند. ولی بعد از ازدواج متوجه می شوند که ملاک های در نظر گرفته در طرف مقابل نبوده و آنچه مشاهده شده فریب بوده است. بنابراین دخترها و پسرها تحت هیچ عنوانی نباید در ازدواج متفاوت تر از چیزی که هستند خود را جلوه دهند. اگر صداقت نباشد بین آنان اختلاف و جدایی رخ می دهد. در عدم صداقت مطالبه خسارت مطرح می شود که اگر بصورت مستدل و مستند ثابت شود، طبق قانون مجازات اسلامی جرم واقع شده است. سند ازدواج و شروط در آن از مدارک اثبات دعوا است.

تاثیر شروط عقد در لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج :

لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج و عدم تحقق شروط عقد نیز از قوانین جبران خسارت است. در بعضی از عقود دو طرف شروطی را مطرح می کنند. در صورت عدم اجرای شروط جدایی رخ می دهد و فرد باید ضرر و زیان را پرداخت نماید. امروزه زمینه های فریب بسیار زیاد است. معمول فریب در ازدواج از سوی خانم ها بیشتر آرایش های جسمی و از سوی آقایان ثروت و موقعیت اجتماعی می باشد. عمده ترین اختلافات ها بیشتر مسئله پنهان کاری و فریب در ازدواج است.  بنابراین در صورت وجود حیله با کمک وکیل می توانید لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج صادر نمایید.

 در قوانین کشور ایران در مورد کسانی که مرتکب چنین جرمی می شوند، قانون مجازات اسلامی در نظر گرفته شده است.  بر اساس ماده 1128 قانون مدنی کشور ایران هر وقت که  در یکی از طرفین صفت خاصی شرط شده باشد و بعد از آن معلوم شود که صفت در فرد مذکور نمی باشد برای طرف مقابل حق فسخ وجود خواهد داشت. خواه وصف مذکور در عقد تصریح شده باشد یا عقد متبانیا برآن واقع شده است.  بنابراین اختیار قانونی فسخ نکاح از جانب قانونگذار کشور ایران برای همه کسانی که دچار این مشکل شده‌اند به رسمیت شناخته شده است.  شما می توانید با استفاده از این قانون  خسارت وارده را مطالبه کنید.  

حق فسخ در رابطه با جرم فریب در ازدواج دائم:

 یکی از سوالات بسیار مهمی که ممکن است برای بسیاری از افراد پیش بیاید آن است که آیا حق فسخ در رابطه با جرم فریب در ازدواج دائم وجود دارد؟ و یا آنکه در ازدواج موقت می توان از حق استفاده کرد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که فرقی ندارد که جرم فریب در ازدواج در عقد موقت یا دائم باشد و حتی ممکن است حیله و فریب در طول سال های ازدواج دائم رخ دهد. در هر صورت افراد می توانند برای فسخ نکاح با تنظیم لایحه دفاعیه جرم و فریب در ازدواج اقدام نمایند.

قانون مجازات اسلامی در فریب ازدواج:

یکی از مهمترین چالش هایی که معمولا در رابطه لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج ممکن است برای افراد پیش آید و ذهن آنها را درگیر کند، آن است که اگر دفاعیه جرم فریب در ازدواج تنظیم شود و در نهایت جرم فرد نیز اثبات گردد، مجازات آن به چه نوع خواهد بود؟

در رابطه با مجازات می توان به ماده ۶۴۷ قانون مجازات اسلامی استناد شود که در این ماده آمده است که چنانچه هر یک از زوجین قبل از عقد ازدواج طرف خود را به امور واهی از قبیل داشتن تحصیلات عالی یا تمکین مالی یا موقعیت اجتماعی یا شغلی قسمت خاص و امثال آن فریب دهد و فریب بر مبنای هر یک از آنها واقع شود، مرتکب به حبس تعزیری از ۶ ماه تا ۲ سال محکوم می شود.

یک وکیل مجرب و حرفه ای را برای لایحه دفاعیه جرم فریب در ازدواج انتخاب نمایید. یک وکیل خوب و قوی متون لایحه را به شکلی نگارش می کند که همه خسارت های شما جبران گردد. ضرر و زیان مادی و معنوی شما با یک وکیل قوی جبران خواهد شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با وکیل پایه یک دادگستری
×